- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
- #19.801
Teyzoşlara ilk günaydın benden ve oğlumdan bu sabah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzoşlara ilk günaydın benden ve oğlumdan bu sabah![]()
evet fiyatlar gercekten cok uygun ama marka nasıl acaba bilgin varmı? ben bu siteden gecen bahar epey bi gecelik sabahlık iççamaşır filan almıştm hepsi yerbezi olmaya layık cıktıgiyemedim hiçbirini bi araştırayım acar kids i bakalım
![]()
http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16407&c=65159&s=0&allproduct=1 kılzar fıyatlar cok uygun bakın bı
oyle derler kemık suyu kemıklerı besler derlercnmmm ya, faydası olur mu kı bende bugun ksaptan dana kaval kemıgı aldım bayagı kaynattım pek ıcemedım ama varsa faydası yutarım valaaa, sutte gunde 2bardak ıcıorum ne kadar ıceyım kı?
günaydın kızımla birlikte
günaydınnnnnnn günaydın sizeee![]()
GÜNAYDIIIN ANNİŞLEEER...!
hepinize tekrar günaydın :)) hoşgeldiniz prens ve prenseslerin annecikleri![]()
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok yarın diyetisyen kontrolümüz var bakalım ne çıkacak
günaydın inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
her hangi bir yeriniz çatladımı kızlar, benim karnım tatlı tatlı kaşınıyo yaa:18::18:
amin amin canım bakalım randevuyu aldım ne çıkacak
ben krem kullanıyorum çok şükür şimdilik yok görünürde
GÜNAYDIIIN ANNİŞLEEER...!
Ben geçen haftasonu Acar Kids in yerinden havlu takımı ve mevlütlük aldım oğluşuma kızlar fena değil ama o kadarda süper değil...
Fiyatları çok uygun.
her hangi bir yeriniz çatladımı kızlar, benim karnım tatlı tatlı kaşınıyo yaa:18::18:
kızlar oğlum la 2.tetanoz aşımızı yaptırdık