• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIIIN ANNİŞLEEER...!

evet fiyatlar gercekten cok uygun ama marka nasıl acaba bilgin varmı? ben bu siteden gecen bahar epey bi gecelik sabahlık iççamaşır filan almıştm hepsi yerbezi olmaya layık cıktı:1::1: giyemedim hiçbirini bi araştırayım acar kids i bakalım:51:

Ben geçen haftasonu Acar Kids in yerinden havlu takımı ve mevlütlük aldım oğluşuma kızlar fena değil ama o kadarda süper değil...
Fiyatları çok uygun.

Son düzenleme:
günaydın kızlar uykusuzluktan ölüyorum kızım gece boyu meme diye ağladı kendi de uyumadı beni de uyutmadı allah tan sütüm kesil di ama bizim kız süt gelmese de emiyo offffffffffff doğum dan sonra ne yapacam denemediğim şey kalmadı ama bi türlü bırakmıyo

günaydın kızlar
bugün çok heyecanlıyım
çok yakın bir dostumdan inşallah müjdeli haberini alıcaz uzun zamandır beklıyodu ve dun test yapmıs çift çizgiyi görmüş bugun doktora kontrole gıdecek inşallah guzel haberle doner canım benım ve aksama da dostlarla muhabbet yuppii
hepi topu üç arkadaşım vardı ıkısı uzaga evlendı ama bu aksam bırlıkteyız ınşallah paso çocuk muhabbetı bızı bekler :9:

...................................................

Son düzenleme:
GÜNAYDIIIN ANNİŞLEEER...!

Ben geçen haftasonu Acar Kids in yerinden havlu takımı ve mevlütlük aldım oğluşuma kızlar fena değil ama o kadarda süper değil...
Fiyatları çok uygun.

bende pek güvenemedim cnm ama aslında sık kullanılacak seyler alınabilir yada kısa süreli giydirilecek seyler

her hangi bir yeriniz çatladımı kızlar, benim karnım tatlı tatlı kaşınıyo yaa:18::18:

hiç biyerimde yeni catlak yok ama eski kilo verme olayımdan sonra oluşmuş catlaklarım var. kasıntı bende de oluyo bişey kullanmıyorum şimdilik. arada hatırlarsam bebe yağı sadece

kızlar az önce bende cd aldım yerim yaa pıtı pıtı oynayıp duruyo artık izlerim de izlerim ama boyut büyük buraya atılmıyo. evde bi uğrasırım yarın inş:16::16:

her hangi bir yeriniz çatladımı kızlar, benim karnım tatlı tatlı kaşınıyo yaa:18::18:

normal kilomun baya bi üzerinde olduğumdan benim heryerim çatlak içinde varsın göbeğim de olsun pek önemsemiyorum geçen bi bebe yağı aldım aklıma geldikçe sürüyorum bakalım sonuç nolcak :37:

Back
X