• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım sana zahmet bana bakabilirmisin.sat 10 mayıs.30 gün.doğum tarihim:11/03/1987.sana zahmet.cevabını sabırsızlıkla bekliyorum
canim hesapladim sen mayista hamile kalmissin KIZ...

canım yazını okudum beğendim ve çok heycanlandım benimkinide hesaplarmısın sat 18 mayıs,siklus 30 gün, 03-12-1990 bekliyorum :) tşkr ederm :)
tatlim senide hesapladim seninkide KIZ...

bende merak ettim şimdi:))
sat 25 nisan yaş 29 ilk bebiş (10-08-83 doğumluyum)
Canim senin bebisinde KIZ...galiba kiz mevsimindeyiz.sladi ve benimkide kiz bakalim hic erkek cikacakmi???

bende merak edenlerdenim canım hesaplarsan çok sevinirim.6 mayıs:sk-28 gün:23.08.1987...merakla bekliyorum..
canim hesapladim nihayet bitane ERKEK cikti.hepinizi kutlarim ultrason sonrasi cevaplarinizi beklerim...

MINURE ben kromozom hastasıyım ve kromozomlarla ilgili bilgim de çok var zamanında çok araştırdım
sadece verilen bu bilgilerle nasıl kromozom hesabı yapıyorsun merak ettim doğrusu ..
içine doğabilir tabiki o ayrı mesele de bunun bilimsel bir açıklaması yok ,böyle yaşla bilmem neyle kromozom hesaplaması mı olur ..
embriyoyu görmeden bilmeden kromozom hesaplaması nasıl yapacaksın ?
beni bilgilendirirsen iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlım çok geçmiş olsun.Bişeycik olmamıştır merak etme :)

Tatlım yazdığını görmedim.hangi hastaneye gidiyorun ve doktor.
Ben Göztepe medikal park Can şener ilk defa gidicem.

Ben 4-5 haftalıkken uçak seyaheti yaptım.Bişeycik olmadı canım. 55 dakika kadardı.

Canım daha evvel sordum bilmiyorum ama ücretleri nasıl

canım ben avrupa yakasındayım. gayrettepe florence nightingale gidicektim.sgk anlaşması var zannediyordum.bugün aradım randevu için olmadığını söylediler.215 liraymış muayene :19: ben de fulya da dora hospital var.demet hanım var orda da .onu da anlattılar pek.aradım ona randevu aldım.:49: salı gününe. hayırlısı bakalım

kızlar doktordan şimdi geldim ve şok yaşadım üçüzlerim in kesesini gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

vavvvvv üçüz mü senin ki :1: 41 kere maşallah canımmmm :nazar: hadi hayırlısı bakalım.aramızda teksin sanırım.maşallahh sana:49:

SLADI ben de senin cevabını okuduğumda gözlerim doldu. :) İletiyi yazdığım akşam konuştuk eşimle. ben hep ona şakasını yapıyorum, çok istiyorum hamile kalmayı falan diye, onu kandırdığımı sanıp ona kızmış, gerçekten anlamamış hamile olduğumu, inanmamış. yoksa hamilesin diye ben sana niye kızayım dedi. :) böylece aramız düzeldi biraz daha. ben de giderek bağlanıyorum sanki bebişe. sanırım doğurucam. :)

canım okudum yazdıkalrını iyi ki kürtajdan vazgecmıssın

annelık öyle bişey kı insanı hem krokutuyo hem sevındırıyo....ben bekarken bisürü çcoguum olsun şöel olsun böle olsun derdim

evlendım hamıle kalınca öle üzüldüm ki ben napıcam sımdı hazır değilim şöleim böleım dedım hiç bi şekıdle aldırmayı

düşünmeıdm ama zamanla alsııcamı bılıyodum......bebegımı ultrasodna görunce ınanamadım

bağlandım sevdım aşık oldum cunku annelık en bastan beri içimizde olan ama iş ciddiye bınınce bizi bambaşka birisi yapan bişey

bi can ın sorumlulugunu almak ufak bişey değil...ama çok güzel bişey yetiştireceğin o pırlanta gibi evladı bi düşünsene o güzelliği

sana anne diye seslenıcek en güvendiği en sevdiği sen olucaksın...bi de öle birden bebek doğunca anne olunmuyo o daha karnında büyürken

seninde anneliğin büyyo o yeteneklerın gelısıyo tekmelerını duyunca bı bakıyoısun tamam yavrum tamam kızım diye sakınleştirmeye baslamıssın

ben ne zaman bu kadar alıştım diyosun sonra bı bakıyosun doğmuş miss gibi sana öle muhtaç ki göğsündeki tertemiz süte sıcacık kollarına

nefesine herseyıne muhtac bi bebek...ve o keısnlıkle bi, can hiçbi zaman desteklemedıgım ve tasvip etmediğim kürtajdan vazgectiğin

çok teşekkür ediyorum sana dilerim sağlıkla kucakalrsın :)

kizlar ozelde 15 dk ara vermem gerek zamanim yok o yuzden cavaplri yaziyorum.
BELFU-KIZ
ALYA-KIZ
OFELYA-ERKEK....SIMDILIK GIDIYORUM.......................

merhaba sladi topic hayırlı olsun :nazar:
herkese rahat hamilelik diliyorum

canım beni de listeye eklersen sevinirim

yaş___27
y.yer__bursa
______ilk bebeğim
sat____30 nisan
hafta__6 haftalık
bdt____7 şubat

MINURECIGIM NEREYE GITTIN??? kizlar minure burda kac kisiye cinsiyet tahmini yapti?sizi bilmeme ama ben inandim,cunki,benimannemin bana ve kardesime hamile kaldigi donemleri sordum kiz ve erkek dedi,cok dogru soylemis.tam 26 yil onceyi soyledi.dogru cikti.:49::49::49:

canim hesapladim sen mayista hamile kalmissin KIZ...

tatlim senide hesapladim seninkide KIZ...

Canim senin bebisinde KIZ...galiba kiz mevsimindeyiz.sladi ve benimkide kiz bakalim hic erkek cikacakmi???

canim hesapladim nihayet bitane ERKEK cikti.hepinizi kutlarim ultrason sonrasi cevaplarinizi beklerim...

canım cevaplar için teşekkürler tabiki cinsiyetin bi önemi yok allah hayırlı evlat versin :) cinsiyetini öğrendiğimde de yazarım :))

mınurecım senin topiğine yazdım ama burayada yazayım bana da bakarsan sevinirim
doğum tarihi : 14.06.1980
son adet tarihi :5 mayıs
30-32 gün arası adet döngüsü değişiyor bazen tam 30 günde oluyorum bazen 30 u aşıyor
7 mayısta hamile olduğumu öğrencim hcg 929.4 tü 9 mayısta 2348 çıktı henüz keseyi görmedim.
cinsiyeti merak ediyorum cevabını bekliyorum

MINURECIGIM NEREYE GITTIN??? kizlar minure burda kac kisiye cinsiyet tahmini yapti?sizi bilmeme ama ben inandim,cunki,benimannemin bana ve kardesime hamile kaldigi donemleri sordum kiz ve erkek dedi,cok dogru soylemis.tam 26 yil onceyi soyledi.dogru cikti.:49::49::49:
doğru çıkması doğru olduğu anlamına gelmez
bilimsel açıklamasını bilmek önemli olan

kızlar dün yazdım ama bir daha yazıyorum İSTANBUL DA OLANLAR HANGİ HASTANELERE GİDİYORSUNUZ? Ben dün yazmıştım.paylaşım yaparsak birbirimize yardımcı oluruz :1:

merhabalar ben özel ethica incirli hastanesine gidiyorum ve bütün arkadaşlarım orda doğum yaptı doktorum çok tatlı bi bayan benii tek tek dinliyor anlatıyor tavsiye ederim

MINURE ben kromozom hastasıyım ve kromozomlarla ilgili bilgim de çok var zamanında çok araştırdım
sadece verilen bu bilgilerle nasıl kromozom hesabı yapıyorsun merak ettim doğrusu ..
içine doğabilir tabiki o ayrı mesele de bunun bilimsel bir açıklaması yok ,böyle yaşla bilmem neyle kromozom hesaplaması mı olur ..
canım ben de hesaplattım daha önce.hem inanasım var çoğuna doğru çıkmış.hem de inanamıyorum pek.çocuğun cinsiyetini baba belirlemiyor mu
annenin bilgilerini alarak nasıl bilimsel bir yöntem olur anlayamadım pek

kızlar doktordan şimdi geldim ve şok yaşadım üçüzlerim in kesesini gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

oOOO süper bir sürpriz olmuş tebrikler tatlım :) Sağlıkla kucağına al bebişleri:))

canım ben avrupa yakasındayım. gayrettepe florence nightingale gidicektim.sgk anlaşması var zannediyordum.bugün aradım randevu için olmadığını söylediler.215 liraymış muayene :19: ben de fulya da dora hospital var.demet hanım var orda da .onu da anlattılar pek.aradım ona randevu aldım.:49: salı gününe. hayırlısı bakalım

Evet Florence Nightşngale ben de düşündüm ne yazık ki sgk anlaşması yok:(
215 ciddi para valla her ay zorlar .
İnşallah memnun kalırsın, doktor konusu çok sıkıntılı valla.
İyi bir doktora denk gelmek gerek.
Güzel haberlerini bekliyorum o halde tatlımm:)

kizlar ozelde 15 dk ara vermem gerek zamanim yok o yuzden cavaplri yaziyorum.
BELFU-KIZ
ALYA-KIZ
OFELYA-ERKEK....SIMDILIK GIDIYORUM.......................

Canım çok teşekkürler :))
Ben erkek gibi hissediyorum nedense :)
Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım:nazar:

guzelim MINURE cikti istersen yerine ben cevap vere bilirim.sen kromosom hastasisin minure ise ultrason doktoru ve benim annemde ultrason doktoru,minure yaptigi hesaplamayi amerikada ogrenmis,bende ilk subhe duydum anneme sordum,evet yurt disinda boyle hesaplamalar yapan doktorlar varmis.zaten ne soylediyse dogru cikmis.her halde sen doktordan iyi bilemezsin.icime dogdu mevzusuna gelince bu lafi hesaplama icin diyil kendi kizi icin soyledi,hesaplama yapmasa bile icine dogmus kizinin olucagi.topikte gerginlik istemiyrum.ozel sorularinizi minureye ozelde yaza bilirsiniz.kendiside soyledi zaten inanmayani inandirmak mecburiyeti yok.HER HALDE YURD DISINDA OKUMUS DOKTORTAN IYI BILEMEYIZ.Bence sorgulamak yerine doktoru arada bir topigimizde bulunca hemen soru sorup yardim alalim.:4::4::4:

merhabalar ben özel ethica incirli hastanesine gidiyorum ve bütün arkadaşlarım orda doğum yaptı doktorum çok tatlı bi bayan benii tek tek dinliyor anlatıyor tavsiye ederim

canım teşekkür ederim incirli ethica bana uzak malesef :ssz: uzak olmasa aslında hizmet hastanesini anlatıyorlar bol bol ama :ssz: tekrar sağol canımçsen güzel bulmuşsun doktorunu.bakalım ben nasıl birşeyle karşılaşacağım

Back
X