- Konu Sahibi papatya3459
- #1.061
mınure hemen banada söyermisin diğer kendi topiğine yazdım ama 28/10/1989 son regli 1 mayıs teşekkür ederim kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim hesapladim sen mayista hamile kalmissin KIZ...canım sana zahmet bana bakabilirmisin.sat 10 mayıs.30 gün.doğum tarihim:11/03/1987.sana zahmet.cevabını sabırsızlıkla bekliyorum
tatlim senide hesapladim seninkide KIZ...canım yazını okudum beğendim ve çok heycanlandım benimkinide hesaplarmısın sat 18 mayıs,siklus 30 gün, 03-12-1990 bekliyorum :) tşkr ederm :)
Canim senin bebisinde KIZ...galiba kiz mevsimindeyiz.sladi ve benimkide kiz bakalim hic erkek cikacakmi???bende merak ettim şimdi:))
sat 25 nisan yaş 29 ilk bebiş (10-08-83 doğumluyum)
canim hesapladim nihayet bitane ERKEK cikti.hepinizi kutlarim ultrason sonrasi cevaplarinizi beklerim...bende merak edenlerdenim canım hesaplarsan çok sevinirim.6 mayıs:sk-28 gün:23.08.1987...merakla bekliyorum..
Tatlım çok geçmiş olsun.Bişeycik olmamıştır merak etme :)
Tatlım yazdığını görmedim.hangi hastaneye gidiyorun ve doktor.
Ben Göztepe medikal park Can şener ilk defa gidicem.
Ben 4-5 haftalıkken uçak seyaheti yaptım.Bişeycik olmadı canım. 55 dakika kadardı.
Canım daha evvel sordum bilmiyorum ama ücretleri nasıl
kızlar doktordan şimdi geldim ve şok yaşadım üçüzlerim in kesesini gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
SLADI ben de senin cevabını okuduğumda gözlerim doldu. :) İletiyi yazdığım akşam konuştuk eşimle. ben hep ona şakasını yapıyorum, çok istiyorum hamile kalmayı falan diye, onu kandırdığımı sanıp ona kızmış, gerçekten anlamamış hamile olduğumu, inanmamış. yoksa hamilesin diye ben sana niye kızayım dedi. :) böylece aramız düzeldi biraz daha. ben de giderek bağlanıyorum sanki bebişe. sanırım doğurucam. :)
kızlar doktordan şimdi geldim ve şok yaşadım üçüzlerim in kesesini gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
canim hesapladim sen mayista hamile kalmissin KIZ...
tatlim senide hesapladim seninkide KIZ...
Canim senin bebisinde KIZ...galiba kiz mevsimindeyiz.sladi ve benimkide kiz bakalim hic erkek cikacakmi???
canim hesapladim nihayet bitane ERKEK cikti.hepinizi kutlarim ultrason sonrasi cevaplarinizi beklerim...
doğru çıkması doğru olduğu anlamına gelmezMINURECIGIM NEREYE GITTIN??? kizlar minure burda kac kisiye cinsiyet tahmini yapti?sizi bilmeme ama ben inandim,cunki,benimannemin bana ve kardesime hamile kaldigi donemleri sordum kiz ve erkek dedi,cok dogru soylemis.tam 26 yil onceyi soyledi.dogru cikti.![]()
kızlar dün yazdım ama bir daha yazıyorum İSTANBUL DA OLANLAR HANGİ HASTANELERE GİDİYORSUNUZ? Ben dün yazmıştım.paylaşım yaparsak birbirimize yardımcı oluruz![]()
kizlar ozelde 15 dk ara vermem gerek zamanim yok o yuzden cavaplri yaziyorum.
BELFU-KIZ
ALYA-KIZ
OFELYA-ERKEK....SIMDILIK GIDIYORUM.......................
canım ben de hesaplattım daha önce.hem inanasım var çoğuna doğru çıkmış.hem de inanamıyorum pek.çocuğun cinsiyetini baba belirlemiyor muMINURE ben kromozom hastasıyım ve kromozomlarla ilgili bilgim de çok var zamanında çok araştırdım
sadece verilen bu bilgilerle nasıl kromozom hesabı yapıyorsun merak ettim doğrusu ..
içine doğabilir tabiki o ayrı mesele de bunun bilimsel bir açıklaması yok ,böyle yaşla bilmem neyle kromozom hesaplaması mı olur ..
embriyoyu görmeden bilmeden kromozom hesaplaması nasıl yapacaksın ?
beni bilgilendirirsen iyi olur
canım ben avrupa yakasındayım. gayrettepe florence nightingale gidicektim.sgk anlaşması var zannediyordum.bugün aradım randevu için olmadığını söylediler.215 liraymış muayeneben de fulya da dora hospital var.demet hanım var orda da .onu da anlattılar pek.aradım ona randevu aldım.
salı gününe. hayırlısı bakalım
kizlar ozelde 15 dk ara vermem gerek zamanim yok o yuzden cavaplri yaziyorum.
BELFU-KIZ
ALYA-KIZ
OFELYA-ERKEK....SIMDILIK GIDIYORUM.......................
guzelim MINURE cikti istersen yerine ben cevap vere bilirim.sen kromosom hastasisin minure ise ultrason doktoru ve benim annemde ultrason doktoru,minure yaptigi hesaplamayi amerikada ogrenmis,bende ilk subhe duydum anneme sordum,evet yurt disinda boyle hesaplamalar yapan doktorlar varmis.zaten ne soylediyse dogru cikmis.her halde sen doktordan iyi bilemezsin.icime dogdu mevzusuna gelince bu lafi hesaplama icin diyil kendi kizi icin soyledi,hesaplama yapmasa bile icine dogmus kizinin olucagi.topikte gerginlik istemiyrum.ozel sorularinizi minureye ozelde yaza bilirsiniz.kendiside soyledi zaten inanmayani inandirmak mecburiyeti yok.HER HALDE YURD DISINDA OKUMUS DOKTORTAN IYI BILEMEYIZ.Bence sorgulamak yerine doktoru arada bir topigimizde bulunca hemen soru sorup yardim alalim.MINURE ben kromozom hastasıyım ve kromozomlarla ilgili bilgim de çok var zamanında çok araştırdım
sadece verilen bu bilgilerle nasıl kromozom hesabı yapıyorsun merak ettim doğrusu ..
içine doğabilir tabiki o ayrı mesele de bunun bilimsel bir açıklaması yok ,böyle yaşla bilmem neyle kromozom hesaplaması mı olur ..
embriyoyu görmeden bilmeden kromozom hesaplaması nasıl yapacaksın ?
beni bilgilendirirsen iyi olur
merhabalar ben özel ethica incirli hastanesine gidiyorum ve bütün arkadaşlarım orda doğum yaptı doktorum çok tatlı bi bayan benii tek tek dinliyor anlatıyor tavsiye ederim