• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bana kimse selam vermemiş ama canınız sağolsun
akıllı sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
sağlıklı hamilelikler hepimize

merhaba pembetilki senin bebek durumu yerine ne yaziyim.bide kizlar listede bos olan yerleriniz varsa eklemem icin yazin.findigim ve ben cevaplari bekliyooooozzzzzzzzzzzz:12::12:

masallah kizlar tam 54 tane hamilerimiz var subatta bu kadar bebekmi dogacak,sabrsizlandim ya ogun gelsede bir-birimizi doguma ugurlasak.:49::49::49::10::10:

maşalllah allahım esirgesim bebişlerimizi allhım hayırlı evlatlar versin hepimize insallh 8 ay cook güzel sorunsuz gecer her birimiz için

merhaba kızlar
topiğiniz hayırlı olsun
ben başka topiğin sakiniyim:9:
ama görünce burayı selam vereyim deidm
5+2 yiz biz de şükür keseyi gördük
kalp atışı için 10 güne ihtıyacımız var
umarım o da nasip olur
ve asıl konu bende de hiç ama hiç belitri yok
ne bulantı ne kasık batması
valla doktora gitmesem inanmayacağım hamile olduğuma ama bunun bir lütüf olduğunu düşünenlerdenim
nasılsa az da olsa artış gösterecek bunlar
sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza
bu arada bir cinsiyet tahmini falan bişiler okudum yardımcı olur musunuz:16:
hepinize iyi günler
hayırlı olsun arakadaşım, hoşgeldin sayfamıza:))

cinsiyet tahmini için ilk sayfamızda bir topic linki var ordan mınure adlı arkadaşımıza özelden mesaj atarsan cevaplıyor, bize de yardımcı oldu sağolsun..

umarım sağlıklı bir meleğin olur..

mrb ebruu bende adanadan benimde ilk bebeğimm bebşin hayırlı olsun insallh zamnaı gelince sağlıklı kucağıma alırız

merhaba canım..iyi dileklerin için teşekkürler..hepberaber görürüz inş o günleri..ben clexane kullanıyorum.bi de haftada 1 tane proluton...sen de mi kullanıyorsun..

merhaba kızlar.. sorunlu gecen bikaç günden sonra yine geldim...bebeğimi cuma günü ultrasonda gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür. ama kesenin altında hafif bi kanamam olduğunu söyledi doktor. azıcık da kahverengimsi lekelenmem var.. o yüzden kalp atışlarını gördüğüme bile sevinemedim, düşük riskim varmış :(((( progestan verdi 1 hafta kullan kanama artarsa hemen acile gel, artmazsa haftaya kontrole gel gene dedi.. bu sabah kahverengi de değil sarımsı akıntı geldi.. çok korkuyorum bişey olucak diye.. 2 gündür kıpırdamadan yatıyorum... aranızda böyle lekelenme yaşayan var mı... bi de sadece sabahları geliyo,, gün içinde yok...:44:

merhaba kızlar.. sorunlu gecen bikaç günden sonra yine geldim...bebeğimi cuma günü ultrasonda gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür. ama kesenin altında hafif bi kanamam olduğunu söyledi doktor. azıcık da kahverengimsi lekelenmem var.. o yüzden kalp atışlarını gördüğüme bile sevinemedim, düşük riskim varmış :(((( progestan verdi 1 hafta kullan kanama artarsa hemen acile gel, artmazsa haftaya kontrole gel gene dedi.. bu sabah kahverengi de değil sarımsı akıntı geldi.. çok korkuyorum bişey olucak diye.. 2 gündür kıpırdamadan yatıyorum... aranızda böyle lekelenme yaşayan var mı... bi de sadece sabahları geliyo,, gün içinde yok...:44:

canım geçmiş olsun
yazmadan geçemedi
ben de 4.hafta içindeyken yaşadım
ara ara kahve leke geldi çook korktum
birkaç gün sürdü
tek çare yatıp dinlenmen ve doktorun dediklerini yapman
ayaklarının altına yastık koy
mümkün olduğunca yat
geçecek bugünler
şükür benım geçti
umarım yaşamayız bir daha
sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle

canım meraba benimde son adet tarihi 13 mayıs tarihlerimiz aynı, ya tatlım bişy sorcam sen keseyi gördün mü? bide ben 12 mayısta kan tahlili yaptırdım değerim 245,32 çıktı seninki kaç sanki benimki düşük gibi ya allah korusun dış grbrlik ola bilirmi korkuyorum

sultanımm merhaba,

benimde sat 13 mayıs.
ben kan tahlilimi 11 mayısda yaptırdım 214 çıktı.
seninle yakın yani değerlerimiz.

ben henüz doktora gşitmedim. umarım bi sıkıntı yoktur. salı gidicem.
sen gittin mi doktr kontrolüne?

canım geçmiş olsun bende de 5+1 iken kahverengi lekelenme oldu bunu yerleşme kanaması yani halk arasında üstüne görme denilen şey olduğunu söyledi, dinlenmem gerekiyor 1 hafta sürer bu şekilde sonra kesilir kalbini ferah tut, progestanı kullanmayı unutma..

canim sari akinti geldiyse artik kanaman bitmistir.tehlikeyi anlattin.artik rahat ola bilirsin.sadece yatmana devam et ve bir kac gune toparlanacaksin.galiba bebek yerlesirken rahim dibinde kanama olmus ve kan sonradan gelmeye baslamis.doktorlarda durumu toparladi gecmis olsun.

HAMISLER GOBISLER ben simdilik cikiyorum.gidilecek yerler var.cetvelde eksik bilgilerini yazmak isteyen bana ozelde yaza bilir.simdilik hoscakalin bebislere iyi bakin.:10::10::10:

sultanımm merhaba,

benimde sat 13 mayıs.
ben kan tahlilimi 11 mayısda yaptırdım 214 çıktı.
seninle yakın yani değerlerimiz.

ben henüz doktora gşitmedim. umarım bi sıkıntı yoktur. salı gidicem.
sen gittin mi doktr kontrolüne?

yok canım gitmedim bana perşembe gel dedi doktor ama dün bi iki damla kahvedende açık bi leke geldi çok azdı ama korktum yarın hemen gidicem bakalım bebişlerimizi allah korusun yaaa

merhaba kızlar,

doktor kontorolüne gidip keseyi görenler :)

salı kontrole gidicemde, merak ediyorum ne yapıyolar ne istiyolar ilk kontrolde??

benim gibi acemi hamişlere bilgi veririmisiniz azcık :46:

canıııııııııııııım hoşgeldiiiiiiin:52:
seni burda gördüğüme çok sewindim nihayet uğradın buraya
nasılsın iyimisin:49:
iyiyim tatlım daha iyiyim artık
lekelerim şükür ki bitti
iğne olmuştum bir kez
sen nasılsın bitanem
ben bi uğrayım dedim sen demiştin yaa
genelde ateşteyim bir de asıl topiğimzde

canım görmedin sanırım yazdıklarımı.

canım kendimden bahsettim merhaba demek istemiştim size
bir de cinsiyet tahmini falan yazmışsınız
o nasıl diye sormuştum
cevap veren olursa sevinirim

yok canım gitmedim bana perşembe gel dedi doktor ama dün bi iki damla kahvedende açık bi leke geldi çok azdı ama korktum yarın hemen gidicem bakalım bebişlerimizi allah korusun yaaa

bana ultrasyonda gözükmez ama gel yinede bakalım dedi göremedi zaten çok yeni gebelik dedi yarın anlarız. bide 4 haftalık lafını anlamıyorum zaten sattan sonra 6 gün adet oluyosun sonra bi haftada yumurtlama dönemi olsa olsa 2,5 haftalık en fazla3 haftalık olması gerekiyo demi sen nasıl hesaplıyosun canım

Back
X