kızlar şimdi doktordan geldim evet bebeğimin kalp atışını duydum ama sadece 2-3 saniye kadar
benim gittiğim doktor profesör ama adam olamamış aptal şey çok sinirliyim kızlar çok
muayhaneye girdik hemen ultrasona aldı daha konuşmadan birşey yapmadan devlet hastanesi gibi
hemen kontrole alalım dedi girdik odaya neden bu kadar gerginsin biraz sakinleş diye çemkirdi gayet
sert bir şekilde gıcıkk... sonra bebeğimin kalp atışı duyuldu bir anda bende istem dışı gövdemi hafif kaldırdım
ekrana bakayım diye bir kızdı sen böyle olursan birşey göremeyiz dedi rahat muayene edemiyorum dedi
tamam bir daha bulamıcam onu zaten küçük dedi kalktı gitti odasına bende şok tabi

((((
odaya girdim kaç haftalık diyorum birşey söylemek için erken diyo 5+1 olabilir dedi ama 5+3 olmadan
kalp atışı duyulmaz o zaman 5+3 tür dedi manyak

birde daha 1 hafta önce gittim şimdi sadece kontoldü
odada 5 dakika toplam kalmadım bile bir daha aynı muayene ücreti aldı paracı sey

zaten hassasım nasıl moralim bozuldu ağla ağla canım çıktı ya gerginim diye kızıyor bana
manyak bu benim ilk bebeğim 7 aydır uğraşmışım olsun diye beklemişim gözümden sakınıyorum
birşey olucak diye sabaha kadar uyuyamamışım kontrole gidicez diye bana yaptığı şeye bak
elbette bu heycanım bu gerginliğim normal.. herhalde benim doktor paraya doymuş hırsız sey..
belki çok iyi bir profesör olabilir ama biz hiç uyuşmadık ve artık ona gitmicem kesin karar verdim
bir arkadaşım medikal parlta doğum yaptı 2 ay önce doktorundanda hastanedende çok memnunda
hatta bana çok dedi gel seni götüreyim diye yok illa özele gidicem demiştim sanki medikal park özel değil

velasıl kızlar uzun oldu birazcık ama bebeğimin kalp atışını çok kısa olsada duydum ama mutlu değilim
doktordan dolayı:2::2::2: