• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar ne kadar çabuk ilerlemiş sayfalar masllahiniz var.bugün bağlı oldugum ilçenin saglık Ocağı'na gittim hamile oldugum icin o kadar iyi davrandılar o kadar açıklayıcı konuştular ki gercekten tebrik ediyorum hemşireyi ve doktoru. Alt tarafı saglık ocağı diyoruz ama o dün gidip paralar sactigim doktora milyon bakar. Yarın sabah el dedi kan tahlililleri yapıcam
Dedim kan sayımına bakalım dedi yarın gidicez bakalım haftaya carsambayada yeni doktordan randevu aldık ona gidicez haydi hayırlısı artık:))

tatlıcadııı saglık ocagında ultrason var mı canım yanı gebelıgı takıp eden bıde benım henuz sıgortam yok para alıyorlar mı.. ozel hastanelercok uzak bana saglık ocagı daha yakın da o yuzden sordum bı cevaplayıver be :1:

hamişler sımdı sızden bısey ıstıcam gobus delıgınız yanı kasıklarınızın oraya elınızı bastırmadan cok hafıf koyun ıkı elınızı de bı tarafınız daha sert ve hafıf sısmı cevapları yazınız lutfen bunu uzanarak ya da yatarak yapın

ben yaptım ama hiçbir şey farkedemedim:26:

senin benden daha küçük o zaman canım şuanda
benım 7.7 mm idi
doğum tarihimiz arasında birkaç gün olabilir diye düşnüyorum
SAğlıkla kucağına al inşalalh
hepimiz inşallh

benım ılk hcg degerım 20.70 dı 2 gun sonra 80.96 ya cıkmıstı 4 e katlamıstı ondan sonrada bıdaha yaptırmadım

SuRMeLi 25 Ankara 2. bebeği 24 mayıs 28 şubat 2013

SLADI canımm benide eklermisin :16:

Son düzenleme:
ayy içimi rahatlattın sağol canım

benim kendi doktorum değildi çok da açıklama yapmadı bilemedim

daha söyleme etrafına bile dedi hatta!!!

benim 3 mm falandı yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü işte yarın birdaha gideceğiz..

şubat sonu anca doğar o zaman bizimkiler inşallah yolunda giderse

canım sağlıkla gelsinler inşallah ben bir daha ne zaman giderim bilmiyorum önce doktor tatile gidecek sonra ben bir ara karşılaşırsak kalbini de duyarım inşallah..

ben öğretmenim martta doğması daha iyi benim için izinlerim ve tatil bir araya gelirse daha çok zaman geçiririm bebeğimle

benim sat 9 mayıs bir de üstüne geç döllenme..
berinecim sertlik yok gibi bende ama bilemicem o kadar inceleme kendini pinpirik yaparsın boşyere

bende nıye sertlık var acaba bende mı problem varrr :(

Kızlar ne kadar çabuk ilerlemiş sayfalar masllahiniz var.bugün bağlı oldugum ilçenin saglık Ocağı'na gittim hamile oldugum icin o kadar iyi davrandılar o kadar açıklayıcı konuştular ki gercekten tebrik ediyorum hemşireyi ve doktoru. Alt tarafı saglık ocağı diyoruz ama o dün gidip paralar sactigim doktora milyon bakar. Yarın sabah el dedi kan tahlililleri yapıcam
Dedim kan sayımına bakalım dedi yarın gidicez bakalım haftaya carsambayada yeni doktordan randevu aldık ona gidicez haydi hayırlısı artık:))

bizim burda sağlık ocağında gebeliğe kandan bakmıyorlar idrardan bakıyorlar
ben de kalp atışlarını duyunca gideceğim aile hekimime ALlahın izniyle
bakalım neler yapacaklar

canım sağlıkla gelsinler inşallah ben bir daha ne zaman giderim bilmiyorum önce doktor tatile gidecek sonra ben bir ara karşılaşırsak kalbini de duyarım inşallah..

ben öğretmenim martta doğması daha iyi benim için izinlerim ve tatil bir araya gelirse daha çok zaman geçiririm bebeğimle

ben de öğretmenim canım
bir şeysoracağım
duydum ki son 3 haftada izne ayrılmak zorundaymışız doğru acaba

canım o sertlik bende var hatta gebeliği öğrenmeden onu hissetmiştim ben...

belki kilo ile de alakalıdır, hissedip hissetmemek

ben 47 kiloyum boy 158 senin boyun- kilon kaç

1.68 kılom da 54 canım hamıle kalmadan once de 52ydi tatlımm

saglık ocakları hakkında bılgı verıceek olaaan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

saglık ocakları hakkında bılgı verıceek olaaan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım her sağlık ocağı farklı oluyor
büyük bir yerde yaşıyoran şartları daha iyi olabilir
ama ultrason var mıdır bilmiyorum
benım yaşadığım yerde kan tahlilini bile merkeze gönderiyorlar
ki o da her kan tahlili yapılmıyor mesela

ben de öğretmenim canım
bir şeysoracağım
duydum ki son 3 haftada izne ayrılmak zorundaymışız doğru acaba

evet canım 37. haftada izne ayrılacağız mecbur ama zaten o zamana kadar dayanırsak ne mutlu şubat tatilinden sonra ayrılırız belki...:52:

benim okul biraz ters bir yerde 2 vasıta ile 1 buçuk saatte falan gidiyorum:32:

Back
X