• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
İyi geceler güzel hamişler yarın herkes icin cok güzel bır gün olsun

ıyı geceler canım ınsallah guzel bır gun olur doktorumuz yarın yıne cagırdı kalp atıslarını duymak ıcın daha bugun gıtmıstım oysakı :) dengesız bı doktorumuz var sanırsaam

günaydın güzel annişler hayırlı cumalar hepimize inş. anammmm siz gece uyumak bilmiyorsunuz gündüzde kalkmak uyanın kız aaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
KEyifleriniz nasıl bakalım:38:

gunaydın canım keyfım bıraz yok gıbı bugun dr kontrolm var sınırlerım gerıldı bırsy cıkıcak dıye cok korkuyorum gec yattım heyecandan erken kalktım mıde bulantısından oluyorum.. sabah sabah afedersın ama ınsan buyuk tuvalete cıkar mı yaa

gunaydın canım keyfım bıraz yok gıbı bugun dr kontrolm var sınırlerım gerıldı bırsy cıkıcak dıye cok korkuyorum gec yattım heyecandan erken kalktım mıde bulantısından oluyorum.. sabah sabah afedersın ama ınsan buyuk tuvalete cıkar mı yaa

Canımcım günaydınn,
Olumsuz şeyler düşünme canım, hayırlısıyla güzel güzel gidip gelcen doktoruna.
Bize de güzel haberler vereceksin.
Unutma iki canlısın strese sıkıntıya yer yok:)

Güzel haberler bekliyorum senden , sen içini ferah tutt:54:

Günaydınnn güzel annelerr:nazar:

Nasılsınız ???

mercimekler nasıl ??:emir_bebek:

Günaydınn güzelimm :)

Midemde bir ağırlık var bugün :(
Mercimeğim iyi sanırım:)

Sizde durumlar nasıll

günaydınlar
bugün yine hiç halim yok
yatsam uyusam ne iyi gelcek ama elden bişey gelmiyor

kızlar hepinize günaydın dün bende doktora gittim kendi doktorum izne cıkmıs uzman doktor baktı kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsi heyecanlandım :) sonra doktora kahferengi lekelerimden bahsettim rahime bakti yeni bi kanama baslamıs dedi önlem alalım diye rapor verdi ve progestana başladı baya moralim bozuldu günde 3defa vjinadan al dedi ama ben 2defa alıyrum ve dinleniyorum cnm çok sıkkın aslında kendi doktorum olmayınca iraz tedirgin oldum ama iyide ilgilendi progestan kullananız varmı aramızda sersemlik ve uyku yapıyo herkese saglıklı hamilelik diliyorum

kızlar hepinize günaydın dün bende doktora gittim kendi doktorum izne cıkmıs uzman doktor baktı kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsi heyecanlandım :) sonra doktora kahferengi lekelerimden bahsettim rahime bakti yeni bi kanama baslamıs dedi önlem alalım diye rapor verdi ve progestana başladı baya moralim bozuldu günde 3defa vjinadan al dedi ama ben 2defa alıyrum ve dinleniyorum cnm çok sıkkın aslında kendi doktorum olmayınca iraz tedirgin oldum ama iyide ilgilendi progestan kullananız varmı aramızda sersemlik ve uyku yapıyo herkese saglıklı hamilelik diliyorum

Canım bende de aynı problem devam ediyor geçen c.tesi doktora gittim o zamana kadar lekelerim yoktu
alttan muayene oldum ertesi günü lekeler başladı

sonrada progesteron testi istedi doktorum 13 çıktı çok çok düşük dedi
günde 3 defa progeston hap alıyorum şimdi

gittiğimde kese ve kalp atışı görüldü kese etrafında kanama yok dedi ama sonrasında ne oldu bilmiyorum açıkcası

benim kontrolüm haftaya c.tesi o zaman kadar mecbur bekliycem

belfü

Sizde durumlar nasıll[/QUOTE]

benimde aynı midemde ve başımda bir ağırlık var :17:

gece güzel uyuyamadım sanırım ondan oldu

keşke bir cihaz olsa karnımıza bağlı olsa içerde ne var ne yok canlı canlı izlesek :9:

günaydınlar
bugün yine hiç halim yok
yatsam uyusam ne iyi gelcek ama elden bişey gelmiyor

Çalışan annelerin zor dönemleri ama geçecek hepsi :)

Öncelikle gözün aydın.Allah herkese aynı duyguyu tattırsın canım.Ne mutlu ki doktorun yokken bile diğer doktor seninle detaylıca ilgilenmiş.
Herşey tedbir almak için lütfen karamsarlığa düşüp kendinizi etkilemeyin Allahın izniyle herşeyin üstünden gelirsiniz:)
İçini ferah tut canım.

belfü

Sizde durumlar nasıll

benimde aynı midemde ve başımda bir ağırlık var :17:

gece güzel uyuyamadım sanırım ondan oldu

keşke bir cihaz olsa karnımıza bağlı olsa içerde ne var ne yok canlı canlı izlesek :9:[/QUOTE]

Sabahları gayet dinç oluyorum ama ne oluyorsa gün içinde oluyor.
Geçecek diyorum artık, yapacak bişey yok canımm:)
Sağlıklı hamişlikler dilerim sana da .

Cihaza bağlı olsak daha pimpirikli oluruz bence:)

GUmaydın kızlar benimde hiC Halim yok yine yine
Kolumu kaldıramıyorum ya offf ne olacak boyle Halim
Hicbirsey yapamaz oldum evde isler beni bekliyor
Ama nerdeeee.. Allahım bır güç kuvvet verde kalkayım yataktan

Canım bende de aynı problem devam ediyor geçen c.tesi doktora gittim o zamana kadar lekelerim yoktu
alttan muayene oldum ertesi günü lekeler başladı

sonrada progesteron testi istedi doktorum 13 çıktı çok çok düşük dedi
günde 3 defa progeston hap alıyorum şimdi

gittiğimde kese ve kalp atışı görüldü kese etrafında kanama yok dedi ama sonrasında ne oldu bilmiyorum açıkcası

benim kontrolüm haftaya c.tesi o zaman kadar mecbur bekliycem

cnm zaten hep vajinadan bakıyorlar onun hiç bi zararı yokmuş içini ferah tut lekeler ondan kaynaklanmıyordur.bana test falan yapmadı galiba önlem amaclı verdiler hepimize pazartesi doktorum gelicekmiş onu arıcam artık geçmiş olsun bol bol dinlen sende

GUmaydın kızlar benimde hiC Halim yok yine yine
Kolumu kaldıramıyorum ya offf ne olacak boyle Halim
Hicbirsey yapamaz oldum evde isler beni bekliyor
Ama nerdeeee.. Allahım bır güç kuvvet verde kalkayım yataktan

günaydın anammmm kendinizi salmayın bu kadar yawww hadi biraz canlanın hamişler ben akşam saat 7,5 ta eve geldim ev toz içinde halıları kaldır silkele yerleri sil süpür tozları al çamaşırlarımı yıkadım astım duş aldım yemek yedim tv izledim sonrada uyumuşum gece 3 te uyandım gene yattım uyudum sabah 6 da uyandım gene uyudum sonra 7:20 de uyandım üzerimi giyindim hopppp işe geldimmmm biraz canlanın yawww hadiiiiii

cnm zaten hep vajinadan bakıyorlar onun hiç bi zararı yokmuş içini ferah tut lekeler ondan kaynaklanmıyordur.bana test falan yapmadı galiba önlem amaclı verdiler hepimize pazartesi doktorum gelicekmiş onu arıcam artık geçmiş olsun bol bol dinlen sende

vajinadan baktırmak istemiyorsan bakmıyorlar canım benim doktor sormadı bile hemen direkt karından baktı

Back
X