- Konu Sahibi papatya3459
- #2.601
selam hanımlar p.tesi ilk defa doktora gideceğim kendi hesabıma göre 6+2 olacağım acaba embriyo görünür mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hanımlar p.tesi ilk defa doktora gideceğim kendi hesabıma göre 6+2 olacağım acaba embriyo görünür mü?
Selam Tatlicadi benim bulantilarim 7. haftadan sonra basladi baska arkadaslarda 8. haftalrda baslayanlar var bu kisiden kisiye degisiyor tatlim hic bulanti olmadan gecirenlerde var yani bulanti olmamasi kotuye ya da tuhafliga isaret degil icini ferah tut benim annem hic bir hamileliginde bulanti yasamamis takma kafana olurmu boyle seyleri tadini cikar hamisliginin)
ya kızlar hem canım hiçbişey yemek istemiyor
hemde her yedikten 1 saat sonra acıkıyorum
bu ne yaman çelişki![]()
Selam Tatlicadi benim bulantilarim 7. haftadan sonra basladi baska arkadaslarda 8. haftalrda baslayanlar var bu kisiden kisiye degisiyor tatlim hic bulanti olmadan gecirenlerde var yani bulanti olmamasi kotuye ya da tuhafliga isaret degil icini ferah tut benim annem hic bir hamileliginde bulanti yasamamis takma kafana olurmu boyle seyleri tadini cikar hamisliginin)
kızlar akıntı durumunuz nedir
ben de baya yoğun kıvamlı akıntı geliyor son birkaç gündür
sizler de durum nedir
?
canım gebeliğin henüz yeni olduğu için normal, birkaç hafta sonra azalır..
duydum tatlim duydum gozun aydin.eklerim.mrb kızlarr dün dr gittim kese görüldü.sladi ye duyurulurrr keseee görülddüüüü
evet canim hoca tamamen hakli havuz tehlikeli ola bilir ama denize girebiliriz,zaten hamislere yuzme iyi geliyor.bide ayrintili bilgi icin ilk sayfada tablonun ustundeki linke tikla.slm kızlar nasılsınız
tek tek sayfaları takip ediyordum ama artık çok zorlanıyorum
dün kadın doğum hocasıyla konuştum doçent kendisi bizim ünv.de hoca
havuz tawsiye etmiyorum kesinlikle dedi,,
enfeksiyondan deği dedi, vajenede dediğiniz gibi su kaçmaz tabi (bunu diyince adam baya güldü zaten) da konu buda değil
ama hani istemeden yutuyoruz ya su, klor we diğer daha zararlı dezenfektan kimyasallarıda yutmuş oluyoruze buda bebeğe zararlı
yani havuz yasak::26:
canim nasil istersen oylede yap,burda hangi sayfada oldugu kaynayip gidicek,ama orda yeri belli olucak.tum ultrason resimler orda.ikisinede koya bilirsin.hepberaber
canım münire ne dedi sana kızmı erkekmi çok merak ettim
sladı
canım şu usg resimlerinide bu başlığamı koysak,
usg resimleri başlığını kullanan yok
bence çokta koyan olmaz çok karışmaz yani burası
duydum tatlim duydum gozun aydin.eklerim.
sagol kuzummm.buarada annen dr galiba cok bulantım oldugu için dr zofran 4 mg verdi dayanamadıgım için içtm bi sakıncası olmaz inşşşşşş
arkadaşım ben ilk hamileliğimde 3.5 haftalıkken görmüştü doktorum 2. hamilelğimde 4.5 hafta demişti ilk gittigimde kesede görünmüştü ama içinde embiryoyu 6.haftada görmüştük ilk gebeliğimdeslm hamişler. bişi soracam ben pazartesi doktora gidecem. 4+4 olacam. sizce kese görünür mü?
tebrikler darısı bizemrb kızlarr dün dr gittim kese görüldü.sladi ye duyurulurrr keseee görülddüüüü
canım 6+2 de muhtemelen görünür
ama bazen hesabımızdan küçük çıkıyorlar geç döllenme olabiliyor
benım 6 haftalık olması gerekirken 4+5 ti
yani geç döllenem
iyi haberlerle gel inşalalh