2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar..
ben gelene kadar herkescıkler kacmıs..sabah gece nobetınden cıktım akşama kadar uyudum tabı ..
şimdide dolanıom ole..yarın denıze gıdıcez..gırıp gırmemekte kararsızım su kuşuyum cok sevıorum dayanamam bılıorum ıslak kalmadıkca sorun olmaz dıorum ama ya mıkrop falan kaparsam dıe de odum kopuor yafu..
kızlar ya bulantı ıyı...bulantı olması bebğin sağlıklı olması dmek demişti bana doktorum..
oğlumdayken 9 ay kustum 9 ay kokulara karsı accayıp bı hassasıyet soz konusuydu 7-8 haftalıkken bı basladı doğurana kadar..
bu sefer tık yok ne bır bulantı nede baska bışı..uyku halım dısında...olabılır demı her gebelık aynı olmaz yanı dıe telkın edıorum kendımı..
ama şu kal atışı fobısı benı olumsuz dusunmeye ıtıor..temmuz bası bı gelse de gıtsem dıorum kalp atısı için..
aslında şuan 7 haftalık tabı tahmını gıtsem duyulurmu acaba kalp atısı kızlar ya...7 haftayı tamamlamaya yakınmı alınıo du yoksa..ben herseyı unutmusum yafuuuu

merhaba
bende de uyku hali dışında bir belirti yok .druma sordum.her gebede bulantı olacak diye birşey yok dedi.
kalp atışına gelince ben 2 gün önce 6+2 iken duydum çok şükür darısı başınıza

canım asit zararlı değilmi bebeğe maden suyuda asitli fazla içme

sultanimm:)) doktor günde 1 tane içebilirsin dedi hatta sade sodayı hiiç sewmem(çok bulantım olduğu için mecburum) ama meywelininde içinde farklı gıda maddeleri wardr die içmiyorum,cuma kontrolüm war sorayım senin için asit zararlımı die cnm

canım merak etme kan değerlerin normalse sıkıntı yok demektir, bebek beslenir... mide bulantıların ne zaman başlamıştı ?

canım benim mide bulantılarım 5. haftada başladı,ben kokulara karşida çok duyarlı oldum,kaç tane sıvı sabun değiştirdim hiçbirinin kokusunu beğenmyrum:( hele yemek kokuları beni mafediyo neyse ki anneciim ve eşim çok yardımcı oluyolar her konuda:)

kızlar bişi soracağım sonuçta hepimiz ya 8 yada 7 haftalık hamileyiz
benim mide bulantım yok bu normalmi sizdede öyle olan varmı..
sadece göğüs ağrım bel ağrım ve yorgunluk var midemde çok az yanma oluyo oda çok nadir 7 haftamı daha bugun bitirdim

sadece göğüs ağrım bel ağrım ve yorgunluk var midemde çok az yanma oluyo oda çok nadir 7 haftamı daha bugun bitirdim

canım benim de bulantım yok dediğin gibi yorgunluğum var o kadar...

cumartesiyi bekliyorum kalp atışı için inş duyarızz :16:

SLADI canım ben mart annelerine taşınıyorum.. tahmini doğum tarihim 1 martmış.. listeden silersin beni:34:

Bende ayı durumdayım ilk hamileleğim 10 yıl önceydi ve inan doğuma girerken bile istifra ettim öyle girdim

okadar yani canımdan bezmiştim ve öğrenir öğrenmez başlamıştı mide bulantılarım

şimdi ne mide bulantım var ne baş dönmesi ne aşerme

progesteron hapı kullanmasam hamile olduğumu hatırlamıycam

o yüzden çok endişe ediyorum mide bulantıları vucutta artan hcg hormonu ve progesteron hormonu yüzünden olurmuş
benimki artmıyo mu acaba ters giden bir şey mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum
kontrolüm cumartesi o güne kadar yapcak bir şey yok malesef:43:

gunaydin tatlim.bebe yagiicin cok erken diyilmi,karnin 10.haftadansonrakullanmaya baslamalisin.bengecen defa 10.haftadan sonra kullandim.zaten karnimbuyumustu ama bebegi aldiktan sonra karnim duzlesti catlak falan yoktu.ben 10.haftadan sonra gogouslerime,popo,kalca karnima her aksam surup uyuyordum:19::emir_bebek:

az kaldi ya birazcik sabir12.haftadan sonra hafifilemeye baslar.bende 15 haftadan sonra gunde 1 defa bulanirdi sonra tamamen gecip gitti.aslinda mide bulantilari bebegin yaranma sisteminin tam bittigi anda biter.bebegin herseyi hazir olduktan sonra buyumeye baslar iste o zaman mide bulantilari yerini buyuk istaha verir ve bebek buyumesi icin surekli yemek yiyicez.insallah agustos sonu hepimizin sikayetleri biticek.:49:
ay hadi insallah şu 3 ayın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum tatlm allah saglıklı bebşler nasip etsinn:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın canım senin randevu 26 haziran deilmiydi hangi ara gittin:16:bende yarın gidicen bakalım allah yardımcımız olsun inşallah görürüz

sagol tatlm darısı sana yok 22 hazirandaydı kontrolüm ilk kez ultrasona girdim keseyi gördük allahm kalp atısını duymayıda nasip etsinn.canım buraya yaz dr gidip geldikten sonra gelişmeleri inş keseyi görürsünn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnim 12 haftada belli olur herhalde
Bu arada kizlar cok fena mantar oldum oluyorum resmen ne bulanti ne baska birsey bu mantar beni mahvetti ilac haricinde kullanabilecegim birsey bilen varsa yardimci olsun dayanicak halim kalmadi:50:

canım bende seni arıyordum hemen yazayım dedm faydalı olurum belki. mantar için özel bölgeni sirkeli suyla yıkıyormussun gebelere önerilen buymus.akrabam kadın dogumcuda calısıor o söylediii

canım bende seni arıyordum hemen yazayım dedm faydalı olurum belki. mantar için özel bölgeni sirkeli suyla yıkıyormussun gebelere önerilen buymus.akrabam kadın dogumcuda calısıor o söylediii

ay gerçektenmi yaaa 3 gecedir sabahı sabah ettim resmen ağladım çok teşekkür ederim nasıl yapıcaz acaba sirkeyi sulandırıp mı sürücez ?
travozol diye bir krem verdi doktor ama nafile hiç faydası olmadı
zaten psikolojim bozuk
arkadaşlarım çok tuhaf senin niye miden bulanmıyor demeki bebek gelişmiyor demezmi

bütün iyi düşüncelerim bir anda gitti :(
moralim sıfır oldu
gebeliğin sağlıklı gittiğinin en büyük belirtisi mide bulantısymış sen cumartesi bekleme hemen git dediler

çok canım sıkkın yaaa:43::43:

ay gerçektenmi yaaa 3 gecedir sabahı sabah ettim resmen ağladım çok teşekkür ederim nasıl yapıcaz acaba sirkeyi sulandırıp mı sürücez ?
travozol diye bir krem verdi doktor ama nafile hiç faydası olmadı
zaten psikolojim bozuk
arkadaşlarım çok tuhaf senin niye miden bulanmıyor demeki bebek gelişmiyor demezmi

bütün iyi düşüncelerim bir anda gitti :(
moralim sıfır oldu
gebeliğin sağlıklı gittiğinin en büyük belirtisi mide bulantısymış sen cumartesi bekleme hemen git dediler

çok canım sıkkın yaaa:43::43:

canım suyun içine azıcık sirke döküyormussun özel bölgene uyguluyorsun sirkeli suyla yıkıyorsun geçiriyormus.zaten sirke mikrop öldürür dene bakalım.herkeste mide bulantısı olmazmıs tatlm dert etme tadını cıkar.ama önceden mide bulantın varsa fakat bianda kesildiyse doktora görünmende fayda varr

canım suyun içine azıcık sirke döküyormussun özel bölgene uyguluyorsun sirkeli suyla yıkıyorsun geçiriyormus.zaten sirke mikrop öldürür dene bakalım.herkeste mide bulantısı olmazmıs tatlm dert etme tadını cıkar.ama önceden mide bulantın varsa fakat bianda kesildiyse doktora görünmende fayda varr

hayır canım hiç olmadı bir iki sefer belki bulanmıştır o kadar yani
göğüslerimdeki hassasiyet hala devam ediyor o kadar belirti sadece bu yani
hamile olduğumuda hiç anlamadım ki
tatile gitmiştim döndüğümde reglim gecikti hava değişikliğinden diye düşündüm
bayağı bi beklemiştim test yapmak için
sonrada doktora gittim kesede bir sıkıntı yok dedi kalp atışlarınıda gördük çok şükür ama dinletmedi 2 hafta sonra gel dinleriz dedi
aynı karar gidiyorum işte hiç bir değişikliğim yok o günden bu yana

Birde benim progesteron testim 13 çıkmıştı 5.haftada
doktorum çok düşük dedi
hafif lekelenmelerimde vardı
açıkcası hepsini bir arada düşününce
yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu düşünüyorum :43:

Back
X