- Konu Sahibi papatya3459
- #2.701
amaaaannn yandaaaannn koca kocaaa göbekleri attırırızz artıkkk
:)
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım asit zararlı değilmi bebeğe maden suyuda asitli fazla içme
canım merak etme kan değerlerin normalse sıkıntı yok demektir, bebek beslenir... mide bulantıların ne zaman başlamıştı ?
sen varsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.ilk sayfaya bakarsan tablomuzda gorursun. tatlim![]()
kızlar bişi soracağım sonuçta hepimiz ya 8 yada 7 haftalık hamileyiz
benim mide bulantım yok bu normalmi sizdede öyle olan varmı..
sadece göğüs ağrım bel ağrım ve yorgunluk var midemde çok az yanma oluyo oda çok nadir 7 haftamı daha bugun bitirdim
kızlar bişi soracağım sonuçta hepimiz ya 8 yada 7 haftalık hamileyiz
benim mide bulantım yok bu normalmi sizdede öyle olan varmı..
sadece göğüs ağrım bel ağrım ve yorgunluk var midemde çok az yanma oluyo oda çok nadir 7 haftamı daha bugun bitirdim
gunaydin tatlim.bebe yagiicin cok erken diyilmi,karnin 10.haftadansonrakullanmaya baslamalisin.bengecen defa 10.haftadan sonra kullandim.zaten karnimbuyumustu ama bebegi aldiktan sonra karnim duzlesti catlak falan yoktu.ben 10.haftadan sonra gogouslerime,popo,kalca karnima her aksam surup uyuyordum
az kaldi ya birazcik sabir12.haftadan sonra hafifilemeye baslar.bende 15 haftadan sonra gunde 1 defa bulanirdi sonra tamamen gecip gitti.aslinda mide bulantilari bebegin yaranma sisteminin tam bittigi anda biter.bebegin herseyi hazir olduktan sonra buyumeye baslar iste o zaman mide bulantilari yerini buyuk istaha verir ve bebek buyumesi icin surekli yemek yiyicez.insallah agustos sonu hepimizin sikayetleri biticek.
ay hadi insallah şu 3 ayın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum tatlm allah saglıklı bebşler nasip etsinn![]()
gözün aydın canım senin randevu 26 haziran deilmiydi hangi ara gittinbende yarın gidicen bakalım allah yardımcımız olsun inşallah görürüz
Cnim 12 haftada belli olur herhalde
Bu arada kizlar cok fena mantar oldum oluyorum resmen ne bulanti ne baska birsey bu mantar beni mahvetti ilac haricinde kullanabilecegim birsey bilen varsa yardimci olsun dayanicak halim kalmadi![]()
canım bende seni arıyordum hemen yazayım dedm faydalı olurum belki. mantar için özel bölgeni sirkeli suyla yıkıyormussun gebelere önerilen buymus.akrabam kadın dogumcuda calısıor o söylediii
ay gerçektenmi yaaa 3 gecedir sabahı sabah ettim resmen ağladım çok teşekkür ederim nasıl yapıcaz acaba sirkeyi sulandırıp mı sürücez ?
travozol diye bir krem verdi doktor ama nafile hiç faydası olmadı
zaten psikolojim bozuk
arkadaşlarım çok tuhaf senin niye miden bulanmıyor demeki bebek gelişmiyor demezmi
bütün iyi düşüncelerim bir anda gitti
moralim sıfır oldu
gebeliğin sağlıklı gittiğinin en büyük belirtisi mide bulantısymış sen cumartesi bekleme hemen git dediler
çok canım sıkkın yaaa![]()
canım suyun içine azıcık sirke döküyormussun özel bölgene uyguluyorsun sirkeli suyla yıkıyorsun geçiriyormus.zaten sirke mikrop öldürür dene bakalım.herkeste mide bulantısı olmazmıs tatlm dert etme tadını cıkar.ama önceden mide bulantın varsa fakat bianda kesildiyse doktora görünmende fayda varr