- 11 Kasım 2011
- 621
- 1
- 68
- Konu Sahibi papatya3459
- #2.841
benim için rahat etmiyor o yüzden sladicim gözümün önünde kötü örnekler olduğu için oyüzden yane. bi de 1 tane kayıptan sonra bu bebiş çok kıymetli anlarsın beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim ister bitane kayip olsun ister kayip olmasin herkes icin bebis i cok kiymetli.bende 4aylik bebgimi kayb ettim.ustelik herkesin bebisinden buyuktu ve karnimda oynamaya baslamisti.benim için rahat etmiyor o yüzden sladicim gözümün önünde kötü örnekler olduğu için oyüzden yane. bi de 1 tane kayıptan sonra bu bebiş çok kıymetli anlarsın beni![]()
tatlim ister bitane kayip olsun ister kayip olmasin herkes icin bebis i cok kiymetli.bende 4aylik bebgimi kayb ettim.ustelik herkesin bebisinden buyuktu ve karnimda oynamaya baslamisti.
cok aci gunler gecirdim,ama benim bebegimin kayb etme sebebim folik asit eksikliyidi,yani olaya tibbi olarak bakip tibbi mudahale ettim.a
ma su boya meselesiyle benide korkuttun.
canım benim de bulantım yok dediğin gibi yorgunluğum var o kadar...
cumartesiyi bekliyorum kalp atışı için inş duyarızz![]()
Bende ayı durumdayım ilk hamileleğim 10 yıl önceydi ve inan doğuma girerken bile istifra ettim öyle girdim
okadar yani canımdan bezmiştim ve öğrenir öğrenmez başlamıştı mide bulantılarım
şimdi ne mide bulantım var ne baş dönmesi ne aşerme
progesteron hapı kullanmasam hamile olduğumu hatırlamıycam
o yüzden çok endişe ediyorum mide bulantıları vucutta artan hcg hormonu ve progesteron hormonu yüzünden olurmuş
benimki artmıyo mu acaba ters giden bir şey mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum
kontrolüm cumartesi o güne kadar yapcak bir şey yok malesef![]()
gnydn kızlar doktordan geldim az önce karından muayene ile kesecik göründü kalp atışları için c.tesi çağırdı bakalım inş onuda duyarız hayırlısıyla bu arada bana folik asiti günde iki kere kullan ddedi garip geldi sizede böyle söyleyen varmı folbiol kullanıyorm. Sladı benide ekler misin listeye cnm
Biz de söylemedik. kalp atışları için de pazartesi gidicez. öğrenince söylemeyi düşünüyoruz bakalım haırlısıyla.
Merhaba canlar, benim kasıklarımda çok sık ağrı oluyor. Bu dönemde normal mi acaba yoksa doktora mı görünsem? Biraz uzanınca geçiyor ama özellikle otururken veya çok gezinirsem ya da ani kalktığımda falan oluyor.
ayyy kızlar söylenmezmi hiççç...biz ilk öğrendiğimiz gün önce annemlere sonra eşimin annesi gile gittik kıyamam hepside mutluluktan ağladı o kadar sewindilerki,iki tarafında ilk torunu olucak benm fındıkım,2 yıllıkta ewliyiz bekliyolarmış artık:) hem öle güsel bi ilgi alaka sizi beklioki anlatamam kızlar hemen sölemeniz lazım,günde kaç kere arıyolar canın bişey istiyomu yapılcak işin warmı die bende biraz nazlanarak tadını çıkarıyorum:)
tatlim ister bitane kayip olsun ister kayip olmasin herkes icin bebis i cok kiymetli.bende 4aylik bebgimi kayb ettim.ustelik herkesin bebisinden buyuktu ve karnimda oynamaya baslamisti.
cok aci gunler gecirdim,ama benim bebegimin kayb etme sebebim folik asit eksikliyidi,yani olaya tibbi olarak bakip tibbi mudahale ettim.a
ma su boya meselesiyle benide korkuttun.
kizlar sizleri korkutmak istemem ama iste folik asit eksikligi olan annelerden dogulan bebekler
anencephaly images - Google Search
arkadaşlar kafam fena karıştı şu folik asit meselesine folbiol 5 mg ve marttan beri kullanıyorum sizce doktorun dediğini yapıp günde iki keremi almalıyım ne yapayım bi akıl verin lütfen
merhaba bende folik asit kullanıyorum ama günde 1 tane başka bişide vermedi zaten.
merhaba kızlar nasılsınız,ben hic iyi degilim valla mide bulantıları beni öldürecek hic halim yok zorla is yapıyorum,yarın doktora gidecegim ilac da kullanmak istemiyorum aslında ama cok fena yaptı beni bu bulantılar..![]()
slm annişler sanırım hamilelik olayını söyleyip söylememeyi konuşuyodunuz,
ben anneme daha erken söyledim ama eşim ve annemden başka kimseye söylemedim
doktor ne zaman ki kalp atışını gördü ondan sonra da kayınvalidemlere söyledim
herkes çok sevindi ama ben de kalp atışlarını görmeden söylemeyenlerden yanayım
çünkü boş gebelik, dış gebelik, ya da bebeğin gelişmemesi gibi durumlar en başından daha
çok belli oluyo hemen söyleyip insanları umutlandırmak istemedim.
slm ben de folik asit kullanıyorum ama bana doktor günde iki tane tok karnına verdi, acaba doktorlar neye göre veriyoki anlamadım?
normalde benim tahlillerim de temiz çıktı yani bi eksiklikten dolayı desem o da yok hatta arkadaşıma doktor günde 3 defa al demiş folik asit,
sen 1 tane diyince az geldi bana?
bende hiç iyi değilim tatlımve ilaç kullanma taraftarıda değilim ,benmde cuma günü kontrolüm bakalım ne dicek dr bebişime:) her şeyden midem bulanıyo kokulardan tiksiniyorum ,sabahları peynirli tost yiyyorum o kadar iyi geliyoki,hem bulantımı bastırıyor hemde kahvaltımı yapmış oluyorum,daha sonra bütün gün uyuyorum zaten akşamda meyve falan derken geçip gidio günler...peynirli tostu sanada tawsiye ederim cnm:)
ya arkadaşlar yazılarınızı okurken kafam karıştı bende folik asit kullanıyorum ama günde yarım doz![]()