2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Cnm nasılsın ?lekeler ne alemde azaldımı benim yarın doktor kontrolum var cok heyecanlıyım :) hem bizimmm kızımız olcakkkk dimi Melis:)

canım lekelenme bir gün oldu geçti çok şükür ama bu ikinci lekelenmem olduğu için çok korktum hep yattım:((
doktor kontolünün sonuçlarını burdan yazarsan sevinirim.
inşlh canım kızımız olacak:DDD ama annelerini biraz korkutuyorlar malesef...

canım lekelenme bir gün oldu geçti çok şükür ama bu ikinci lekelenmem olduğu için çok korktum hep yattım:((
doktor kontolünün sonuçlarını burdan yazarsan sevinirim.
inşlh canım kızımız olacak:DDD ama annelerini biraz korkutuyorlar malesef...

İnşallah cnm hayırlısıyla ...tmm yazarim cnm saat 13.00te randevum benim lekeler bitti yogun akıntım basladı bakalım ne diyecek hafif koku var gibi hissettim ama hassasiyetten de olabilir muhtemelen alttan muayene eder

kızlar mesai bitti yorucu bi hafta sonu beni bekliyo taşınma telaşı şimdiden sardı pazartesi görüşürüz hepinizi öpüyorum bebişlerde benim ellerimden öper :) kendinize iyi bakın bol bol sıvı tüketiyoruz sağlığınız için bol bol su için :):)

slm kızlar..
nasılsınız nasıl bebişler göbüşler...:16:
ben bıraz takığım buaralar:26:bende de daha ne bı bulantı ne bı tıksıntı...kalp atışını bı an once almak ıstıyorum ama randevum salıya..
gunler gecmıyo kızlar ya..kafama takıorum hep.oğlumda 9ay kustum 9 ay bulandı içim parfum sıgara tıksındım bunda tık yok normalmı onuda bılmıorum..
göğüslerim şişmişti ama sankı onlarında acısı gecti.sankı acımıyolar gecen haftaki gibi..napsam bılemedım yaaa..
gebelık testı alsam aksı bı durum varsa test negatıfmı pozıtıfmı gosterır acaba...
bugun gıtsem dedım dr a ama eşimle salı gunu ızınlıyız oda gelmek ıstıyo halıyle..ay benım gıbı olan varmı aranızda...
oğlumdan oncekı bebişim içimde olduydu ne bı kanama ne bişi hiç bi belırtı olmadıydı hep o gelıo aklıma içim urperıo...:43:

Sanki bu mesajı ben yazmışım gibi aynen diyorum ...
Benim randevum yarın çok şükür
Dua etmekten başka çaremiz yok malesef
Sadece tek tesellim göğüslerimde hassasiyet var ve sık idrara çıkıyorum
Başkada değişik bir şey yok hayatımda
Herkes ne güzel oh biz kafamızı kaldıramıyoruz diye şükret haline
Bense benim niye hiç belirtim yok diye evham yapıyorum :)
İnşallah hiç bir sorun yoktur ve bebişler sağlıklıdır canım :nazar:

kızlar merhaba size birsey soracam ben adanayasıyorum istanbula gitmek istiyorum haftaya doktorum birs orun olmadığını söyledi ama biraz tedirginim

kızlar bebeişimin kalp atışlarınıda duyduk.allah herkeze nasip etsin.herşey yolunda sadece bulantılarım başladı okadar.neyse şükür çok şükür.kızımın bi kardeşi olsunda geçecek bunlar elbette.ama çok sabırsızlanıyorum sanki zaman geçmiyo,ne zaman karnımız şişcek kız,sanki ilk defa ham,leyim dimi,illahi ben??????:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::27::27::27::37:

kızlar ne olmuş ya buralar kaynamış gelin kaynana muhabbetine
bana karışmak düşmez ama bence burada bebişlerimizle ilgili gelişmleri
kendimizdeki değişmeleri konuşsak daha güzel olacak, bence kimse bu kadar
kötü kaynana ya da bu kadar kötü gelin değildir,
bu topik 2013 şubat annelerinin topiği :)

selamm kızlarr
öyle yatıyorum buraya da gelemiyorum
kalkınca da kızımla ilgileniyorum:)

yaaa en berbat tiksinme bana olduuu
sudan tiksiniyorum resmen içince beter oluyorum
önemini de biliyorum
meyve suyu hoşaf falan içtim ama su gibi olmuyo tabi..
aman yaa yemek neyse de su beter oldu..

kalp atışını duyan duyana maşallah maşallah:)
darısı bizlere olsun inşallah..

ben de pinpirik gillerdenim..sabah kalktım midem bulanmıyo göğüsler ağrısız
anam nooluyo dedim yaaa:)
arabaya bindim ki öğürtü geldi, sana da günaydın bebişim dediiimmm:)
yani olsa dert olmasa dert durumundayım bu aralar:)))

benmde mıde bulantısı falan yoktuuu hatta gızlıce doktora kacmstm ya:):):)bugun bebeısımm sagolsnn bana dogum gunu hedıyesı verdııı bır mıde bulantısı bır mıde bulantısıı yatrdı bugun benii bebegmle ılk dogum gunummm kutluuuu olsnn yetrkıı o sagolsnn hersey ona feda olsnn:d:D

Back
X