2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gecenin bu saatinde patates kızartması yapıp üstelik mayonez ve ketçapla yemek
sadece bi hamilenin yapabileceği bir iş :)

benmde mıde bulantısı falan yoktuuu hatta gızlıce doktora kacmstm ya:):):)bugun bebeısımm sagolsnn bana dogDum gunu hedıyesı verdııı bır mıde bulantısı bır mıde bulantısıı yatrdı bugun benii bebegmle ılk dogum gunummm kutluuuu olsnn yetrkıı o sagolsnn hersey ona feda olsnn:d:D

Dogum gunun kutlu olsun cnm Allah sevdiklerinle bir Omur boyu mutluluk ve saglik versin insallah benim dogum gunum kasımda benim bebiste bana bir surpriz yaparmi ne dersin:):1:

gecenin bu saatinde patates kızartması yapıp üstelik mayonez ve ketçapla yemek
sadece bi hamilenin yapabileceği bir iş :)

Zuzummmm o patatesin kokusu taaaaa bana kadar geldi bacım :)uykum kactı sabah doktora gitcem malum dedim bakayım ne var ne yok topikte anamm oda ne ketcapmayonez patates var yani :)ama ben üşendim yani sabah yemeye odakladım bünyemi :):36:

sladı:) kalp atışımız duyuldu:) ultrasonda da 8 haftalık çıktı:) canlar ay o kadar mutluyuz ki anlatamam tarifi imkansız bambaşka bi duyguymuş bu,eşimle miniğimizin kalp atışını duyar duymaz ağlamaya başladık çok güsel bi duyguymuş tüm hamişlerimizin darisi başina diyeyim:)

gelişimi her şeyi çok güsel dedi doktorumuz 20 temmuzda tekrar çağirdi,iple çekiyorum o günü geri sayım başladı bile::))

birde doktor arkuat uterus rahim tipin war dedi yani erken doğum beklenebilirmiş,ama ben şubat annesi olmak istiyorum,rabbim aylı günlü wersin kucağima inş:)

bu arada da folik asite de günde 1 tane dewam dedi...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız misafirim vardı giremedim nete kızlar benim bebeğimde 7+4 günlük oldu kızlar ama bende salı günü biraz kan gelmişti geçti şimdi hafif kahverengi lekem var kan gelince acile gitttim doktor progestan diye bi ilaç verdi bebeğe baktı gayet iyi dedi 1 hafta kullan gel dedi bu ilaçtan kullanan var mı kızlar ya bide ben idrar tahlili yaptırmıştım idrar yolu enfeksiyonu var çok dedi zimaks ve üromisin diye bi ilaç verdi içtim tekrar gel dedi hiç geçmemiş dedi şimdi başka ilaç verdi o ilaçta çok miğde bulantısı yaptı kustum ya kızlar doktor bu idrar yolu enfeksiyonu düşüğe neden olabilir dedi çok korkuyorum kızlar ya böyle başına gelen var mı

selam canım idrar yolu enfeksiyonu düşüğe neden olmazmıs ama erken doğuma neden oluyor ben oğlumu bu yüzden 1ay erken doğurdum suyum gelmişti
şimdi yine hamileyim ve idrarımı yaptıktan sonra felaket yanmam oluyor bugun doktora gideceğim birde progesteranı alttan salarsan daha cok faydasını görürsün :16:

benim deeeeeeeeeeeeeeee
300 gr vererek başlamışım hayırlı olsunn:)) kızımda 3 kilo vermiştim ama onda daha beterdim:)

selnur maşallah gözünaydın
darısı bizlere olsun
umarım erken doğmaz miniğin tabii

canlar hepinize Allah hayırlı doğumlar nasip etsin Allah nasip ederse bende 2013 şubat annesi olcam

Son düzenleme:
Benimde tsh değerlerim iki hastane arasında farklılık göstermişti zaten hipotiroid hastasıyım
o yüzden doktorum hep aynı labaraturda yaptır arada fark olması demişti takip etmesi daha kolay oluyordu
iki hastanenin referans değerleri farklıydı çünkü
şimdi hep aynı yerde yaptırıyorum
bir de kızlar şöyle bir durum söz konusu tsh ,t3 ve t4 testleri 8/10 saat açlıkla yapılıyor ve en geç saat 09.00 akadar kanın verilmesi gerekiyor
en iyi sonucun çıkabilmesi için

geçmiş olsun cnm.haklısın aç karnına yapılan tüm testler doğru sonuç diyorlar. fakat tiroid için verdiğim kanda bana doktor açmısın fln diye sormadı hiç. halbuki kahvaltı etmiştim sabah. ama yinede değeri çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum. gerçek değer olmasada,gerçeğe yakındır.

Midem bulanmıyor bulanmıyor dedim nazar değdi .. son 3 gündür yoğun şekilde bulantım var. meyve yoğurt ve hafif şeyler yiyebiliyorum sadece. :emir_bebek:

slm kızlar bende haftaiçi doktora gitmeyi düşünüyorum...
sabırsızlıkla çekiyorum bebişimi göreceğim günü...
bendede mide bulantıları başladı.acayip baş dönmesi oluyor ayakta duramıyorum...
kızımda arada göbüşümü elleyip seviyor...geçenlerde de sinirlendi senin bebekini öldürürüm ha diyor bana cadı :1:
nasıl şaşırdım.kıskançlıkmı başlıyor acaba :)))

slm kızlar bende haftaiçi doktora gitmeyi düşünüyorum...
sabırsızlıkla çekiyorum bebişimi göreceğim günü...
bendede mide bulantıları başladı.acayip baş dönmesi oluyor ayakta duramıyorum...
kızımda arada göbüşümü elleyip seviyor...geçenlerde de sinirlendi senin bebekini öldürürüm ha diyor bana cadı :1:
nasıl şaşırdım.kıskançlıkmı başlıyor acaba :)))

:)) benım tanıdıklarda da oluyor bebişi sever gibi görünüp sonra bebişin saçını yolmalar falan :49: dikkat etmek lazım

benmim doktorum da diyetisyene gitmemi söyledi. prş gidicem inşallah. sen kaç kilo aldın cnm?

daha kilo almadım canım ama kilom 73 dr biraz fazla geldi kilo alırsan tansiyon şeker hastalıkları olur ve sorunlu gebelik geçirirsin diye yönlendirdi.doktora gittiğimde kilom 74 çıktı diyetisyende ise 73 aralarında 4 gün fark var verdimmi kilo yoksa tartı farkımı bilemedim.ama yemek düzenim daha oturmadı bakalım nasıl ilerliyeceğim hayırlısı herşeyininşallah bebeğim sağlıklı olur

aslm canım...çok fazla takmışsın bence rahat ol..aslında bende çok evhamlıydım ama bu durumuma yavaş yavaş alışıyorum.
gece yatarken bebeğe bişey olur die dönerken ,yatarken kendimi sıkmaktan sabah kalktığımda kemiklerim ağrıyordu:1:
birde mide bulantıları bende de 8 haftalıkken başladı azar azar :27:saten doktorum demişti şu durumda sen etkilenmemişe benziyorsun die:1:
hatta 9.cu haftada en belirgin mide bulantılarını görüceksin demişti ama genetik sanırım kardeşlerimde de bişey olmamıştı bende de bişey olmadı şükürler olsun..normal geçirdiğim için hamileliğimi bazen hamile değilmişim gibi geliyor bana da:1:
içini ferah tut hep korkulan başa gelir inş. sağlıklı sıhhatlidir bebeğin..

tesekkurler canım....:16:efet ben de bıraz fazla takıntılıyım:1:
ya bu arada ben adımı soylemişmiydimki yosa tanısıozmu:31::16:

Back
X