2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar son sayfalar bende de görünmüyor nasılsınız.. bende aranızdayım anca yazıyorum lütfen biri bana yardın etin karın ağrılarım varr normal miii:S:S:S:S

kalp atışı duyan herkese maşallah!!
geç döllenmeler dışında büyük çoğunluk duydu herhalde değil mi..

iştahsızlık bende de çok fena durumda
doktor kusacaksan yeme dedi resmen bişi yemiyorum sayılır akşama kadar
ne yumurtası ne bilmem nesi ohooooo

salatalık tuzlayıp yiyorum komposto suyu falan
normal yemekleri zihnimden bile geçirsem fena oluyorum resmen
ikinci hamilelik benzemez dediler ama bunda da oldu valla:)

evet canım örtmenler geç dölleniyodu ya hani :)))

örtmenler geç mi dölleniomuş tezinizi doğrulayayım
1 yas = 28
2 yasadiginiz sehir veya ilce = kuşadası
3 kacinci bebeginiz = İLK
4 son adet tarihi = 18 MAYIS
5 bebeyin haftasi ornegin---> 5. haftanın içinde geç (döllenme var)
6 beklenen dogum tarihi = 22 ŞUBAT 2013 doktorun sölediği ama 13 temmuzda kalp atışı için gidicem bakalım o zaman ne dicekk hayırlısı çok garibim hissizim resmen korkudan:S:S:S

kızlar son sayfalar bende de görünmüyor nasılsınız.. bende aranızdayım anca yazıyorum lütfen biri bana yardın etin karın ağrılarım varr normal miii:S:S:S:S

bende yok ama birkaç arkadaşımda duydum
hatta biri doğum yaptı midem bulanmadı ama bıçaklanır gibi karın ağrılarım oldu 13. haftaya kadar o da kötüydü dedi
normaldir zannedersem canım

1 yas = 28
6 beklenen dogum tarihi = 22 ŞUBAT 2013 doktorun sölediği ama 13 temmuzda kalp atışı için gidicem bakalım o zaman ne dicekk hayırlısı çok garibim hissizim resmen korkudan:S:S:S

Allah Allah:) sınıflarda çığrınmaktan geç mi çatlıyoruz nedir:)))
13 temmuzda ben de gideceğim hadi inşallah ikimiz de bugün olduğu gibi müjdeli haber yazarız burayaaa

mrb mis kokulu anneler ben bu gün kalp atışlrını dinledim çok mutlu oldum çok güzel bir duygu ALLahım isteyen herkese nasip etin benide listeye ekleyin beşinçi hamilelik ama bir kızım var

Allah Allah:) sınıflarda çığrınmaktan geç mi çatlıyoruz nedir:)))
13 temmuzda ben de gideceğim hadi inşallah ikimiz de bugün olduğu gibi müjdeli haber yazarız burayaaa

inşallahhhh okulda 4 hamile 2si düşük yaptı kaldık iki insan ister istemez huzursuz oluyo hayırlısıylaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 13 temmuz sabırsızlıkla beklenmekte:):)

hala bulantın varmı canım benimde devam sıladı bi ilaç dedi yarın onu soracağım doktora bende bulantıdan çok iştahsızlık var bulantıyı limon tuzlayıp yiyorum birde çubuk kraker yataktan kalkmadan başlıyorum şükür iyi geliyo ama iştahım yok

tatlm bulantım hala var ilaç içmeme ragmen zaten ilaç biraz hafifletiyor yoksa agzıma lokma koyamıyordum.iştahsızlık bendede var canm doktora sormustum olur dedi sonra acısını cıkarısn yersin içersin dedi.ben zofran günde yarım içiyorum eger bunu içmesem yataktan kalkamam cok fazla bulantım vardı cünkü

bursalı anneler doktorumu değiştirmek istiyorum..siz hangi doktorlara gidiyorsunuz memnunmusunuz? doktor önerisine ihtiyacı var..

bulantısı olan annelere vişneyi öneriyorum..son zamanlarda şiddetli bulantılar yaşıyordum iki gündür ara öğün olarak vişne yiyorum ve bulantıları bıçak gibi kesiliyor..herkese şiddetle öneriyorum..iştahı açmıyor ama bulantıyı gideriyor..

ohhh yüzdüm geldim annişler
bu arada herkes kalp seslerinin duymaya başlamış
ya çok sevindim allah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir
inşallah....

ohhh maşallah darısı bizim çıkacağımız günlere bizde de iştah yok keşke şu mide bulantıları halsizlikler bitse de gebeliğimizin keyfini çıkarsak :49:

cnm siz de çıkarsınız inşallah en yakın zamanda
ya çok yemek de güzel değil
doğumdan bi varile benzemek istemiyorum:)

1 yas = 28

cnm ben de öğretmenim ve benimki de geç döllenme :)
sanırım bununla ilgili tez yazılmalı :)

bursalı anneler doktorumu değiştirmek istiyorum..siz hangi doktorlara gidiyorsunuz memnunmusunuz? doktor önerisine ihtiyacı var..

ben cekırge konurda semıh serbeste gıdıyorum acıbademın dr ayrıca.benım ılk çocuğum olacaği ıcın ben cok evhamlı ve meraklıyım çok konusmasını ıstıyorum ama husrana uğruyrum cok arkadasım gıttı ısınde on numara ama sen soru sormadan bısı anlatmaya tanıdıkların dediğine görede daha bebek buyudukce onun konuscak seylerı cok oluyormus bakalım her gıttığimde bı daha gelmem dıyorum ama sonra yaptığı doğumları gordukce hadı dıyorum nede olsa ayda bı gorucem:)öyle yanı yaptığı butun doğumlar super sonuclandı benım ıcın tek kusuru cok konusmaması amabendeki çeneye daha fazla kayıtsız kalamaz sanırım.:)sen kımegıdıyorsun neden memnun değilsin?

mrb kızlar nassılsınız bebeişler nasıl ya benim fena halde midem ağrıyor hiç birsey yiyemiyorum böyle durumda olan varmı hangi ilaçları kullanıyorsunuz :((

ben cekırge konurda semıh serbeste gıdıyorum acıbademın dr ayrıca.benım ılk çocuğum olacaği ıcın ben cok evhamlı ve meraklıyım çok konusmasını ıstıyorum ama husrana uğruyrum cok arkadasım gıttı ısınde on numara ama sen soru sormadan bısı anlatmaya tanıdıkların dediğine görede daha bebek buyudukce onun konuscak seylerı cok oluyormus bakalım her gıttığimde bı daha gelmem dıyorum ama sonra yaptığı doğumları gordukce hadı dıyorum nede olsa ayda bı gorucem:)öyle yanı yaptığı butun doğumlar super sonuclandı benım ıcın tek kusuru cok konusmaması amabendeki çeneye daha fazla kayıtsız kalamaz sanırım.:)sen kımegıdıyorsun neden memnun değilsin?

bende seninle aynı dertten muzdarip olduğum için değiştirmek istiyorum..ahmet yılmaza gidiyordum.oda hiç konuşmuyor sormadan bilmem gerekenleri bile söylemedi.aceleci bir tavrı var geçiştiriyor gibi geldi bana..değiştirme kararı aldım eşimin arkadaşları doruk tıp merkezinden melike hanımı önerdiler ama onunla ilgilide çok ketumdur diye duyumlar aldım..bende biraz kendisi bilgilendirsin beni soru sormak zorunda bırakmasın istiyorum..hem çok heyecanlıyım doktora gittiğimde dahada heyecanlı oluyorum biraz heyecanımı paylaşsın istiyorum..

bende seninle aynı dertten muzdarip olduğum için değiştirmek istiyorum..ahmet yılmaza gidiyordum.oda hiç konuşmuyor sormadan bilmem gerekenleri bile söylemedi.aceleci bir tavrı var geçiştiriyor gibi geldi bana..değiştirme kararı aldım eşimin arkadaşları doruk tıp merkezinden melike hanımı önerdiler ama onunla ilgilide çok ketumdur diye duyumlar aldım..bende biraz kendisi bilgilendirsin beni soru sormak zorunda bırakmasın istiyorum..hem çok heyecanlıyım doktora gittiğimde dahada heyecanlı oluyorum biraz heyecanımı paylaşsın istiyorum..

ya varya yok artık oyle dr sanırırm o kdr cok arastırdım ki medıcaldekı ahmet bey ddeme bende ona gıdıcektım aynı sıtede oturuyoruz dıye esım pek ıstemedı bıde hastası çok randevu zor alınıyordu medıcalde bı bayana gıttım yuzume bakmadı valla dorukta gızemı duydum bendee sonra ondanda vazgectım hadı dedım basladığına gıt yınee napim sormadan anlatmıyor bende nette burda arastırıp onu soru yağmuruna tutuyorum bıde konurda çalısanlarda çoktanıdık onlarında etkısı oluyo oyle bakalım gıdıp gelıyoruz hayırlısıı ama bulursan memnun kalcağin bırınıbenıde bılgılendır :)heran uu dönusu yapabılırım bana belli olmaz

ya varya yok artık oyle dr sanırırm o kdr cok arastırdım ki medıcaldekı ahmet bey ddeme bende ona gıdıcektım aynı sıtede oturuyoruz dıye esım pek ıstemedı bıde hastası çok randevu zor alınıyordu medıcalde bı bayana gıttım yuzume bakmadı valla dorukta gızemı duydum bendee sonra ondanda vazgectım hadı dedım basladığına gıt yınee napim sormadan anlatmıyor bende nette burda arastırıp onu soru yağmuruna tutuyorum bıde konurda çalısanlarda çoktanıdık onlarında etkısı oluyo oyle bakalım gıdıp gelıyoruz hayırlısıı ama bulursan memnun kalcağin bırınıbenıde bılgılendır :)heran uu dönusu yapabılırım bana belli olmaz
bilgilendiririm canım ama çok umutlu değilim iyi bir doktor bulma konusunda..hani çok fazla birşeyde istemiyorum aslında sadece biraz daha zaman ayırmalarını istiyorum..melike hanımda iyi gelmezse bütün doktorları arayacağım hangisi yoğun değilse onu deneyeceğim:)

bilgilendiririm canım ama çok umutlu değilim iyi bir doktor bulma konusunda..hani çok fazla birşeyde istemiyorum aslında sadece biraz daha zaman ayırmalarını istiyorum..melike hanımda iyi gelmezse bütün doktorları arayacağım hangisi yoğun değilse onu deneyeceğim:)

hadıbakalımm hayırlısı ınş bulursun ıstediğin gıbı bırını benımumutlarım tukendı amaa bakalım belkısenden duyarız bırısını:)

Back
X