- Konu Sahibi papatya3459
- #3.621
çok sevindim , bebeğimizin kalp akışlarını bu sabah duymuşuz ikimizde. :)![]()
Kızlarrr ben de bugün kalp atışlarını duydumm!! uğurlu bi gün bugün demek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim , bebeğimizin kalp akışlarını bu sabah duymuşuz ikimizde. :)![]()
canım yanlış hatırlamıyorsam sen de benim gibi geç döllenmeydi dimi![]()
evet canım örtmenler geç dölleniyodu ya hani :)))
kızlar son sayfalar bende de görünmüyor nasılsınız.. bende aranızdayım anca yazıyorum lütfen biri bana yardın etin karın ağrılarım varr normal miii:S:S:S:S
örtmenler geç mi dölleniomuş tezinizi doğrulayayım
1 yas = 28
2 yasadiginiz sehir veya ilce = kuşadası
3 kacinci bebeginiz = İLK
4 son adet tarihi = 18 MAYIS
5 bebeyin haftasi ornegin---> 5. haftanın içinde geç (döllenme var)
6 beklenen dogum tarihi = 22 ŞUBAT 2013 doktorun sölediği ama 13 temmuzda kalp atışı için gidicem bakalım o zaman ne dicekk hayırlısı çok garibim hissizim resmen korkudan:S:S:S
Allah Allah:) sınıflarda çığrınmaktan geç mi çatlıyoruz nedir:)))
13 temmuzda ben de gideceğim hadi inşallah ikimiz de bugün olduğu gibi müjdeli haber yazarız burayaaa
hala bulantın varmı canım benimde devam sıladı bi ilaç dedi yarın onu soracağım doktora bende bulantıdan çok iştahsızlık var bulantıyı limon tuzlayıp yiyorum birde çubuk kraker yataktan kalkmadan başlıyorum şükür iyi geliyo ama iştahım yok
ohhh maşallah darısı bizim çıkacağımız günlere bizde de iştah yok keşke şu mide bulantıları halsizlikler bitse de gebeliğimizin keyfini çıkarsak![]()
örtmenler geç mi dölleniomuş tezinizi doğrulayayım
1 yas = 28
2 yasadiginiz sehir veya ilce = kuşadası
3 kacinci bebeginiz = İLK
4 son adet tarihi = 18 MAYIS
5 bebeyin haftasi ornegin---> 5. haftanın içinde geç (döllenme var)
6 beklenen dogum tarihi = 22 ŞUBAT 2013 doktorun sölediği ama 13 temmuzda kalp atışı için gidicem bakalım o zaman ne dicekk hayırlısı çok garibim hissizim resmen korkudan:S:S:S
bursalı anneler doktorumu değiştirmek istiyorum..siz hangi doktorlara gidiyorsunuz memnunmusunuz? doktor önerisine ihtiyacı var..
ben cekırge konurda semıh serbeste gıdıyorum acıbademın dr ayrıca.benım ılk çocuğum olacaği ıcın ben cok evhamlı ve meraklıyım çok konusmasını ıstıyorum ama husrana uğruyrum cok arkadasım gıttı ısınde on numara ama sen soru sormadan bısı anlatmaya tanıdıkların dediğine görede daha bebek buyudukce onun konuscak seylerı cok oluyormus bakalım her gıttığimde bı daha gelmem dıyorum ama sonra yaptığı doğumları gordukce hadı dıyorum nede olsa ayda bı gorucem:)öyle yanı yaptığı butun doğumlar super sonuclandı benım ıcın tek kusuru cok konusmaması amabendeki çeneye daha fazla kayıtsız kalamaz sanırım.:)sen kımegıdıyorsun neden memnun değilsin?
bende seninle aynı dertten muzdarip olduğum için değiştirmek istiyorum..ahmet yılmaza gidiyordum.oda hiç konuşmuyor sormadan bilmem gerekenleri bile söylemedi.aceleci bir tavrı var geçiştiriyor gibi geldi bana..değiştirme kararı aldım eşimin arkadaşları doruk tıp merkezinden melike hanımı önerdiler ama onunla ilgilide çok ketumdur diye duyumlar aldım..bende biraz kendisi bilgilendirsin beni soru sormak zorunda bırakmasın istiyorum..hem çok heyecanlıyım doktora gittiğimde dahada heyecanlı oluyorum biraz heyecanımı paylaşsın istiyorum..
bilgilendiririm canım ama çok umutlu değilim iyi bir doktor bulma konusunda..hani çok fazla birşeyde istemiyorum aslında sadece biraz daha zaman ayırmalarını istiyorum..melike hanımda iyi gelmezse bütün doktorları arayacağım hangisi yoğun değilse onu deneyeceğim:)ya varya yok artık oyle dr sanırırm o kdr cok arastırdım ki medıcaldekı ahmet bey ddeme bende ona gıdıcektım aynı sıtede oturuyoruz dıye esım pek ıstemedı bıde hastası çok randevu zor alınıyordu medıcalde bı bayana gıttım yuzume bakmadı valla dorukta gızemı duydum bendee sonra ondanda vazgectım hadı dedım basladığına gıt yınee napim sormadan anlatmıyor bende nette burda arastırıp onu soru yağmuruna tutuyorum bıde konurda çalısanlarda çoktanıdık onlarında etkısı oluyo oyle bakalım gıdıp gelıyoruz hayırlısıı ama bulursan memnun kalcağin bırınıbenıde bılgılendır :)heran uu dönusu yapabılırım bana belli olmaz
bilgilendiririm canım ama çok umutlu değilim iyi bir doktor bulma konusunda..hani çok fazla birşeyde istemiyorum aslında sadece biraz daha zaman ayırmalarını istiyorum..melike hanımda iyi gelmezse bütün doktorları arayacağım hangisi yoğun değilse onu deneyeceğim:)