HAMISLER COK KOTU 1 GUNE BASLADIK.IKI HAMISIMIZ BEBISINI KAYB ETMIS.GERCEKTEN COK UZULDUM ONLARIN ACISINI EN IYI BEN ANLARIM.
AMA BENI ORNEK ALSINLAR BAK 5 AY SONRA KARNIMDA YENI FINDIK VAR ALLAH MUTLAKA TEZ ZAMANDA YERINE YENI BEBIS VERICEKTIR.
BEBEGINI KAYB EDEN HAMISLER size bir yazi yazicam.acinin buyuyu kucuyu olmuyor aci acidir,tabiki,karnindaki,bebisini kayb etmek cok zor birsey.bunu bende yasadim,iste yasayan biri olarak size birazcik teselli amaciyla biseyler yazicam.
Ben bildiyiniz gibi sizin haftalarda cok erken kayb etmedim,tam 5.ayimda doguma cok az 3,5 ay kalmisken kaybettim.
Benim bebis karnimda oynamaya baslamisti,artik onu hiss ediyordum.karnim buyumustu hamile kiyafetleri giymistim.pembe elbiseler falan almistim,ama malesev ultrasonda anensefali cikinca bebegimi gozum karnimda oynaya oynaya yani cap canli oldugu halde aldirdim.karnim ogun dumduz olmustu ve artik kizim yoktu.ustelik buyuk hamilelik oldugu icin iyneler falan yapildi normal dogum olmasi icin ama,sorunlu bebeklerin yeri iyi olurmus biturlu gelmeyince mecbur kurtaj yapildi.BEBEGIMIN MEZARI BILE OLMADI.ama bizim niyetimiz o buyuk bebegi topraga vermekti.neyse...
iste bunleri yazmamin asil amaci ogunlerde hep agliyordum,kese 7-8 haftalikken kendisi duseydi,keske 5 aya kadar hamileligim devam etmeseydi,boyle buyuk bebegin kaybi cok aciydi,annem bana dediki,bence sukr et.bak
1.yan odada bitane kiz var o 6 aylik bebegini kayb etti,bide onu sezeryan yaptilar,ortada bebis falan yok ama kiz bosuna amleyta oldu ve buyuk bebegi kayb etti.artik bebek icin 3 yil beklemeye mecbur.
2.bir akrabam vardi yaklasik benden 20 gun falan once bebisini kayb etti,bebek dogmustu 40 gun yasadi ve sonra kalp yetmemezliginden oldu,onunki,en aci gozle gorduyu,sut verdiyi opup kokladigi bebegi kayb etti.onunki,cok aci.ben bunlari duyunca gercekten acim hafifiledi,HERKESDE BOYLE OLURMU BILMEM AMA benim acim gercekten hafifiledi.
ALLAHIMA SUKR ETTIM,cok sukur ALLAHIM iyiki dogurduktan sonra kayb etmedik,iyiki,o kiz gibi sezeryan olmadim ve 3 yil beklemeye mevbur kalmadim.DOGRUSU 2 AYA KENDIME GELE BILDIM,HERGUN PEMBISLERI GORDUKCE AGLADIM.simdi temmuz ayi kizim dogsaydi 4 aylikti suan.ama yinede benden daha kotuleri dusundukce rahatladim ve sukr ettim.
SIMDI HAMISLER...aciniz aci kaybiniz kaybtir bu dogru ama SLADIYI ve diger yazdigim hamisleri dusunun ve ALLAHA sukr edin,ya benim gibi olsaydiniz?bebis gitmis ama goguslerden 3 gun sut geliyor,hangi bebis icin olup gitmis bebis icin.ya boylesi olsaydi.???
bunu okuyup aciniz hafifiletin ve ALLAHA sukr edin.kotunun kotusude var.
bide hep bu duayi edin..[/COLOR][/B]
............ALLAHIM BASIMA GELEN MUSIBET SAYESINDE BENI MUKAFATLANDIR KARSILIGINDA ONDANDA HAYIRLISINI VER.............
BAKIN BANA 5 ay sonra tekrar hamisim ve 8 haftayi bugun bitiriyorum.ALLAH BUYUKTUR.
BIZ ve kocislerimiz oldugu surece her zaman bebegimiz olma sansimiz vardir.
neyse cok uzun oldu ama bu yaziyla sizi rahatlata bildiysem ne mutlu.
TAVSIYE...........girip bu yaziyi okumanizi isterim,ama bu topige sakin bir daha girmeyin,ne bu nede baska bebis topigine yasamis biri olarak soyluyorum boyle yerkere girmek aciyi dahada artirir,her seyin tekrar zamani gelicek...gecmis olsun...