- 2 Nisan 2023
- 536
- 662
- 33
- 40
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #2.701
Ama iğne vermeleri lazım. Fitil etki etmiyorsa. İğne etkili.Fitil verdiler sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama iğne vermeleri lazım. Fitil etki etmiyorsa. İğne etkili.Fitil verdiler sadece
Hoş geldiniz. Tahmini doğum tarihi nedir acaba sizin.Merhabalar herkese bende şuan 8+5 im sanırım sizlere yakın:) Sat 27 mayıs, ilk gebeliğim daha.Rabbim bebişlerimizi Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Hoşbuldum :) doktorum henüz söylemedi ama takip ettiğim programlarda 3 mart olarak gösteriyor. Ama ben ufak bi miyom ameliyati geçirmiştim daha önce sezeryan olacağım için genelde 1-2 hafta önce alıyorlar.Hoş geldiniz. Tahmini doğum tarihi nedir acaba sizin.
Ben de 8+2 deyim. 30 mayıs sat. 6 mart diye tahminde bulundum ben de.Hoşbuldum :) doktorum henüz söylemedi ama takip ettiğim programlarda 3 mart olarak gösteriyor. Ama ben ufak bi miyom ameliyati geçirmiştim daha önce sezeryan olacağım için genelde 1-2 hafta önce alıyorlar.
Sizin hamilelikte kacinci haftanız acaba
Ayy aynıyız nerdeyse çok yakın fark yok gibiBen de 8+2 deyim. 30 mayıs sat. 6 mart diye tahminde bulundum ben de.benim de erken alınır bebek tahminim. Ama zamanı gelince belli olur.
![]()
Fitil verdiler sadece
Ama iğne vermeleri lazım. Fitil etki etmiyorsa. İğne etkili.
Yanlış yazdımBugün sata göre 9+1 benim
14 temmuzda 7+1 de gittiğimde kalp atışını duydum 9mm dedi haftasına göre biraz küçük dedi 4 Ağustos için randevu vardı duruma göre geri çekecek sanırım haftayı
Hangi doktor acaba :) ben de buradayımHoşbuldum :) doktorum henüz söylemedi ama takip ettiğim programlarda 3 mart olarak gösteriyor. Ama ben ufak bi miyom ameliyati geçirmiştim daha önce sezeryan olacağım için genelde 1-2 hafta önce alıyorlar.
Sizin hamilelikte kacinci haftanız acaba
Ayy aynıyız nerdeyse çok yakın fark yok gibiçok sevindim
birlikte takip ederiz artık.
Merhaba. Ultrason görüntüsü var mı acaba?Yanlış yazdım
Bugün sata göre 9+1 benim
21 temmuzda 8+1 de gittiğimde kalp atışını duydum 9mm dedi haftasına göre biraz küçük dedi 4 Ağustos için randevu vardı duruma göre geri çekecek sanırım haftayı
Merhaba. Ultrason görüntüsü var mı acaba?
Teşekkür ederim biraz içim rahatladıBen de bugün 8+2 yim ikiz gebelik iki bebeğim de 7. haftamda 9,5 mm idi![]()
Peki söyledi mi geriden gelirse eğer 2 hafta sonra da bu ne anlama gelir. Geç döllenme diye biliyorum ben. Yani başka ne anlama gelir kiTeşekkür ederim biraz içim rahatladı
21 temmuzda biraz haftasına göre küçük dedi 15 gün yatak istirahati verdi tekrar geldiğinde büyümüş olursa sorun yok haftası ilerde gidiyordur dedi benimde kafam karıştı kaç gündür buraya bile yazmadım psikolojimi bozmayım diye ama yatmaklada vakit geçmiyor
4 Ağustosta gittiğimde 10+2 ile uyumlu değilse büyük ihtimalle ölçülerine göre haftamı düşürecek diye düşündüm bende tam olarak detay vermedi şuan için meraklanma dedi ama bu dönemde istemsizce her cümleden bir şey çıkarmaya çalışıyoruz.Peki söyledi mi geriden gelirse eğer 2 hafta sonra da bu ne anlama gelir. Geç döllenme diye biliyorum ben. Yani başka ne anlama gelir ki
Peki doktor bişey dedimi size kalp atısını vs duydunuz mubenim doktor da iğnenin daha etkili olduğunu söylemişti ama belki de sizin kanama alanı küçüktür, ondan fitil vermiştir.
inşallah hemen iyiye gider. benim hemen kahverengiye döndü ama on gündür o kahverengi devam ediyor.
Burda olmanada sevindim :) Benim 2. kontrolüm oldu daha Mustafa Yıldız 'a gidiyorum gayet iyi doktor memnunum, ama başka bi doktora daha gitmek istiyorum.Hangi doktor acaba :) ben de buradayım