2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tatlım cinsiyet tahminine katılıyorum bizimle bir oyun oynandı zaten Rabbim bilir cinsiyetini herşeyi ama insanların duygularıyla oynamak kötü bişey. :20: ya amaç ne olabilir anlamıyorum .... neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduki...:37:

ya arkadaşlar bu konuyu kapatalım konuşması bile hoş olmuyo eden kendine eder Allaha havale güzel paylaşımlar oluyo artık yaşasın yoksa ben bidaha girmeyecektim bi bakım dedim çok iyi olmuş böyle

hanimlar kacinci haftada gobeginiz ortaya cikti kilo aldinizmi ben daha kilo almadim normalde gobegim var ama kacinci haftada buyumeye basliycak aceba

hanimlar kacinci haftada gobeginiz ortaya cikti kilo aldinizmi ben daha kilo almadim normalde gobegim var ama kacinci haftada buyumeye basliycak aceba

ilk gebeliğimde benim 16.haftada başladı büyümeye.hamile olduğumu bilmeyenler o zaman anlamaya başlamıştı.şimdi ise hafif çıktı.1 kilo aldım.ilkinde 23 kilo almıştım.o kadar zorlandım ki vermek için.2 kilom kalmıştı sadece.o zaman hamile olduğumu öğrenir öğrenmez,süt içmeye,düzenli ceviz fındık yemeye başlamıştım.bunda henüz süt içemiyorum.bazen şimdiden ikinciye daha doğmadan haksızlık ediyormuşum gibi geliyor..oğlumu çok güzel beslemiştim çünkü:(

benmde ikinci gebelik ilkinde 5.ayda cıkmıştı bunda şimdiden göbek cıkmaya başladı ikinciler cabuk cıkıyo sanırım

arkadaşlar nasılsınızzz, sohbetler çok güzel 7 sayfayı hiç sıkılmadan okudum, öncesinde gerçekten amacından sapmıştı , keyif vermiyordu ve o kadar çok gereksiz tartışma vardı ki, birbirimizin sorununu görüp cevap yazamıyorduk. İnternette kendini olduğundan farklı gösteren insanlar olur, psikolojik olarak rahatlıyorlar sanırım. topik böyle çok güzel olmuş, birbirimize destek olarak güzel günler geçiririz umarım. ben bulantılardan yana pek dert yanmıyordum ama son iki gündür zorluyor beni , bir arkadaşım bahsetmiş , akşamları başlıyor diye. benim de öyle , akşamları bulanıyor midem. beslenmemi henüz çok engellemiyor , ekşili çorbalar iyi geliyor bol bol çorba içiyorum. ama çok su tüketmiyorum. bir zararı olur mu acaba ?

valla ikinci bebişleri olanların hemencecik göbüş çıkıyomuş benimkide dahil... ilk bebişte yoktu şimdi önümde benden önce giden bir göbükcük var.:9::9::9:

mrb arkadaşlar umarım herkes bebişleriyle iyidir arada bakıp kaçıyorum hep benimde kızımda nerdeyse 4 ay belli belirsizdi göbeğim ama bu sefer kocaman herkes farkediyor senin ikisi arasında ne kadar zaman var

kızlar göğüslerinde dolgunluk olmayan varmı? benim göğüslerim dokununca acıyor ve baya sıcak ama dolgunluk olmadı
bundan önce 12 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj olduğum bir gebeliğim oldu o gebeliğimde göğüslerim baya dolgunlaşmıştı

kızlar aranızda en vahim olan benm sanırım benm cocugum daha 7 aylık ama gebe kaldım cok zor olacak ama ne yapalım yapacak bişey yok...bide ikinci gebeligi olan arkadaş bu farklı demiş evet benmde bu farklı kızım cok rahattı hiç ankamadım ama bu beni zorluyo kusma felan yok ama bel agrısı ve gaz sorunum var gazı ben sezeryan olduguma baglıyorum belki yanlıştır ama aklıma ilk o geldi bide kızlar ikinci gebeligi erken olanların gebeligi zor geciyormuş doktorum dedi cunku rahim kendini 2 yılda toparlıyormuş bizde maşallah peşimizden atlı koşturuyo gibi hemen yaptıgımız için cekicez :)

mrb seni çok iyi anlıyorum bende sendenim benimde ilk haftalarda bl ağrım çoktu hafifledi şimdi bence yorgunlukda tetikliyor kızım yürüyor ama dışarda yorulunca sadce benim kucağıma gelmek istemiyor kıyamıyorum yavruma sonra ağrım oluyor yatsam günlerce hiç kalkmadan diyorum zorluyor yani

mrb arkadaşlar umarım herkes bebişleriyle iyidir arada bakıp kaçıyorum hep benimde kızımda nerdeyse 4 ay belli belirsizdi göbeğim ama bu sefer kocaman herkes farkediyor senin ikisi arasında ne kadar zaman var

canım benim yaramaz oğluşum şimdi 4 yaşında Allahtan kreşe yolladıkda hamileliğimin yorgunluğunu yansıtmıyorum.:16: gün içinde uyuyup kalıyorum bulantılar biraz hafiflesede arada oluyo.... :18:

gunaydın guzel anneler umarımbugun yorgunluk halsızlık ve uyku halı olmayan bır gun olur tembel tavukoldum cıktım.aksama kadar yatsam hıc kalkmasamyerıdır

bende aynıyım hamiş arkadaşım:) 12de uyanıyorum kahvaltımı yapıp tekrar uyuyorum snra meyve molası veriyorum , zaten akşamları çıkarmaktan çok halsizleşiyorum:(
ama ümidim war 3 aydan sonra geçer diyolar şafak sayıyorum:) o kadar halsizimki sanki dünyanın işini yapmış gibiyim..

kızlar göğüslerinde dolgunluk olmayan varmı? benim göğüslerim dokununca acıyor ve baya sıcak ama dolgunluk olmadı
bundan önce 12 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj olduğum bir gebeliğim oldu o gebeliğimde göğüslerim baya dolgunlaşmıştı

ben,m ağrı yok göğüslerimde çok hafif hassaslık var o kadar
kızımda daha dolgundu benim de
canım bir şey sorucam kalbni durduğunda belirtilerin gitti mi? sen anlayabildin mi? yoksa doktor mu anladı?

ya canım valla benim de sağ alt kasığım geceleri geç yatınca çok ağrıyo apandistim mi var acaba diye şüphelenmeye başlamıştım.Bunu söylediğin çok iyi oldu demek o tarafta olabiliyo bebek:)Demek benim ufaklığım da beni uyarıyo uykum geldi diye:)

bnm apandistim yok kuzucum ameliyat olmştum..bu ağrı tamamen bebişlerimizin warlığını hissettiriyo başka bişi diil yani,ultrasonda bakıldığındada sağ kasık yazmış zaten doktorum..
annesi uykusu geliodur fındığının sende hemencik yat akşamları:) ayy kucağimiza aldığımız günleride görürüz inş:) şimdiden çok alıştık çok sewiyoruz kuzularımızı

bende aynıyım hamiş arkadaşım:) 12de uyanıyorum kahvaltımı yapıp tekrar uyuyorum snra meyve molası veriyorum , zaten akşamları çıkarmaktan çok halsizleşiyorum:(
ama ümidim war 3 aydan sonra geçer diyolar şafak sayıyorum:) o kadar halsizimki sanki dünyanın işini yapmış gibiyim..

bende bazen diyorum yaşlanmış gibiyim bu ne ya... bide her gün garip garip rüyalar görüyorum gündüz yarım saat uyusam hemen rüyam hazır dizi film gibi...:1:

Back
X