2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben de subat annesi olacagim inşallah. ilk bebeğim. karnımda şişlik var iki gündür normal mi?

merhaba cnm dogum. zamanımız aynı gozukuyor benımde dun kontrolumvardı benıme karnım geneld sıs hatta gobegımde kcaman oldu cok cabuk cıktı ama gazdn bence sogu sut soguk ve soguk kıraz cok yıyorum dr bnların hepsı gazyaar kıraz cok yeme dedı sutu soguk ıcme suyda ama dıger turlude mıdem almıyo.senın nasıl gecıyor ılk gebelıgınmı benım 3 yasında bır kızım var

canım tesekkür ederim ama inanki bende biraz üzüldüm cünkü bebegim çok küçük napalım saglık olsun kazara oldu:( geri dönüşü yok bu durumun işte neyseki ikinci bebegim art arda büyürler saglıcakla inşallah teyzesi böle motive ediyorum kendimi :34:

benim oğlumda 9aylık canım seninki nekadarlık olsun birlikte büyücekler artık:)

benim 1 yasında teyzesi:) ayy canım yaa inşalah tek temennim bide ikinci gebeligi olan arkadslarıma sorum olucak?
1.ci gebelikte yasadıklarınız 2.ci gebeliginizle aynı mı farklı mı?
benim farklı oglumda çok rahattım hamile gibi deildim basım bile dönmedi bu sabahın 9.da felan mutlaka bi bulantı kusma gün içinde de devam ediyo basım sürekli dönüyo :5:

ben oğlumdada hiç çekmedim bundada aynıyım hiç bulantım yok hamile demeye bin sahit ister:))

benim oğlumda 9aylık canım seninki nekadarlık olsun birlikte büyücekler artık:)

benim 1 yasında teyzesi:) ayy canım yaa inşalah tek temennim bide ikinci gebeligi olan arkadslarıma sorum olucak?
benim farklı oglumda çok rahattım hamile gibi deildim basım bile dönmedi bu sabahın 9.da felan mutlaka bi bulantı kusma gün içinde de devam ediyo basım sürekli dönüyo :5:

cnm aynı olmuyo benım kızım var 3 yasında rahattım dun doktora gıttım esım dedı cokhalsız bıtkın yemek zor yıyo dr dedı her hmıleık farklıdır ılkıyle alakası olmazcınsıyetle alakası yok vucut degısıyo hormonlar degısık kızımın zamanında hcılackulanmadım kanılacı falan bunda demır ka hrsyebaslıycakmısım kotu oluyo lkı rahat olunca

aaa ne kadar güzle canım yaa yerinde olmayı çok isterdim oglum çok hareketli tam yürüme cabaları ve emekleme zamanı oldugu için sürekli koşuyom bide peşinden iyice fenalaşıyorum sorma:( inşallah cabuk gecer bu kötü günler:19:
bu arada herkes ozaman cinsiyeti farklıdır hakkımızda hayırlısı neyse o olsun eli ayagı düz olsun tabiki canım neyse unutmada cinsiyet ögrenimde bakalım ne olucak :34:

evet canımm bakalım ne olcak benim içinde hiç farketmez hatta bir oğlum daha olsun cok isterimm
oğlum cok uslu bir bebek inş kardeşide öle olur:1:

ben oğlumdada hiç çekmedim bundada aynıyım hiç bulantım yok hamile demeye bin sahit ister:))

aaa ne kadar güzle canım yaa yerinde olmayı çok isterdim oglum çok hareketli tam yürüme cabaları ve emekleme zamanı oldugu için sürekli koşuyom bide peşinden iyice fenalaşıyorum sorma:( inşallah cabuk gecer bu kötü günler:19:
bu arada herkes ozaman cinsiyeti farklıdır hakkımızda hayırlısı neyse o olsun eli ayagı düz olsun tabiki canım neyse unutmada cinsiyet ögrenimde bakalım ne olucak :34:

merhaba cnm dogum. zamanımız aynı gozukuyor benımde dun kontrolumvardı benıme karnım geneld sıs hatta gobegımde kcaman oldu cok cabuk cıktı ama gazdn bence sogu sut soguk ve soguk kıraz cok yıyorum dr bnların hepsı gazyaar kıraz cok yeme dedı sutu soguk ıcme suyda ama dıger turlude mıdem almıyo.senın nasıl gecıyor ılk gebelıgınmı benım 3 yasında bır kızım var

evet doğum zamanımız aynı. benim bulantilar gecti şimdi şişkinlik başladı. süt içmeye başladım senin gibi ondan oluyor sanırım. ılık içmeye çalışayım. ilk gebelik olunca endişe ediyorum. sayende içim rahatladı canım.

cnm aynı olmuyo benım kızım var 3 yasında rahattım dun doktora gıttım esım dedı cokhalsız bıtkın yemek zor yıyo dr dedı her hmıleık farklıdır ılkıyle alakası olmazcınsıyetle alakası yok vucut degısıyo hormonlar degısık kızımın zamanında hcılackulanmadım kanılacı falan bunda demır ka hrsyebaslıycakmısım kotu oluyo lkı rahat olunca
ay canım nen bilim etraf hep öle söleyince bide size sorayım dedim hakkımızda hayırlısı olsun :1:
evet canımm bakalım ne olcak benim içinde hiç farketmez hatta bir oğlum daha olsun cok isterimm
oğlum cok uslu bir bebek inş kardeşide öle olur:1:

ayy hadi inşallah canım benim :38:

SLADI kullanıcısından alıntı

bebek kayb eden anne asla ikinci aci uzerine yemin etmez.
SENIN GIBI ALLAHSIZIN CEVABIN ALLAH VERSIN.ben veremem.

senın cezanı vermiş işte ben dıyeyım.

Sladi ve Ofeliya bugun hamilelerle ilgili topiklere bakarken sizin tartışmanizi gordüm ve çok üzüldüm. Bende bir azerbeycanlıyım ve iki azerbeycanlının bu şekilde kavgasi beni çok utandırdı. Yazik degil mi bebişlerinize. Çok ayıp, hemde çok ayıp bir an once kendinize gelip barışmanızı istiyorum. Mesleginiz ne olursa olsun ikinizde bir annesiniz, işte var mı yer yüzünde bundan daha güzel bi meslek?

Burdakı her kese güzel paylaşımlar diliyorum ve bir azerbaycanlı olarak her kesten özur diliyorum.Umarım hamileler topiginde bir daha benzeriyle karşılaşmam.

slm arkadaşlar kızım şuan 17 aylık ikisi arasında bir yaş olcak sanırım yorulcam.. çalışınca da zor oluyo.. benim kontrol 24 ündede beklemek uzun geliyo bana :( sağlıklı olsunlarda bekleriz

ne güzel bulantılarım geçmişti. bugün yine başladı. 2 gün duruyor. 2 gün sürüyor. değişken benimki... dişimin arkası şişmiş azıcık bir de. benim genelde şişerdi inerdi birkaç güna ama bilmiyorum incek mi... inmezse midahale ederler mi acaba, ilaç falan,,, müdahale olursa zarar verir mi acaba??? bir de boğazım şiş falan değil, bir öksürük geliyor içerden, dikkat ettim üşütmedim de ama bilmiyorum, öksürüyorum hastalandım galiba. dün dr. a dedim ilerlerse naparız onu o zaman hallederiz dedi ama bunların hepsi korku endişe bende... ilerlerse, ilaç falan zarar verir mi diye... bu konuda bilgisi olan var mı????? bir de vicks sürdü burnuma eşim dün,,, zararlı mı acaba??? kızdım hemen sildim ama bilmiyorum....

evet doğum zamanımız aynı. benim bulantilar gecti şimdi şişkinlik başladı. süt içmeye başladım senin gibi ondan oluyor sanırım. ılık içmeye çalışayım. ilk gebelik olunca endişe ediyorum. sayende içim rahatladı canım.

korkma cnm ılk hamılelıkten dolayı ben hep aglardım herseye nedensız yere bıse oldumu kalbı atıyormu buyuyormu hep panıktımzavallıkocamher dakka aglayanbrtıple ugrasıyordu.bu seferkındede duygusalmdahacoksaglk sounlarımvar troı tdavısı goruyorum ılacdozu ayarlanıyo her ayama daha temkınlıyım sureklı dua edıyorum yalvarıyorum hep saglık sıhat versın dıye bebegıme sende dua et tespıh ceksalavat cek yalvar allaha veren onu bıze o dermanısıfayıdaoverı cnm

korkma cnm ılk hamılelıkten dolayı ben hep aglardım herseye nedensız yere bıse oldumu kalbı atıyormu buyuyormu hep panıktımzavallıkocamher dakka aglayanbrtıple ugrasıyordu.bu seferkındede duygusalmdahacoksaglk sounlarımvar troı tdavısı goruyorum ılacdozu ayarlanıyo her ayama daha temkınlıyım sureklı dua edıyorum yalvarıyorum hep saglık sıhat versın dıye bebegıme sende dua et tespıh ceksalavat cek yalvar allaha veren onu bıze o dermanısıfayıdaoverı cnm
cok gecmis olsun. insallah saglikli bir sekilde bebişlerimizi elimize aliriz.

cok gecmis olsun. insallah saglikli bir sekilde bebişlerimizi elimize aliriz.
allah razı olsun canım benim, cümlemizin.... biraz yazılar okudum, genelde diş dr.ları ağrıyı çek, karbonatla gargara yap falan diyorlarmış, demekki çaresi yok... bakalım bir çare bulcam.... allah yardımcım olsun... :(

kızlar yorumlarınızı hep okuyorum ama cevap yazmıyodum. şimdi topike bir güzellik gelmiş sessiz sakin ohhhhhhhhhhhhhh diyesim geldi ......:53: yani tartışmalar vs. vs. şeyler olunca insan ister istemez huzursuz oluyo. ben kendi adıma konuşcak olursam bişeyler sorasım oluyo bir yorum yapacak oluyorum elim geri gidiyor.:50: ama bence bundan sonra daha güzel zamanlar geçireceğimizi umuyorum. sizleri seviyorum güzel annişler... :16::16:

diz ağrısı hakkında hiç bilgim yok geçmiş olsun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..valla kutluyorum çocuğu küçük olanlar
benim kızım 4,5 yaşında anca cesaret geldi bana çocuk büyütmek zor iş:)

Benim büyük kiz 3 yasında oğlum 14 aylık.ikisini isteyerek yaptık.yas farkı az olsun istiyorduk.ama bu üçüncümüz tamamen kendi isteğiyle geldi.hayirlisi böyleymis demek ki.

diz ağrısı hakkında hiç bilgim yok geçmiş olsun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..valla kutluyorum çocuğu küçük olanlar
benim kızım 4,5 yaşında anca cesaret geldi bana çocuk büyütmek zor iş:)

Benim büyük kiz 3 yasında oğlum 14 aylık.ikisini isteyerek yaptık.yas farkı az olsun istiyorduk.ama bu üçüncümüz tamamen kendi isteğiyle geldi.hayirlisi böyleymis demek ki.

melike üzülme benim kızım da 18 aylık. ilk dönemler elbet de zor olacak ama sonrası güzel olacak inşallah. yaş farkı az olduğunda kıskançlık daha az oluyormuş hem:))

Ewet gercekten kıskançlık yok denecek kadar az oluyo.benim kızım tam 2 yasına bastığında kardesi oldu.sanki hayatında hep varmış gibi oluyo.sonradan geldi nerden çıktı bu şimdi filan gibi bı durum olmuyo.

allah razı olsun canım benim, cümlemizin.... biraz yazılar okudum, genelde diş dr.ları ağrıyı çek, karbonatla gargara yap falan diyorlarmış, demekki çaresi yok... bakalım bir çare bulcam.... allah yardımcım olsun... :(

allah yardımcın olsun cnm benimde dişimde geçici dolgu var hamile olduğumu bilmeden tedaviye başlamıştım öğrenince doktor 3.ayın bitmesini bekleyelim dedi çok şükür ağrı felan yok ama benimde bildiğim kadarıyla çok zor durumda olmadığın sürece müdahalede bulunmuyo doktor

Back
X