2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar,bazı tatsızlıklar yasanmıs,yasanmasa daha güzel olurdu,ne gerek var gerginlige hepimiz ortak bir paydada toplandık bebislerimiz icin,bir daha böyle seyler yasamayız umarım..
Neyse kızlar bir sey sormak istiyorum 10. haftanın icindeyiz kac aylık oluyoruz 2 de miyiz hala yoksa 3. ayda mıyız?:49::nazar:

kızlar kaç gündr giremedim ne oldu böyle sladi nerde ne tatsızlıgı olmus burda biri yazarsa sevinirim

tugba geçmiş olsun inş tekrarlamaz bol bol yat hiç kalkma benim kızıma hamileykende olurdu ben wc dışında hiç kalkmamıştım 4 ay bitene kadar :D
zor oldu ama napalım kahverengiye çevirdiyce korkma bitmiş kanaman off bi doğursaydık dimi

hosgeldin canim ayni gunmus dogumumuz bende aynilarinii yasiyorum burda ortalik karisti listeyi duzenliyen varmi bilmiyorum artik eger duzenliyen birisi varsa yaz nerde yasadigini yasini son adet tarihini bebeginle ilgili gelismeyi falan yazicaksin buraya ilk sayfaya bak ordakilere gore yaz

mrb canım hoşbuldum . teşekkürler. ben bursadayım.yaşım 29. ikincei bebişşim olucak nasipse. son adet atrhi 21 mayıs. bebğin kalp atışı duyuldu.düzenleyen biri varsa. huuuuuuu duyurulur.

günaydın kızlar,
gece sabaha kadar uyayamadım kafamın içinde bi zonk sesi :5:
benim safra kesemde 1.5 cm tas olusmustu ilk hamileligimden sonra ameliyat oldum nisan ayında 1 ay sonra hamile oldum herhangi bir zararı olurmu acaba bilemedim yada var mı böle olan hiç duydunuz mu?dr bey izne cıkmış kontrole gidicem gelsinde bakalım ne dicek çok zor gececek ya şimdiden bulantı kusma sonra ameliyat yeri acılarım son aylarda da sezeryan acısı hiç düşünemiyorum kendimi artık..:18:

geçmiş olsun buarada sende 2ye hamişsin galiba. süpriz sanırm seninkide. ben daha alışamadım bu fikre aslında çok yaş farkı olsun istemiodum ama olunca şaşırdım hala şakınım.

yıne korkular ıcıne grdm dun gece baya bıldgnz kanamam oldu hastaneye yattm snra daha kan gelmedı ıgne serum falan ultrasona gırene kadar omrumden omur gıttı sankı cok sukur ultrasonda kalp atsı duruyo kendı dryo ultrasonda doktor kanama yok dedı oleyse bu kanama nıe oldu yoksa gdecek de baslangc mı yyoksa korkmamalımıym nolur bı yardım edın suandada sıldkce kahverengı leke gelıo doktor dınlen bol su ıc dedı

geçmiş olsun. kanamsı olduğu halde bebişine kavuşan arkadaşalrım oldu.ç bolca dinlen. belki önleyci bir tedavi uygulanır. doktorunu dinlemelsin

Merhaba kızlar,bazı tatsızlıklar yasanmıs,yasanmasa daha güzel olurdu,ne gerek var gerginlige hepimiz ortak bir paydada toplandık bebislerimiz icin,bir daha böyle seyler yasamayız umarım..
Neyse kızlar bir sey sormak istiyorum 10. haftanın icindeyiz kac aylık oluyoruz 2 de miyiz hala yoksa 3. ayda mıyız?:49::nazar:

hamilelik haftandan 2 hafta çıkaracaksın canım
yani 10 haftalıkken tam 2 aylık oluyoruz
genelde 1 ay 4 haftadır şeklinde bi yanılsama var o mantıkla 40 hafta 10 ay hamilelik demek olur
14 haftalıkken de 3 ayımız bitmiş olacak inşallah

yıne korkular ıcıne grdm dun gece baya bıldgnz kanamam oldu hastaneye yattm snra daha kan gelmedı ıgne serum falan ultrasona gırene kadar omrumden omur gıttı sankı cok sukur ultrasonda kalp atsı duruyo kendı dryo ultrasonda doktor kanama yok dedı oleyse bu kanama nıe oldu yoksa gdecek de baslangc mı yyoksa korkmamalımıym nolur bı yardım edın suandada sıldkce kahverengı leke gelıo doktor dınlen bol su ıc dedı

çok geçmiş olsun canım yat hiç sıkma kendini bol bol dinlen
arkadaşların dediği gibi kahverengiye dönmesi iyi bir şey
umarım devam etmez kesilir bir an önce

makineden çamaşır çıkmıştı eşmden sepeti balkona koymasını rica etmiştim. dıaşrı çıkacaktı. gidiomusn dedim evet dedi. çamaşırlar astınmı dedim bi süür insan avr nasıl asayım dedi.
balkona gittim çamaşır asmak için asmış kuzum. çok sevindirk oldummmm

cnm inşallah kötü bişey olmaz aklına kötü şeyler getirme moralini bozma yat dinlen yorma kendini inşallah allah yardım eder bişi olmaz yawruna allah sağlıkla kucaklamanı nasip eder

makineden çamaşır çıkmıştı eşmden sepeti balkona koymasını rica etmiştim. dıaşrı çıkacaktı. gidiomusn dedim evet dedi. çamaşırlar astınmı dedim bi süür insan avr nasıl asayım dedi.

ben de kıyamıyorum hiç eşime
zaten temizliği falan beraber yapardık biz iş yapardı ama hepten üstüne kaldı her şey
akşam kızımla evcilik oynadı kaç saat üstüne mutfağı topladı
dedim bırak nolursa olsun bulantım da fazlaydı.
iyi ki varlar gerçekten...

zaten temizliği falan beraber yapardık biz iş yapardı ama hepten üstüne kaldı her şey

bu ne bee aynı mesajım geldi durdu net donunca:))

Son düzenleme:

cnm aynısı bende de oldu kırmızı renk degılse korkma dınlen bana dr um normal demıstı gecmıs olsun guzel annecık :)

bencede iyiki varlar. bzide genelde temiliği berabe yaparız. ama gerçekten buaralr üzerine kaldı. kızlmla da çok ilgileniyor sağolsun.
birde ben daha tam bu hamilelik fikrine alışaamdım kendimi kötü hissetmemem için uğraşıo. bulantımda fazla oluo. kzıımda olmamıştı hiç
senin kızın kaç yaşında

kızım uyurken bende biraz uyusam iyi olucak ama sanki tatlı bişiler yedikten sonra.
bebişlere kendinzie iyi bakın kızlar

merhabalarrrrr hamiş arkadaşlarım beniiiiimmm :) ben de bursadanım bu arada, acıbademe gidiyorum... bugün midem iyi gibi... bakalım bir düzeliyor, bir bozuluyor...

sagol canım,cinsiyetini ne zaman öğrenebiliriz acaba,ben medipol hastanesine gidiyorum ama bana ultrasonları cok iyi gibi gelmedi görebilir mi acaba ayın 26sında gidecegim

canım kızımı 12+0 ögrendim ama ultrason 3 boyutlu idi iyi kalitede ultrasonlarda cabuk belli oluyor ama şimdi hastanede muayene oluyorum onların ultrasonları cok iyi degil onlarda gec belli olur fakat ben şimdi ikili test için yıne 3 boyutlu ultrason kullanan doktoruma gidicem pozisyon uygun olursa belli olur

tugba
hiç korkma allahın izniyle bişey oolmaz bol dinlen bendede kaahve akıntılar var ama cok şukur bi problem yok

bencede iyiki varlar. bzide genelde temiliği berabe yaparız. ama gerçekten buaralr üzerine kaldı. kızlmla da çok ilgileniyor sağolsun.
birde ben daha tam bu hamilelik fikrine alışaamdım kendimi kötü hissetmemem için uğraşıo. bulantımda fazla oluo. kzıımda olmamıştı hiç
senin kızın kaç yaşında

benim kızım 4,5 yaşında canım
seninki kaç yaşındaydı?
aynı durumlardayız valla ama benim kızımda daha da beter bulantılarım olmuştu
bunda da kötüyüm ama 1 kilo verdim daha kızımda 3 kilo verecek kadar beter olmuştum

Back
X