- Konu Sahibi papatya3459
- #5.401
teknoloji bize bu test imkanlarını sunuyorken imkan varsa değerlendirmek lazım, sonuçta kan alıyorlar , korku yersiz sonradan kötü bir sonuçla karşılaşmaktansa önceden riskleri bilmek daha iyi sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evrt bencede riskleri bilmek gerek. hem benim icim rahat etmiyor. sirf bu yuzden ikili test yaptiricam.teknoloji bize bu test imkanlarını sunuyorken imkan varsa değerlendirmek lazım, sonuçta kan alıyorlar , korku yersiz sonradan kötü bir sonuçla karşılaşmaktansa önceden riskleri bilmek daha iyi sanki.
Eki Görüntüle 467682 olmuş muuu? face e atsam çok mu rezil etmiş olurum.
yaş büyüdükçe risk oranı artıyormuş oaranlar yüksek çıkıyormuş. yani bi sorun var dese karında müdahale edilip tedavi ediliyorsa güzeldir.ama 20 yaşındaki birine göre oranım muhtemelen yüksek çıakcaktır. o zaman tedavi edilmiyorsa aylarca canını sıkacaksın sabredip sonucu bekleyeceksin.tamaamenn bilmediğim için soruyorum. karında tedavi oluyor mu? yada risk çok yüksekse alıyorlar mı? sanırım ben korkudan yaptıramaycam.oran yüksek çıakrsa kendi kendimi yer daha çok zarar veriirim bebeğe.bilemedim daha 1 haftam var 11. haftaya bakalım ne hissedersem doktor ne derse öyle yaparım artık.
yaş büyüdükçe risk oranı artıyormuş oaranlar yüksek çıkıyormuş. yani bi sorun var dese karında müdahale edilip tedavi ediliyorsa güzeldir.ama 20 yaşındaki birine göre oranım muhtemelen yüksek çıakcaktır. o zaman tedavi edilmiyorsa aylarca canını sıkacaksın sabredip sonucu bekleyeceksin.tamaamenn bilmediğim için soruyorum. karında tedavi oluyor mu? yada risk çok yüksekse alıyorlar mı? sanırım ben korkudan yaptıramaycam.oran yüksek çıakrsa kendi kendimi yer daha çok zarar veriirim bebeğe.bilemedim daha 1 haftam var 11. haftaya bakalım ne hissedersem doktor ne derse öyle yaparım artık.
kuzum olabilir düzenleyebiliriz ama ben kiraz da yemiyom erikte bir dut merağı aldı başını gidiyo ama öle beyaz değil kara dut:) birde yeşil elma hoş ikisi de ekşi kısmısına giriyo anam benim de kızım mı olcak yoksammm:)![]()
kızlar geçen doğum yapmış eltimle konuştum ikili test diyor yapıyolar ama mudahele edemiyolar çünkü bebek üç aylık en az oluyor diyor
ben yaptırmayı düşünüyorum bitanemm hiç olmazsa içim rahat eder ve inşallahh hepimiz geçeriz ikili testten aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen öyle bitanemmmmikili testi internetten arastrdım kan tahlili ve bebegin boyun kafa ölçümü ile yapılıyormus sanırım
canım zaten ikili, üçlü, dörtlü testler sadece ne kadar risk taşıdığını ortaya çıkarıyor. kesin sonuç vermiyor bu testlere göre bebeğe müdahele etmezler. %100 sonuç için şüphe çoksa, risk yüksekse amniyosentez öneriyorlar. amniyosentezde allah korusun kesin sorun çıkarsa ailenin kararıyla müdahele yapılabiliyor diye biliyorum. ama bunu kabbullenip evladını o şekilde dünyaya getirmek isteyenler de var tabi. seçim anne ve babanın . allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, akıl sağlıkları , beden sağlıkları yerinde olsun![]()
tatlm ben kararsızım cünkü allah korusun kötü sonuc cıkarsa doguma kadar mahvolurum psikolojm biter diye düsünüyorum.cünkü halamın gelinine büyük ihtimal özürlü bebek dediler anne mahvoldu sonra dogdu masallah cok saglıklı
o zman senin haneye dut yazalımhem konu sahibi olduğun belli olur
yalnız kara dut ferritin folat (demir grupları) eksiklikleri olana ye denir. sen baktırmış mıydın cnm?
evet kızlar o zaman ben başlatıyorum kiraz düşkünüyüm, cinsiyet tahminime kiraz yazılmasını talep ediyorum!![]()
kızlar karınlar çıktı mııı? benim normalde de vardı o yüzden tesbit edemiyorum sizde durumlar nedir?