- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
- #5.541
arkadaşlarrr 7-8. haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu 8. hafta bi bulantı yni öğürme başladı anlatamam mutfağa giremiyorum. sağolsun eşim biraz derleyip topluyo yemek ayarlıyo ama insanın annesiyle aynı yerde yaşaması gibi bişi yokmuş daha iyi anladım..
1 haftadır kabızlık, mide yanması vs den resmen oturarak uyuyorum size de oluyordur heralde.
Ama asıl sormak istediğim 2-3 gündür sağ kasığımın biraz üstünde sanki yumurtalık bölgemde sızı şeklinde ağrı var.(aslında bebeğin bulunduğu yer ultrason sırasında dr oralarda gezindi hep) Kabızlık çektiğimden 2-3 günde bir tuvalete çıkıyorum, bir de öğürüyorum malum karnım kasılıp duruyo ondan mı bilemedim var mı böyle olan. normalmidir. dr özel iraz pahalı ve paracı ama çok iyi bir dr. değiştirmek istemiorm malum ultrasona da defalarca grmemek adına başkasına görünmek istemiyorum arasam mı bilemedim daha 2li test vs derken bu ay batıcaz yoksa!!!
korkulacak bişey oldugunu sanmam ama madem o kadr para oduyon ara sor bendede oluyo dedigin agrı onu gec bende kahve akıntıta var ama ben cokda kafama takmıyorum yarın gidicem neredeyse 10 gundur yaşıyorum kabızlık normal gebelikte mide sorunu bendede cok olmasada var oda oluyor ayrıca zaten hastaneler para tuzagı ben 290 liraya testi yaptırcam milletten duyuyorum 50 liraya yaptıranlar var tutturabildikleri fiyata yapıyolar vallahi yazık insanlara hele detaylı ultrason kira parası :) allah yardımcımız olsun