2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
arkadaşlarrr 7-8. haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu 8. hafta bi bulantı yni öğürme başladı anlatamam mutfağa giremiyorum. sağolsun eşim biraz derleyip topluyo yemek ayarlıyo ama insanın annesiyle aynı yerde yaşaması gibi bişi yokmuş daha iyi anladım..

1 haftadır kabızlık, mide yanması vs den resmen oturarak uyuyorum size de oluyordur heralde.

Ama asıl sormak istediğim 2-3 gündür sağ kasığımın biraz üstünde sanki yumurtalık bölgemde sızı şeklinde ağrı var.(aslında bebeğin bulunduğu yer ultrason sırasında dr oralarda gezindi hep) Kabızlık çektiğimden 2-3 günde bir tuvalete çıkıyorum, bir de öğürüyorum malum karnım kasılıp duruyo ondan mı bilemedim var mı böyle olan. normalmidir. dr özel iraz pahalı ve paracı ama çok iyi bir dr. değiştirmek istemiorm malum ultrasona da defalarca grmemek adına başkasına görünmek istemiyorum arasam mı bilemedim daha 2li test vs derken bu ay batıcaz yoksa!!!

korkulacak bişey oldugunu sanmam ama madem o kadr para oduyon ara sor bendede oluyo dedigin agrı onu gec bende kahve akıntıta var ama ben cokda kafama takmıyorum yarın gidicem neredeyse 10 gundur yaşıyorum kabızlık normal gebelikte mide sorunu bendede cok olmasada var oda oluyor ayrıca zaten hastaneler para tuzagı ben 290 liraya testi yaptırcam milletten duyuyorum 50 liraya yaptıranlar var tutturabildikleri fiyata yapıyolar vallahi yazık insanlara hele detaylı ultrason kira parası :) allah yardımcımız olsun

kızlaarr daha öncede anlatmıştım şu an ankarada değilim ve bulunduğum yerde iyi diye duyduğum herhangi bir özel hastaneye gittim en son burda konuşulmasa ben 2 li test vs. haberim olmayacaktı. yani baana demedi ki şu haftada tekrar gel diye. şimdi gidenler bana söyleyebilir mi kaç günüm var benim 2 li test için gitmeme. yarın gitsem yapılabilir mi mesela?

kızlaarr daha öncede anlatmıştım şu an ankarada değilim ve bulunduğum yerde iyi diye duyduğum herhangi bir özel hastaneye gittim en son burda konuşulmasa ben 2 li test vs. haberim olmayacaktı. yani baana demedi ki şu haftada tekrar gel diye. şimdi gidenler bana söyleyebilir mi kaç günüm var benim 2 li test için gitmeme. yarın gitsem yapılabilir mi mesela?

kuzum 11-14 üncü haftalar arasında yapıyorlar 2 li testi bende daha gitmedim 30 temmuzda gideceğim nasip olursa geç kalmadın yani

minecim sennde 4 gunun kaldı ikiliye ayın 24 u diye hatırlıyorum.bende yarın bi gidip bebişimi gorcem merak ediyom en son 20 gun once gitmiştim haftayada 31 benm ikilim var inş guzel haberlerle doneriz

ayyy cnm benım yaa ne guzel ne mutlu olsun sana gorcen bebısı.ne tuhaf bır duygudurya dımı ıkıncıye tadıyorum bu duyguları ama sankı ılk.heyecanım panıgım stresım.mutlulugum.korkularım hep aynı.tecrube olmuyo.hepsınde annelık hormonları calısıyo bol bol:)

arkadaşlarrr 7-8. haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu 8. hafta bi bulantı yni öğürme başladı anlatamam mutfağa giremiyorum. sağolsun eşim biraz derleyip topluyo yemek ayarlıyo ama insanın annesiyle aynı yerde yaşaması gibi bişi yokmuş daha iyi anladım..

1 haftadır kabızlık, mide yanması vs den resmen oturarak uyuyorum size de oluyordur heralde.

Ama asıl sormak istediğim 2-3 gündür sağ kasığımın biraz üstünde sanki yumurtalık bölgemde sızı şeklinde ağrı var.(aslında bebeğin bulunduğu yer ultrason sırasında dr oralarda gezindi hep) Kabızlık çektiğimden 2-3 günde bir tuvalete çıkıyorum, bir de öğürüyorum malum karnım kasılıp duruyo ondan mı bilemedim var mı böyle olan. normalmidir. dr özel iraz pahalı ve paracı ama çok iyi bir dr. değiştirmek istemiorm malum ultrasona da defalarca grmemek adına başkasına görünmek istemiyorum arasam mı bilemedim daha 2li test vs derken bu ay batıcaz yoksa!!!

korkulacak bişey oldugunu sanmam ama madem o kadr para oduyon ara sor bendede oluyo dedigin agrı onu gec bende kahve akıntıta var ama ben cokda kafama takmıyorum yarın gidicem neredeyse 10 gundur yaşıyorum kabızlık normal gebelikte mide sorunu bendede cok olmasada var oda oluyor ayrıca zaten hastaneler para tuzagı ben 290 liraya testi yaptırcam milletten duyuyorum 50 liraya yaptıranlar var tutturabildikleri fiyata yapıyolar vallahi yazık insanlara hele detaylı ultrason kira parası :) allah yardımcımız olsun

yaptırabişliyorsun canım 11 14 haftası yapılıyor test daha vaktin var ama randevu almalısın

canım hiç kasma oraya tel aç bana 11. haftada randevu verdi 11 dolmuş olucak hemen hemen 11+4 olucam .. zaten 2li test için 11-14. haftalar arası genelde de ilk haftaları tercih ediolarmış. bak bakalım

günaydın anneler nasılsınız bulantılar ne alemde?benim bikaç gündür bulantım azaldı acaba gecicek mi diyorumm tamamen sonucta 3.ayımın dolmasına az kaldı.bide tecrübeli anneler sizlere bir sorum olucak..1 haftadr falan alt karın bölgemde göz seğirmesi gibi seğirme oluyo bazenn ,acaba bebek oynamasımı bu diyorum ilk gebeliğim oldugu içinde pek anlayamıyorummmmm:nazar::nazar::1::1::1::1:

cvp verecek kimse yok mu kızlarrrrrr

oruc tutamıyoruz malum bebışler var bende madem tuttamıyorum tutanlara yemek yapayım dedım bugun ıftara kalabalık mısafırlerım varrr bebişim oğlum ve ben hazırlık yapıyoruz:)

cvp verecek kimse yok mu kızlarrrrrr

o dedigin seyirme bende sol tarafımda oluyorb canım benm ikinci ama bende emn degilim bebekmi diye doktorlara gore bu haftallarda anlamak mumkun deglmiş ama benm teyzeme gore o bebekmiş :) onunda ogulları 2.5 aylıkken oynamış anlamış artık bilemiyom tıp mı bilmiyo teyzemmi :):):)

Bugün ikili test için gittim kan verdim, sonuçlar bir hafta sonra çıkacak. Doktorun vitamin ( decavit ) ile kan ilacı verdi, Ben hap yutamıyorumm, bunu utanarak söylüyorum ama yutamıyorum ne yapayım, doktoruma söyledimmm kan ilacını şu şuruplardan verdi, ama decavit kocaman bir hapmış, ben bunu nasıl yutacağım :( valla strese girdim yaaa. Başka bunun yerine hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Bugün ikili test için gittim kan verdim, sonuçlar bir hafta sonra çıkacak. Doktorun vitamin ( decavit ) ile kan ilacı verdi, Ben hap yutamıyorumm, bunu utanarak söylüyorum ama yutamıyorum ne yapayım, doktoruma söyledimmm kan ilacını şu şuruplardan verdi, ama decavit kocaman bir hapmış, ben bunu nasıl yutacağım :( valla strese girdim yaaa. Başka bunun yerine hangi ilaçları kullanıyorsunuz

ben elevıt kullanıyorum ama oda kocaman decavıtı ılk defa duyuyorum etrafımdakı her hamıle elevıt ıcıyo.bol suyla bırlıkte yut bogazına hıc degmıyo ozaman.

canım seni çok iyi anlıyorum. küçükken babamdan çok azar işitttim hapları yutamadığım için. inat yapıyorum sanıyorlardı ama benim boğazımdan geçmiyordu. hep böle boğazımda yumru var gibidir normal hayatta da yutkunurken bişe içerken zorlanırım. kadınlarda olan strese bağlı oalrak da artan bi sendrommuş.

ben de elevit kullanıyorum vitamin. o da kocaman.. ağzıma büyük bir yudum su alıp tek seferde yutmaya çalışıyorum.

kızlar sağ kasığımla ilgili ağrı yazmıştım yaa sanırım kendi çözümümü bulucam bakalım işe yararsa sölerim yne. şuan farkettim ki iç çamaşırım bildiğiniz karnımın tam o bölgesini sıkıyo. o yuzden düzenli sızlama hissediyo olabilirim. artık mini donlarım yerine üç beş tane babane donu mu alsam:) şimdi bir tane daha yüksek bel ve beli kısmen bol bir çamaşır giydim bi rahatladım anlatmaam. yani sadece sütyen alışverişi yetmicek sanırım:)

kızlar sağ kasığımla ilgili ağrı yazmıştım yaa sanırım kendi çözümümü bulucam bakalım işe yararsa sölerim yne. şuan farkettim ki iç çamaşırım bildiğiniz karnımın tam o bölgesini sıkıyo. o yuzden düzenli sızlama hissediyo olabilirim. artık mini donlarım yerine üç beş tane babane donu mu alsam:) şimdi bir tane daha yüksek bel ve beli kısmen bol bir çamaşır giydim bi rahatladım anlatmaam. yani sadece sütyen alışverişi yetmicek sanırım:)

aman bebişleri sıkıştırmayalım ,ben de daha önce yazan hamiş gibi pantolon düğmesi açık geziyorum :)

ayrıca iç çamaşırımı da kasıklara doğru indiriyorum hafifçe

Son düzenleme:

Bende kansızım kanilacı içiyorum cnm..Adı Eğer reklam olmuyorsa şu (şimdiden özür diler) Maltofer Şurup şeklinde...

canım seni çok iyi anlıyorum. küçükken babamdan çok azar işitttim hapları yutamadığım için. inat yapıyorum sanıyorlardı ama benim boğazımdan geçmiyordu. hep böle boğazımda yumru var gibidir normal hayatta da yutkunurken bişe içerken zorlanırım. kadınlarda olan strese bağlı oalrak da artan bi sendrommuş.

Aynen canım normal hayatta da kabuklu yiyecekleri yerken çok zorlanırım. Artık bu hapı da ezip içeceğim eczanede adam içebilirsin dedi. Ama işte vitamini ölür diye endişeleniyorum. Valla çok zor bir durum. Folic asiti bile zor içen bennnn

Efenim biz bugün tosbişimi gösterdik vede 2 Li testimizi olduk.

Ufaklık 6,1 cm olmuş.
Ense kalınlığı da 1,49 mm yani 3 mm altı olduğunda doktorum sonucu beğendi.
Kan tahlilini yindede istedi 1 hafta sonra verecekler.

Muzur tosbişim ense kalınlığı için boy boy foto pozu verdi ama canı sıkıldı belli popişini döndü yaaa !!!...:)))

Back
X