2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım ben de aynen dediğin gibi yapardım, ellerimi de yastığın altına koyardım. dr.a sordum 3. ayın sonuna kadar yt, bir süre sonra zaten istesen de yatamazsn dedi. ama ben bacağı karına çekmeyi yapmıyorum şimdilik sadece yüzüstü yatıyorum o da yeter... :)

anaaaammmm benim 2 gün sonra 3 ay bitiyor :)) yüzüstü yatışa 2 gün daha kalmış keyfini çıkarayım bari :) sonra altı ay hep yan yatacaz desene :) ah bu sıpalar bi doğsunlar da :)) şimdiden doğumu hayal etmeye başladım böyle süt kokulu yumuk yumuk küçücük buruş buruş :)) ahhh bi geçse zaman :))

ya kafama takılan bişey var benim, ben böyle yüzüstü yatıp bi bacağımı da karnıma çekmeden uyuyamam. hala öyle yatıyorum ama acaba bebeğe bi zararı var mı? daha çok küçük, zarar görmez diye bozamadım düzenimi ama korkuyorum da.

bitanem aynen bende sen gibi eğilim tv izlerken bile karnımı sıkıştırııyorummm ama yapmamak lazımmış büyükler söylüyo ama bende sen gibi daha küçük olduğu için bişe olmıyacağaını düşünüyorumm ama yatma düzenimide değiştirmeye çalışıyorumm yüzüstü ve sırtüstü yatma vede sağ tarafa yatmamamk lazımmış damarımız varmış bitane ona bası yaparmış arkadaşım hamileyken doktoru demiş sola dönük yat diye hem rahat uyursun demiş bende knedimi şimdiden o yatışa alıştırmaya çalışıyorum aklıma geldikçe yapıyorumm ama bi uaynıyorum gene yüzüztü sırtüstü yatmışım vede sağa sol hiç yok ama değiştirmemiz lazımmm ;)

bitanem aynen bende sen gibi eğilim tv izlerken bile karnımı sıkıştırııyorummm ama yapmamak lazımmış büyükler söylüyo ama bende sen gibi daha küçük olduğu için bişe olmıyacağaını düşünüyorumm ama yatma düzenimide değiştirmeye çalışıyorumm yüzüstü ve sırtüstü yatma vede sağ tarafa yatmamamk lazımmış damarımız varmış bitane ona bası yaparmış arkadaşım hamileyken doktoru demiş sola dönük yat diye hem rahat uyursun demiş bende knedimi şimdiden o yatışa alıştırmaya çalışıyorum aklıma geldikçe yapıyorumm ama bi uaynıyorum gene yüzüztü sırtüstü yatmışım vede sağa sol hiç yok ama değiştirmemiz lazımmm ;)

ben de sağa yatmak kötü diye biliyorum, damar sıkıştığı zaman kan akışı yavaşlıyormuş ve bebeğe de az kan gidiyormuş, allahtan sağa yatınca da rahatsız olurum ben :)) ya sol ya yüzüstü :)) sırtüstü de olmuyo :) ben de değiştirmeye çalışıyorum, bi saat uykuya dalmak sürüyor :)) sırtüstü başlıyorum, kolumu alnıma koyuyorum. cx olmuyo, yana dönüyorum tam yan yatınca denge kaybı ya arkaya ya önne gidiyorum :D o da olmuyo bi bakıyorum yüzüstü uykuya dalmışım :D

komedi ya, benim eşim nargile tutkunu, o yüzden her akşam dışarı çıkıyoruz. dışarda zor oluyo bırakmak :)) ses çıkar mı, birisi duyar mı falan :d allahtan kokmuyo bu gaz :D

Ooooo bende sabahları işe gitmeden faaliyete geçiyo o gazcıklar (kurbişler)..ay sormayın kocamda bana arada eşlik eder oldu..suyu çıktı anlayacağınız..Galiba benim kocam da hamiş yaw !!..:)))

ben de sağa yatmak kötü diye biliyorum, damar sıkıştığı zaman kan akışı yavaşlıyormuş ve bebeğe de az kan gidiyormuş, allahtan sağa yatınca da rahatsız olurum ben :)) ya sol ya yüzüstü :)) sırtüstü de olmuyo :) ben de değiştirmeye çalışıyorum, bi saat uykuya dalmak sürüyor :)) sırtüstü başlıyorum, kolumu alnıma koyuyorum. cx olmuyo, yana dönüyorum tam yan yatınca denge kaybı ya arkaya ya önne gidiyorum :D o da olmuyo bi bakıyorum yüzüstü uykuya dalmışım :D

hehehe :DDD hani bi şarkı vardı ya alıştık artık diye bende onu çeviriyorumm alışcaz artıkk dırırdır dır sol yatmaya dırdır dır bebişler için :DDD

Ooooo bende sabahları işe gitmeden faaliyete geçiyo o gazcıklar (kurbişler)..ay sormayın kocamda bana arada eşlik eder oldu..suyu çıktı anlayacağınız..Galiba benim kocam da hamiş yaw !!..:)))

benim eşimde nefes almıyosa bi kaç saniye anlaki faliyette hehe :1::1::1: neyse onlar çekiyo bizi onlara da serbest altı ay :9::9:

iyi yine sana kocan eşlik etmeye başlamış :) benim kocam hep hamileymiş demek ki :)) ben ona eşlik ediyorum :) önce utanıyodum çıkarırken baktım o salıyo :D ben de salmaya başladım :D

aaaaaa... sadece bende var sanıyordum bu hastalık :) çocukluğumdan beri ilaç içemem eritirim hep... zehir gibi hapları bile erittiğimi bilirim... olmuyor, boğulacağım korkusu var. bunun yüzünden hiçbir tedavimi düzgün olamıyorum zaten... herkes iğneden kaçar ben dr.a hep iğnesi var mı diye sorarım dr. bakar alttan alttan :) cins bir hastalık işte :)

ahhh canımm ahhh bir bilsen bu derdiiii günde on tane iğne versinlerrrr ama bir tane hap yut demesinler

ya kafama takılan bişey var benim, ben böyle yüzüstü yatıp bi bacağımı da karnıma çekmeden uyuyamam. hala öyle yatıyorum ama acaba bebeğe bi zararı var mı? daha çok küçük, zarar görmez diye bozamadım düzenimi ama korkuyorum da.

Valla bende yüz üstü yatmıyordum bişey olacak diye kaç zamandır kendimi koruyorum ama doktor bugün öyle bir bastırdıki bakarken demekki dedim boşuna pipirikleniyorum

benim eşimde nefes almıyosa bi kaç saniye anlaki faliyette hehe :1::1::1: neyse onlar çekiyo bizi onlara da serbest altı ay :9::9:

Benim kocanın kurbalar kaçan kurtuluyo şeklinde benden aşağı kalır yanı yok walla.... 6 aydan sonrada devam ederse Kokarca olcaz maile bebiş dahil doğunca hahahaha

Benim kocanın kurbalar kaçan kurtuluyo şeklinde benden aşağı kalır yanı yok walla.... 6 aydan sonrada devam ederse Kokarca olcaz maile bebiş dahil doğunca hahahaha
hehe:9::9::9::9: bebeklerimizde artık kokuya duyarlı olurlar olsunnnn kendi pırtlarından da korkmazlar belki :DD
ayh buna çok güldüm :)) aynen benimki de öyle nefessiz kalıyo adamcağız :) allahtan benim kendiliğinden çıkıyo da farkedilmiyo :D

hehehe:9::9::9::9: hamiş değilken gece yakalardımmmm uykum derin değildi dur ne olur ört üstünü derdimm :))) şimdi bende aynı :DDD doğru vallahiiii bi anda oluyo bendede geliyo gidiyo :))) görüşürüz bitanemm benimde çıkmam lazımmm canlarımm çamaşırlarımı asıcammm öptümmm hepinizi melekler meleklerin güzel anneleri Allaha emanet olun by :)

Merhaba kızlar nasılsınız bayadir yoktum sayfalar almış başını gitmiş. Ben iyi sayılırim baş dönmesi dışında iyi gidiyor. Tabi halsizlikde devam ediyor. Birşey sorucam doktora sormayı unuttum oruç tutarsam bebeğe bi zararı olurmu doktoruna soranınız varmi yada oruç tutan varmı

Merhaba kızlar nasılsınız bayadir yoktum sayfalar almış başını gitmiş. Ben iyi sayılırim baş dönmesi dışında iyi gidiyor. Tabi halsizlikde devam ediyor. Birşey sorucam doktora sormayı unuttum oruç tutarsam bebeğe bi zararı olurmu doktoruna soranınız varmi yada oruç tutan varmı

Bebişin beslenmesi için ve demir ilacı aldığımdan ben tutmayı düşünmüyorum..:(((

ay bende öyleyim ama tutamayacağım kuzu iyi değilim ben bugün pek ağrım var sanki regli ağrısı gibi
3. Geciken regl tarihine denk gelmis olmasin? ;) oyle oluyor.
günaydın hatunlaarrr.. deli gibi durmadan rüya görüyorum yaa .

ama bugün hayatımın en güzel rüyasıydı.

kızımı alıyordum kucağıma ay çok çirkin ama çok güzeldi. emzirdim. hem de kaç kere..normal doğum mu yaptım diye soruyorum etrafımdakilere evet diyolar:9::9::9:

Benim de sizi gordugum ruyada kizmis bebisim. Sonra sahura kalktim. Tekrar yattigimda kocam cocugu kucagina aliyodu bu sefer erkekti. Mubarek ilk gun hepimiz bebislerimizi gormusuz ruyamizda. Allahin hikmeti sevindirmis bizi.:)))
Hayırlı Ramazanlar, Hayırlı Cumalar diliorum herkese...
Berrakcim dunku durum icin gittin mi doktora? İyi msn? Cheetos bende de oluyodu ayni sikayetler. Artik 2.trimestere girdiginiz icin bebege progesteronu plesanta sagliyo. Oncesinde yumurtamiz atilinca geriye kalan korpus luteum salgiliyodu. O simdi yikildigi icin onun agrisini cekiyoruz adet gibi.;) merak etcek bisey yok.
arkadaşlarrr 7-8. haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu 8. hafta bi bulantı yni öğürme başladı anlatamam mutfağa giremiyorum. sağolsun eşim biraz derleyip topluyo yemek ayarlıyo ama insanın annesiyle aynı yerde yaşaması gibi bişi yokmuş daha iyi anladım..

1 haftadır kabızlık, mide yanması vs den resmen oturarak uyuyorum size de oluyordur heralde.

Ama asıl sormak istediğim 2-3 gündür sağ kasığımın biraz üstünde sanki yumurtalık bölgemde sızı şeklinde ağrı var.(aslında bebeğin bulunduğu yer ultrason sırasında dr oralarda gezindi hep) Kabızlık çektiğimden 2-3 günde bir tuvalete çıkıyorum, bir de öğürüyorum malum karnım kasılıp duruyo ondan mı bilemedim var mı böyle olan. normalmidir. dr özel iraz pahalı ve paracı ama çok iyi bir dr. değiştirmek istemiorm malum ultrasona da defalarca grmemek adına başkasına görünmek istemiyorum arasam mı bilemedim daha 2li test vs derken bu ay batıcaz yoksa!!!

iyi yine sana kocan eşlik etmeye başlamış :) benim kocam hep hamileymiş demek ki :)) ben ona eşlik ediyorum :) önce utanıyodum çıkarırken baktım o salıyo :D ben de salmaya başladım :D

ayyy kokuttunuz kızlaaar topiği :25::25::25::25:. ben çıkıyorum.. zehirlenme korkumun yanısıra yemek hazırlıkları da başlasın tabee. hepinize iyi akşamlaarr..:54::54::54::54::54:

Back
X