- 14 Ocak 2012
- 329
- 7
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
- #5.901
ben de hareket değil de seyirmeler hissediyorum yaklaşık bir haftadır. benim ilk bebeğim ve daha önce böyle şeyler hissetmiyordum bence bebekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr merhaba. gittik bugün doktorumuza bebişimizi de gördük annesinin kuzusu nasıl döndü görmeliydiniz. biz görmek için bekledik 1 ay poposunu dönmez miısırasım geldi valla ayaklarını da birleştirmiş öyleee takılıyo yavrum. inanılmaz bir duygu yani daha öncekilerde de heyecanlanmıştım ama bugün daha büyümüş görünce çok duygulandım. bir de size sorum olacak ense kalınlığının normal kabul edilen aralığı kaç olmalı bilen var mı?
benim de hamilelik başlangıcından beri sol kasığımda batma oluyordu. büyüdüğü için oluyor diye yorumlamıstım. iki gündür kalmadı bu his. acaba kötü birsey mi var. benim gibi bu hissi yaśayan var mı?
iyi akşamlar kızalr. ben bugün gezdim gezdim gezdim.beyaz hamile pantolonu aldım lcw den kendime 1 tanede beli lastikli etek aldım. 2 sine 60 ödedim çok uygun geldi gerçekten tavsiye ediyorum. bu arada karnım çıkmış baya yaa.bu arada lcw de şu arkadaşın biri bahsetmişti çatlayan yumurta tişörtlerinden gördü kociş. bayıldı alalım bundan dedi. genelde pek karışmaz böyle şeylere o yüzden kırmıycam sanırım çatlayan yumurta tişörtlüler kervanına bende katılacam yakında.16 tl ydi oda. normalde internette daha orjinal şeyler var ama 45 e filan.bilmiyorum ne diyosunuz 1 kere olacak deyip pahalı şeylere yaklaşalım mı yoksa hamilelikte idare edecek 2-3 şeyle geçirelimmi? genelde çoluğa çocuğa karışanlar hamilelikte çok şey alma giyemiyosun çok fazla diyorlar.
gobek deligimin yaninda hissediyorum o kas uzamasıni. kasık ağrım bitti o başladı. hersey yolunda o zamanben bugün doktora sordum, ben de özellikle yüzüstü yattığımda ve sabaha karşı oluyo genelde böyle bi karıncalanma gibi nası tarif edeyim tam rahmimde hissediyorum. doktor da bebeğin hareketleri rahim duvarına değmez daha ama yüzüstü yattığında belki değiyordur ya da gazdır dedi. ama gaz hareketlerini baya baya öğrendim artık. o bebişimin hareketleri diye düşünüp mutlu oluyorum işte :)) benim de sağ tarafta kasılma gibi oluyo daha doğrusu kas uzaması gibi ki gerçekten de rahmi tutan kaslar uzarmış. o onun ağrısıymış.
Kızlar günaydın, dün gece açık pembe lekelenmem olmuştu, sabah da baktım hala var. hemen koştum doktora. 5. aya kadar pembe akıntı olabilirmiş, kırmızı olmadığı sürece normalmiş. bebişimi de gördüm, kıpır kıpırdı, eliyle yüzünü kapatıyo minnoşum :)) ayaklarını karnına çekiyo falan :) hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
günaydın kızlaaarrr az önce bebişimi gördüm.. daha önce kalp atımlarını görmüş fakat dinlememiştim bugün dinledim çok değişik hisler içindeyim ağzım kulaklarımdakimseyi de arayıp paylaşamıyorum ramazan ramazan uyuyolardır diye sizinle paylaşayım dedim. kafası- popişi cok minicik yaa fındığım benim
![]()
![]()
günaydııııınnnnn
bugün ben nde bulantılıyım ama göğüsler hassas değil hepsi birden kesilse de korkuyorum bu sefer:)
daha bizim gitmemize 10 gün var yahu meraklanıyorum ben de:)
Cee-ee yapmistir annesi sana. :)
Kizlar bugun artik temizlik yapim dedim ama afedersiniz kicim nasi agriyo.nefret ediiyorum ya supurmekten. Annem yapma zarar verir diyo ama kim yapcak baska. Siz me diyosunuz? Supurmek zorluyo biraz, zararverir miii?:/
Cee-ee yapmistir annesi sana. :)
Kizlar bugun artik temizlik yapim dedim ama afedersiniz kicim nasi agriyo.nefret ediiyorum ya supurmekten. Annem yapma zarar verir diyo ama kim yapcak baska. Siz me diyosunuz? Supurmek zorluyo biraz, zararverir miii?:/
Kızlar günaydın, dün gece açık pembe lekelenmem olmuştu, sabah da baktım hala var. hemen koştum doktora. 5. aya kadar pembe akıntı olabilirmiş, kırmızı olmadığı sürece normalmiş. bebişimi de gördüm, kıpır kıpırdı, eliyle yüzünü kapatıyo minnoşum :)) ayaklarını karnına çekiyo falan :) hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
çok iyi yaptın canım bizimle paylaşmakla.bu arada doğum tarihleri aynı olcak sanırım bebişlerimizin.bende 2 saat önce geldim şimdilik iyi şükür.inş sonuna kadar güzel gider Allah yardımcımız olsun.bu arada bebişlerimiz artık fındıklıktan çıkıp cevizlige terfi etti :):):):
Ben bugün sordum cinsiyetini, görmeye çalıştı ama göstermedi benim sıpam :) 2-3 hafta sonra net belli olur dedi. tahmininiz var mı deyince de şu an çok erken dedi. ben de üstelemedim napayım :) ama benim içime hep erkek doğuyo
evet canım aynı gibiyiz ben tam 9+3 teyim 12.hft da 2li test için gidicem inş. sen de yaptırmayı düşünüyomusun? ya ultrason fotosunu ekleyemedim boyut büyük diyo. o popişini yerim yaa ne tatlıı.. bi de pıt pıt pıt kalbi atıyo cevizimin maşallah.. Rabbim isteyenlere de nasip eder inş bu duyguları
bu arada dün arkadaşlardan biri meme dolgunluğu ile cinsiyet tahmini demişti. benim sağ dolgun kızmı erkekmi oluyo acaba![]()
Canım sağ göğüs daha dolgun ve sağ göz daha parlaksa bebek erkek, sol göğüs daha dolgun ve sol göz daha parlaksa bebek kız diye biliyorum.