- Konu Sahibi papatya3459
- #5.961
ben cuma gunu gıdıcem dr 13+6gunluk olucam bakalım göstercekmi bebeısımmben 11+5 de gitcem doktora benm için erken ama bakalım öğrenen yok daha ilk kim öğrencek meraktayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cuma gunu gıdıcem dr 13+6gunluk olucam bakalım göstercekmi bebeısımmben 11+5 de gitcem doktora benm için erken ama bakalım öğrenen yok daha ilk kim öğrencek meraktayım
ben cuma gunu gıdıcem dr 13+6gunluk olucam bakalım göstercekmi bebeısımm
egepolde kaç para ikili test arkadaşlar?
medicalde de 50 lira test için ama bir de mert bey bakıyormuş 150 lira da ona muayene parası veriyormuşsun
ikili teste bakan doktor çok çok önemli..ben bu ay fuat beye gideceğim sonrada alsancakta bi labaratuvarda testi yaptırırım herhalde her yerde 50 civarıdır
ama fuat beyin muayenesi biraz tuzlu 200 lira yani..önce hep ona gitmiştim ama ege de çalışıyordu şimdi ona gitsem bir de test parası vermek lazım...
medicalde merve hanıma gidiyorum arada da fuat beye gidecem
gökalp beyden de randevu aldım bir kere de onu deneyim kesin karar veririm artık:)))
o zaman bol cıkolata yıyeyım de bebiş zil takıp oynasım)
kızlar bende 12 . haftamda gidicemmmm bana doktorumm dediki tok karnına gel ve mesanen boş olsunnnn![]()
egepolde 2 li test yapışmıyor dışarıya gönderıyor ben oyuzden 2 hastaneye bırden gıdıyorum doğumu egepolde gökalp beyde dusunuyorum ama bazı tahlıller ve usgler yapılmıyor malesef arkadasım 20 haftalıkken anımalı detaylı usg ıstemıştı dıktor egepolde yoktu karatasta çekılıyor dıye gıttık randevu alıp ama karatasta takıpı olmayan hastaya bakılmıyor dıye bakmadılar sorun yasadı kızcağız ben de o yuzden her ıkı hastaneye gıdıyorum 20. haftaya kadar boyle dusunuyorum sonra gökalp bey ıle davem edeceğim tabı beğenırsem kendını
benmde cuma gunu ikili testim bende o gun 11+4 olucam inş cinsiyeti dgoruruz benm bebek 1 hafta onden gidiyormuş o yuzden belki gorurum bide 4 boyutlu ultrason ondan biraz umidim var belki gorurum diye ama dua et pozisyon uygun olsun ben gecen gittim onu donuk degildim umarız onleri donuk olur.bol cikolata![]()
benımde göbuşte tuyler cıktı cok sınır bozucu ne ışlerı var orada onların bu arada 2 lı test ıcın ac karnına mı gıtmek gerek bılen varsa cevap verırse sevınırım aksı halde cıkolata yemeyı dusnuyorum doktora gıderken:)
o kadar doğum konusunda ünlü nasıl dışarı gönderirler yaa?
tam donanımlı değil mi ki o zaman hastane aklıma kurt düştü şimdi..
medicalle ikisi arasında kararsızım ben egepol daha uygun doğumda bilemedim de
bir de çok kalabalık oluyor diyorlar doğru mu arkadaşım?
benim ağustosta randevum var daha hiç gitmedim
ben cuma gunu gıdıcem dr 13+6gunluk olucam bakalım göstercekmi bebeısımm
kızlar bu ikili üçlü testler kaç haftalıkken yapılıyo ben yapmayı düşünmüyorum doktor illa yapalım derse itiraz edecem...
bu arada oruç tutaanınız varmı merak ettimde :44::44::44::44::44:
merhaba güzel anneler ve melekleri bende bu cymartesi doktora gittim bebeğim baya büyümüş artık el ve kol ayakları maşallahh hareketliydi 6 ağustostada ikili tarama var 110 tl istiyorlar