2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
anneler ve onların güzel bebişleri hepinize günaydın. size birşey sormak istiyorum. ben sabahları kahvaltı yapamıyorum ya midem bulanıyor onun yerine çorba falan içiyorum. szice yeterli olur mu hiç içim rahat değil ama geçmiyo boğazımdan ne yapayım? var mı benim gibi sorunu olan?
canımcım, sen düşünme onları canın o an ne istiyorsa onu ye. zaten bir süre sonra o da olmayacak başka şeye sardıracaksın :) bana kahvaltıda ne koyacağını şaşırıyor kocam, zeytin koyuyor bugün ayyy yok kaldır diyorum, eee 1 haftadır ondan başka bir şey yemiyordun diyor, artık canım istemiyor onu diyorum... ne sinir bozucu oldum yaaa :) zamanla rabbim iştahımızı açacaktır öyle ümit ediyorum yoksa böyle giderse benim çocuk 20 30 gr. bişey olacak. :) iştahsızlık bende de var.

Sultangazide oturan varmı kızlar bugün doktora gidicem. Benimle aynı zamanda hamile kalanları görünce acaba bizim topiktenmi diye düşünüyorum. Papa benim göbüs 5 aylık vardır rahat 70 kiloyla hamile kaldım bu ara biraz daha büyüdü. Ayaktayken pek anlayamiyorum ama yatinca elimle bakıyorum karnıma sol tarafımda yatıyor sertlik geliyo elime bugün bana göre solda bakalım doktora sorucam ne tarafta diye doğru tahminmi 2. Bebek olunca biraz daha tecrübeli oluyo insan

ben de 74le hamile kaldım, ama bildiğin kilo göbeği benim :) bazen yüzüstü yattığımda rahmimi hissediyorum direkt. ama onun dışında hiiiç :)

günaydın kızlar... ptesi kontrole gittim ben de 11+6 idi şimdi 12+1 oldu galiba... 52,4 mm olmus benim sıpacık maşallah...:nazar::nazar::emir_bebek::49: haftaya ptesi de ikili teste gidicem.. :)

aynen aynen ben de kocamı gönderip ortalığı toplayıp anında pc başına geçiyorum :)

vallaa ben daha toparlamadım bıle::)az önce gönderdımm ıkı saat sonra gerıgelıcek hazır yokken pc bana kalsın.buarada duydun sonunda pıtpıtları hadii yıne ıyısın.ben hıssedıyorum vallaa artık özenmıyom:) gule gule kullan şekeyim

ahaha bi de bizim 7. ay dolana kadar büyümezmiş :)) çıldırırım valla ha :)

Kaynanam diyo aynı sen bensin belli olmayacak...vay anam vay kendimi düşünemiyom hacı yatmaz şeklinde ben ama göbüş yok anaaaaam !:52:Zati kiloluyum bebeişi yutmuş gibiyim ama sonrasında heralde yuvarlanırım hahahahaa

vallaa ben daha toparlamadım bıle::)az önce gönderdımm ıkı saat sonra gerıgelıcek hazır yokken pc bana kalsın.buarada duydun sonunda pıtpıtları hadii yıne ıyısın.ben hıssedıyorum vallaa artık özenmıyom:) gule gule kullan şekeyim

ay ne güzel yaaaaa, bi de ben hissetsem :))

Kaynanam diyo aynı sen bensin belli olmayacak...vay anam vay kendimi düşünemiyom hacı yatmaz şeklinde ben ama göbüş yok anaaaaam !:52:Zati kiloluyum bebeişi yutmuş gibiyim ama sonrasında heralde yuvarlanırım hahahahaa

fazla kilo almamak lazım ya dikkat etmek lazım. abur cuburu kesmek, hamurişinden uzak durmak falan ama olmuyo olmuyo :))

bu saatler tam yoklama saati sanırım :)) herkes burada oluyor dün de yine bu saatlerde böyleydi :) günaydın annişler :)

kızlar bendede cok fazla göbiş yok aksamları bıraz oluyo ama dun gıttım lcw den hamıle tısortu aldım cokguzel aldığım gıbıde gıydım uzerımee enemm onu gıyınce modelındenmııdır nedır sankı göbeğim baya baya varmıs gıbı gorunuyorum 2-3 tane daha alıcam tavsıye ederım

kızlar bendede cok fazla göbiş yok aksamları bıraz oluyo ama dun gıttım lcw den hamıle tısortu aldım cokguzel aldığım gıbıde gıydım uzerımee enemm onu gıyınce modelındenmııdır nedır sankı göbeğim baya baya varmıs gıbı gorunuyorum 2-3 tane daha alıcam tavsıye ederım

aynen aynen kesinlikle modelinden :) bi de hamile şortu var lcw de onla birlikte hamile tişörtü giydiğim zaman 6 aylık hamileyim desem inanırlar :)

Onlar bana maalesef olmuy kiloluyum diye..böhüüüü

fazla kilo almamak lazım ya dikkat etmek lazım. abur cuburu kesmek, hamurişinden uzak durmak falan ama olmuyo olmuyo :))

Oooo ben baştan götürdüm börek çöere toparlakım zati ama..yiyemiyom aşda ermiyom bulantımda yok..:27:..Ancak bebişin aldığı gram kadar artı oldu allahtan şu 3 ayda ama kesin bi 110 u bulurum ben anaaam !

Son düzenleme:

Oooo ben baştan götürdüm börek çöere toparlakım zati ama..yiyemiyom aşda ermiyom bulantımda yok..:27:..Ancak bebişin aldığı gram kadar artı oldu allahtan şu 3 ayda ama kesin bi 110 u bulurum ben anaaam !

benim kocam 88 kilo :) sen bana yaklaşacaksın doğuma kadar diyo sinir ediyo :)) 8-12 kilo arası idealmiş bi de zaten kilolu olanlar çok kilo almazmış diye duydum inşallah doğrudur :)

kızzz 110 kilo da neymiş hemen hedefi düşür:)

çok rahatsızlık vermiyor aslında, bi denersin ben çok rahat ettim. azıcık hamile göbeğim olsun o tulumlardan alcam :)

aaaa o tulumları bendegözüme kestırdım ayyy azıcık cıksa su gobısler kışş gelmedennn ne ıyı olacak.mini bi elbıse beğendım alt tarafı pileli pileli azıcık göbek olsa super durcaktaa nerdeeeee

canım lcw de çok büyük bedenlere kadar var. mutlaka uygun bişey bulursun. yine de bak derim :)

Back
X