2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim kocam 88 kilo :) sen bana yaklaşacaksın doğuma kadar diyo sinir ediyo :)) 8-12 kilo arası idealmiş bi de zaten kilolu olanlar çok kilo almazmış diye duydum inşallah doğrudur :)

Kocam 3 kg aldı benle 3 ayda ben henüz 1 kg diyelim yuvarlak aldım ama geçikim onu hahahaa...

kızzz 110 kilo da neymiş hemen hedefi düşür:)

Nerde cnm keşke hedef küçülse önce benim küçülmem lazım rekor kg deyim 98 le hamiş kaldım e 11kg alınıyosa şimden vay halime...:27:

kesınlıkle bulursun ben s beden bulcam delı oldum hep buyuk hep buyuk bedenler çok rahat olur bencede bı bk kacırmaa

aaaa o tulumları bendegözüme kestırdım ayyy azıcık cıksa su gobısler kışş gelmedennn ne ıyı olacak.mini bi elbıse beğendım alt tarafı pileli pileli azıcık göbek olsa super durcaktaa nerdeeeee

bendeki göbek şişirince tam hamile gibi duruyo. ama şöyle bi tuhaflık var :)) kayınvalidem ve teyzem dışında kimse bilmiyo gerçi :) bizim düğünden 20 gün önce tutturduk biz bebeği :)) ne de olsa evlencez falan deyip (zaten tutmaz umuduyla) korunmadık :) 2 aylık evliyim 3 aylık hamileyim :)) kayınvalidem de onlarda umuttuğum gebelik testinde anlamış durumu ben de kıvırmadım :) allahtan şeker gibi bi kayınvalide "eskidenmiş o geri kafalı düşünceler, torunuma iyi bakın" falan diyo :) yani şimdi göbeği salıp gezsem millet anlayacak, bu kez de hamile kaldığım için zorunlu evlilik olduğunu düşünecekler. biliyorum bu yaptığımı yadırgayanlarınız olacaktır ama ben millet ne der deyip de içimdeki candan vazgeçemezdim.

canım lcw de çok büyük bedenlere kadar var. mutlaka uygun bişey bulursun. yine de bak derim :)

baktım baktım ama 46 bdeden kadar var maalesef banada olmuyo eski kotumun bellini yaptım bende lastikli hamiş modeli walla tahminimden şugar oldu mis gibim kullanıyorum şimdi işe gidip gelirken rahaat rahat...:54:

Kocam 3 kg aldı benle 3 ayda ben henüz 1 kg diyelim yuvarlak aldım ama geçikim onu hahahaa...

Nerde cnm keşke hedef küçülse önce benim küçülmem lazım rekor kg deyim 98 le hamiş kaldım e 11kg alınıyosa şimden vay halime...:27:

canım bebiş sağlıkla gelsin de kilolar verilir hiç önemli değil o kısım. ben boğazımı tutunca direkt veriyorum :) her şey boğaza bakıyo işte onu da tutmak zor :)

bendeki göbek şişirince tam hamile gibi duruyo. ama şöyle bi tuhaflık var :)) kayınvalidem ve teyzem dışında kimse bilmiyo gerçi :) bizim düğünden 20 gün önce tutturduk biz bebeği :)) ne de olsa evlencez falan deyip (zaten tutmaz umuduyla) korunmadık :) 2 aylık evliyim 3 aylık hamileyim :)) kayınvalidem de onlarda umuttuğum gebelik testinde anlamış durumu ben de kıvırmadım :) allahtan şeker gibi bi kayınvalide "eskidenmiş o geri kafalı düşünceler, torunuma iyi bakın" falan diyo :) yani şimdi göbeği salıp gezsem millet anlayacak, bu kez de hamile kaldığım için zorunlu evlilik olduğunu düşünecekler. biliyorum bu yaptığımı yadırgayanlarınız olacaktır ama ben millet ne der deyip de içimdeki candan vazgeçemezdim.

ne tatlı kayınvalden varmış ne güzel:)
aman mecburi evlilik mi olur yaa millete neymiş salla gitsin bence

aaaa kımene cnm herkez kendı hayatına baksın oyle konussun yani.ne guzel işte değişik hıkaye senınkı.sende ne alemsın kayınvalıdendemı test yaptın:)

Ben ilk doktora gittiğimde bebişimi almaya kalktılar betim benzim attıydı amannnn hatırlamak bilem sitemorum...En güzelini yapmışsın allahın verdiği canı bi o alır cnm...Bende 6 aylık evliyim ama 3.üncü ayında kaldım hamiş...

günaydıınnnn buarada
bulantım çok bugün yaaa

ben 1 kilo vermiştim ama anneme gelince aldım mı bilmiyorum
kızımda ne güzel 9 kilo almıştım.60 bile değildim doğuma girerken
bunda çok alacam kesin

ben de 8. ayımda hamile kalmıştım
hiç pişman olmadım ama biz eşimle 6 yıl flört ettik sonra evlendik
yani gezmemiz tozmamız üniversite hayatında bolcana oldu
öyle olmasaydı 1-2 yıl gezip öyle çocuk yapmak isterdim çünkü çocuktan sonra her şey ona göre yapılıyor tam anlamıyla

ya nolmuş burda site bizim 28 sayfayı es geçmiş ne güzel konuşuyoduk bu arada lcw outlet açmış internetten alışverişte 7 liraya tişörtler hamileler için 16 lira pantalon var benm şu an ihtiyacım yok ama bayramda alıcam inş ama bu bebekli tişörtleri giyemem utanrım ya..normal bi tişört alcam inş

aaaa kımene cnm herkez kendı hayatına baksın oyle konussun yani.ne guzel işte değişik hıkaye senınkı.sende ne alemsın kayınvalıdendemı test yaptın:)

ben hep adetim gecikince korunmamıza rağmen nolur nolmaz test yapardım. kayınvalidenin evindeyken denk geldi. girdim tuvalete yaptım ama o da negatifti. alışkanlık, çöp kutusuna atmışım:) o da çöpü boşaltırken bu ne deyip bakıyo tabi :) gerçi kendi de ben kayınvalidemlerde kalırken daha evlenmeden bi sene öncesinden bize aynı odayı verirdi :) çift kişilik yatak :) ben hamileyim diye aradım kayınvalideyi, bana sürpriz olmadı dedi ahaha :)) eyvah yandık derken baya rahatlattı beni :)

ben de 8. ayımda hamile kalmıştım
hiç pişman olmadım ama biz eşimle 6 yıl flört ettik sonra evlendik
yani gezmemiz tozmamız üniversite hayatında bolcana oldu
öyle olmasaydı 1-2 yıl gezip öyle çocuk yapmak isterdim çünkü çocuktan sonra her şey ona göre yapılıyor tam anlamıyla

biz de öncesinde baya gezdik tozduk :) evlenir evlenmez istiyoduk hep çocuk ama öncesine denk geldi :) kısmet :) çocuktan sonrayı bırak şu anda bile programlar değişmeye başladı. barlara, sigara içilen yerlere gitmiyoruz. akşamları gazım oluyo dışarı çıkınca bile 1 saat sonra eve dönüyoruz. plan program hep değişti :)

ben hep adetim gecikince korunmamıza rağmen nolur nolmaz test yapardım. kayınvalidenin evindeyken denk geldi. girdim tuvalete yaptım ama o da negatifti. alışkanlık, çöp kutusuna atmışım:) o da çöpü boşaltırken bu ne deyip bakıyo tabi :) gerçi kendi de ben kayınvalidemlerde kalırken daha evlenmeden bi sene öncesinden bize aynı odayı verirdi :) çift kişilik yatak :) ben hamileyim diye aradım kayınvalideyi, bana sürpriz olmadı dedi ahaha :)) eyvah yandık derken baya rahatlattı beni :)

ahahahaa iğğğ çöpü boşaltırken neyı görmuşş:))şok olmuştur bune dıye olsun bak ıyı kavılıdenvarmıs kocan sonucta yanii

senin validenin de maşallahı var daha evlenmeden koyuvermiş aynı yatağa:)

Back
X