2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
vallahi bacım bilemiyorum.ben kızımda 2 aylıkken kucagıma kız bebek verdiler ve kızım oldu.bundada 4 kez ruyamda erkek bebek gordum hatta sonuncusunu 2 gun once gordum ruyamda sezeryandan cıkmışım hemşire cok guzel saclı bir erkek bebegi yanıma sedeyeye koyuyor derken bi anda bebegim donuyor tam duşecekken ben tutuyorum sabahı doktora gittik duşuk tehlikem varmış ama atlatıyormuşum içerde sorun yokmuş bilemedim artık allahım herkese kızıda oglanıda tattırsın hepside aranır ama kız evladın eksikligini gostermesinn allahım cunku kızlar kadir kıymet bilen evlatlar biz 4 kız bir erkegiz annem azıcık rahatsızlansa kızlar deli oluyoruz

amin canım allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin kızımda yok oglumda ikiside olur hiç farketmez bakalım hayırlısı

bu kızcağız duş alıp uyumaya gider :)

hahaha :DDDD yok bebeğimmmm daha duşumuda alamadım dedimki yerleri viledalıyımm sonra giriyimmm :DD ama sonrada yok bana uyumak eşime iftar sofrası kurucamm dün baya bi papara yedim ondan darıldımda ona ama bugünn kalkmış güzel söler söylüyo ama gene iğneliyo beni seni çok seviyorum herşeyimmsinn benimm ama bazen beni kızdırsanda genede herşeyimsinn diyo deluu yaaa :)))

bende kordona gidiyordum canım ama yarın ilk kez sadaya geçicem ilk bebeğimde cok hastane dolaştım sınır sistemlerim bozulmuştu bu bebişte bi yerde başlıyım ordada doğurayım istiyorum ..
evet sadadan cogu kişi memnun inşallah bende memnun kalırım:34:

kızım 5. ayda cinsiyetini göstermişti cadı:27:

bak sen cadıyaaa :))) nazlı işteee :))) ayyyyy burası yanıyorrrrrrrrr

hahaha :DDDD yok bebeğimmmm daha duşumuda alamadım dedimki yerleri viledalıyımm sonra giriyimmm :DD ama sonrada yok bana uyumak eşime iftar sofrası kurucamm dün baya bi papara yedim ondan darıldımda ona ama bugünn kalkmış güzel söler söylüyo ama gene iğneliyo beni seni çok seviyorum herşeyimmsinn benimm ama bazen beni kızdırsanda genede herşeyimsinn diyo deluu yaaa :)))

şu hamileliklerde biri gelsede evimizi silip supurse utulerimizi yapsa ne guzel olur demi :) devletin yernde olsam bole bi uygulama baslatırdım :) hele bide cocgun varsa daha zor benm kızdanda fırsat bulamıyom :(

canım ikili testi neden yaptırmak istemiyorsun? bazı doktorlar ikiliyi çok önemsiyor, bazıları üçlüyü. ben hepsini yaptırmaktan yanayım. ama tercih tabii, ben bebeğimde kusur oluşursa bilmek isterim.

bitanemm hikayenizi okudum ve kayınvalidenn süpermişş maşallahh diyelim dilimizi ısıralımmm ama düğün günü çok güzel bi hediye olmuş size maşallahhhh :16:

şu hamileliklerde biri gelsede evimizi silip supurse utulerimizi yapsa ne guzel olur demi :) devletin yernde olsam bole bi uygulama baslatırdım :) hele bide cocgun varsa daha zor benm kızdanda fırsat bulamıyom :(
ayy evet yaaaaaaaaa süper olurr vallahi canım çıkıyo bana yapma diyolar eee kim yapcak gene ben :)) buna bi çare evett devlet erkanına sesleniyoruz bunun la ilgili bi uygulama istiyoruzzzzzzzzzzz huhuuuuuuuuuuuuu :))) canımm benimm yaaa vallahi doğru diyosunnn bide çocuk varsa ikinci yada üçüncüye hamileysen dahada zor Allahımm hepimizin yardımcısı olsunnn aminnnnnnn

kızlar bende 6 ağustosta gidicem 2li test için sordum doktoruma 70 tl dedi bana normal gibi geldi fiyatı inşallah orda cinsiyetide belli olur valla oğlum olsun istiyorum ama hakkımızda hayırlısı tabi :16:

ayy evet yaaaaaaaaa süper olurr vallahi canım çıkıyo bana yapma diyolar eee kim yapcak gene ben :)) buna bi çare evett devlet erkanına sesleniyoruz bunun la ilgili bi uygulama istiyoruzzzzzzzzzzz huhuuuuuuuuuuuuu :))) canımm benimm yaaa vallahi doğru diyosunnn bide çocuk varsa ikinci yada üçüncüye hamileysen dahada zor Allahımm hepimizin yardımcısı olsunnn aminnnnnnn

evet bide aman boşver yuapma diyolarya oglen eşim aradı dedim evi supuruyom diyo boşver yapma dinlen dedim o zamn işi bırak gel sen yap gerc, ben benmkine asla iş yaptırmam bi halt beremiyo iyice batırıyo ona diyomki iyiki sen kadın olmamışın kocan seni 2 gunde boşardı :)

Ben Eylülde gideceğim Giden arkadaşım çok methetti...Ama fazla bilgim yok.

araştırma hastanesi olduğu için ikili test ve zeka testleri yapılıyormuş orda aynı zamanda renkli ultrasyon da varmış doktorum önerdi özele para saçmana gerek yok dedi bi araştırim giden memnun olan yada memnun olmayan varmı die

cumartesi ikili tarama testim var acaba gittigimde cinsiyeti öğrenebilir miyiz ki saglıklı olsun en önemlisi o ama insan merak ediyor işte bilgisi olan var mı 12 haftada belli olur mu cinsiyeti

ikili teste gittiğin gün tam olarak kaç haftalık olucaksın.. ben pazartesi 10+4 te gitmiş olcam ,acaba doktorum ozaman ikili testi yapar mı?

veleeeettt :) istiyorsun ki anne durmadan yesin yesin, sonra şişsin, baba onu beğenmesin... :) ay bu nedir daha demin çorba içtim zorla, yok yarım saat geçiyor sanki midemde kurtlar var. hayır bir de canım istese, iştahlansam içim yanmayacak. zaten zorla yiyorum midem bulanıyor, canımbirşey istemiyor ... ama yok, allahım mideme bir kramp giriyor, elim ayağım titriyor... bu ne yahu :)

Normal kontrollerde de meshane önemli sanırım, bana geçen sefer kızmıştı meshanen dolu diye :26:

Beni doktorum ikili test için yaın çağırdı ama ben daha 10+3 üm, sizden duyunca şimdi çok erkenmiş gibi geldi.. Doktorun heralde bi bildiği vardır bakalım nasıl olucak.. Çikolatayı ben de duymuştum, hatta ilerleyen dönemde yendiğinde direk bebeğin tekmelerini görebiliyorsunuz :)

Valla ben hep idrara sıkışık gitmiştim bu zamana kadar ikili içinde aynen öyle gittim, doktor baktı idrara sıkışık gelmişsin artık gelme dedi bebeği zor görüyorum dedi. Sonda wc ye gittim geldim öyle ölçüm yaptı

yep yeni bir konu ve soruyla karşınızdayım arkadaşlarrrr:):):)
ben önceden lazer epilasyon yaptırıyordum.internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte yapılmıyomuş.yani yapılmaması daha iyi deniyor.şimdi lazer yaptırdığın dönemde ağda epilasyon aleti gibi kökünden alan şeyler kullanmamam gerekiyo sadece jilet kullanabiliyosun.eeeeeee 7-8 ay boyunca jilet kullanıncada siz düşünün artık hali.bu konuda sizin düşünceniz yada yönteminiz nedir arkadaşllarrrrrrrrrrr:):):):

mrb kızlar bende dün aranıza katılmıştım ama zamanlamam yanlış olmuş yazdıklarımın hepsi gitmiş :1: ne çok şey paylaşmışsınız oku oku bitmiyor...arkadaşın yazısını görünce cvp veriyim dedim.cnm bende evlenmeden önce biraz gecikmeli olarak lazere başlamıştım.2 seans gidebildim sonra evlenip doğunun ücra bir köşesine geldim. 2 ay sonra ailemin yanına geldim daha yeni yeni çıktı zaten 2 ayda 3. seansımıda yaptırıp tekrar evime döndüm...ve ağda makina kullanıyorum şimdi koltuk atı bitti gibi genitalda üstte tek tük var ama altta cansızlaştı seyrekleşti...yani sadece lazere giderken jiletlemek gerekiyor sonrası için ben hiç öle bişi duymadım...şu süre içinde gidemiceksin ve jilet kullanırsan şimdiye kadarki seanslarının bi anlamı kalmıcak diye düşünüyorum

bende hamile kaldığımı öğrendiğimde tam 55 tim şimdi 56 yı görmedim ama gram kısmında oynuyo..göbek çıkmaya başladı ama...su içemeyen arkadaşlara komposyonun yanı sıra benimde önerim olacak karpuz yiyebilirsiniz..tvde salatalığında yüksek oranda su içerdiğini duydum bu gibi sebze ve meyveleri yiyebilirniz...inş bian önce geçer bu durumlarınız zor cidden

şimdi 5 yaşında sıpa :)) 20. haftada kesin belli olur diyolar da bakalım :) benim içime hep erkek doğurcakmışım gibi doğuyo :)

benimde yarın ikili testim var...bakalım cinsiyet söylicekmi..ama acele etmemek fazla kaptırmamak lazım dediğğin gibi çok ta belli olmaz ne olacağı bende senin gibi erkek hissediyorum...

Back
X