- Konu Sahibi papatya3459
- #6.221
MERHABA ARKADASLAR BENDE 7+3 günlük hamileyim ilk gebeligim cok bulantı sorunu we halsizlik yaşıyorum bu durumu nezaman atlatırım acaba bilen warmı rabbim hepimize kolaylıklar wersin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim çok tuhaf oldu, 7 ay çıktık ben yalnız yaşamama rağmen hiç davet etmedim eve o da ısrar etmedi. bu arada da çıktığımız ilk hafta kayınvalidemle tanıştım :) ben ankara bahçelievlerde oturuyordum. o gün de arabayı servise vermiş, bahçelideymiş. benim de evden çıkasım yoktu izin günümdü. eve çağırdım ne olduysa o akşam oldu :) ilk kez birlikte uyuyacaktık uyumanın fazlasını yaşadık :)) ama ertesi günkü hafifliğim kimsede yoktur :) pişman olmam gerekirken mutlu oldum :)) ben en başındna beri onun benim beklediğim erkek evleneceğim erkek olduğunu düşünmüştüm. hislerimde yanılmadım :)
mrb kızlar bende dün aranıza katılmıştım ama zamanlamam yanlış olmuş yazdıklarımın hepsi gitmişne çok şey paylaşmışsınız oku oku bitmiyor...arkadaşın yazısını görünce cvp veriyim dedim.cnm bende evlenmeden önce biraz gecikmeli olarak lazere başlamıştım.2 seans gidebildim sonra evlenip doğunun ücra bir köşesine geldim. 2 ay sonra ailemin yanına geldim daha yeni yeni çıktı zaten 2 ayda 3. seansımıda yaptırıp tekrar evime döndüm...ve ağda makina kullanıyorum şimdi koltuk atı bitti gibi genitalda üstte tek tük var ama altta cansızlaştı seyrekleşti...yani sadece lazere giderken jiletlemek gerekiyor sonrası için ben hiç öle bişi duymadım...şu süre içinde gidemiceksin ve jilet kullanırsan şimdiye kadarki seanslarının bi anlamı kalmıcak diye düşünüyorum
bende hamile kaldığımı öğrendiğimde tam 55 tim şimdi 56 yı görmedim ama gram kısmında oynuyo..göbek çıkmaya başladı ama...su içemeyen arkadaşlara komposyonun yanı sıra benimde önerim olacak karpuz yiyebilirsiniz..tvde salatalığında yüksek oranda su içerdiğini duydum bu gibi sebze ve meyveleri yiyebilirniz...inş bian önce geçer bu durumlarınız zor cidden
evlenmeseydiniz eğer yaşadıklarınızın bir önemi yokmuydu?merak ettim hiçmi bir korku olmadı
evlenmeseydiniz eğer yaşadıklarınızın bir önemi yokmuydu?merak ettim hiçmi bir korku olmadı
yok canım ben söylemedim kimki o çorumdan doktormu?
ınsan bazen hıssedıyo karsındakı ınsanın kocası olup olmuycağını belkı oda hıssetmıstır ki kendıde soylemıs.şahsen bende hıssetmıstım ılk gordüğümde bu adamın karısı olucam demıstım.kımbılır belkı oda hıssetmıstır.
gözün aydın canım rabbim yardımcın olur inşallah bulantı kusma kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım herkes bir olmuyo umarım çabuk atlatırsınn .. :)) bizim içinde dua et :))
oruç tutan arkadaşlar ne kadar sabırlı yaa maşallah. ben 1 damacana su içiyorum resmen ve bunu bebeğin istediğini düşünüyorum normalde bu kadar içmezdim.yavrum suların içinde yüzüyomu acaba nasıl şimdi annesinin tombiş karnı rahat mıı??![]()
oruç tutan arkadaşlar ne kadar sabırlı yaa maşallah. ben 1 damacana su içiyorum resmen ve bunu bebeğin istediğini düşünüyorum normalde bu kadar içmezdim.yavrum suların içinde yüzüyomu acaba nasıl şimdi annesinin tombiş karnı rahat mıı??![]()
hani derler ya helal süt emmiş die sizin eşleriniz de o kısma giriyo şekerim:)
ya bitek benmiyim düzenli doktoru olmayan yoksa hala düzen tutturamayanlar varmı halime acıyorum valla cok riskli bi hamilelilk ama başım sıkışınca arıycağm bi doktorum yok valla az daha düşünsem ağlarım(((
ask olsun sızınkıler de oyledır tabıkı. kısss biz evlendıkten sonra şeyettık:))3 yıl cıktık bi bucuksene evlı kaldık aha yenıbebıs ıstee
hoşgeldin angaralı arkadaşım.. evet sayfalar gitmiş. halbuki arkadaşlar çok eğlenceli paylaşımlarda bulunmuşlardı okuyım diyodum silinmiş.
bu arada bende 1 seans lazerde çok fayda görmüştüm sonrasında jilet vurmak zorunda kaldım ve çok da faretmedi sanki yani tekrar devam etsem ederim yine. özellikle bacağımda 1 seansta çokmemnun kaldım. ağdaylada aldım çoğalma vs olmadı bencede devam edilir bişey dememişlerdi ağda kullanmayın filan diye.