herkeslere ve tabiiki bebişlere de günaydınnnnn....buraya geldiğimden beri kızımın hareketleri azaldı sanki artık daha az kıpırdanıyo gibi geçen hafta gayet iyiydi ama...geldiğimden beri sessizce yatıp kızımı dinlemedim hiç ondan farkedemiyorum heralde hareketlerimin arasında kaynıyo onun ufacık çırpınışları... ama çok özledim yaaa

kocişimi de özledim zaten
ben de artık hareketlerini daha az hissediyorum ama sanırım normal süreç bu.iyice karnımda top gibi gezinip yer değiştiriyor bunu hissediyorum sadece. pıt pıtlar azaldı. bi de tam göbek deliğimin altında duruyor artık genelde.organlarıma baskı yapıyor gibi hissediyorum çoğu zaman. 1 hafta önce böyle değildi.
ben de ara ara hissediyorum ama kızım bööle güm güm hiç durmazdı öyle olsun istiyorum...manyak ruh halim sayesinde de kolları bacakları 1 hafta geriydi ondan mı güçlü vuramıyor gibi manyak düşüncelere geçiyor içimden
tombik tombik parmakları oğlusumun dımı:)
kızlar bu haftada bebek gobek deliği çevresınde olurmuş bırde benım kasıklarımda hıssettıgım o kımıltılar ayak parmaklarıymış:)kafası tam göbegımın ortasında ayaklarıda sağ kasıklarımda
aaa öyle mi inşallah benimki de öyledir
kızlar çalışan bayanlar özellikle
hamile çorabı alacak mısınız?
normal külotlu çoraplar olmayacak mı bize
alırım ben yaa normal çorapla rahat edemem....kızlar bir de hamile eşofmanı aldım ben öyle rahat ki üstüne badi altına da spor ayakkabı hem çok hol oluyor hem de çooook rahat..ben aldım dediğim arkadaşım alıvermiş daha doğrusu sağolsun
duyunca mutlu oluyorum canım darısı herkese olsun...insanın huzuru yoksa enerjisi olmuyor en baş şey huzur cidden
evimize hırsız gırmıs tum altınlarım gıttı soktayım heyecanla haftasonunu beklerken sabah sabah basımıza gelenlere ınanamyrum
aa geçmiş olsun canım yaaaaa...ALlah beterinden korusun yine de..
İki saat once kocamla canim cicim yapip onu mutlu etmemeye kararvermistim ki iki saat icinde kocamla kavga ettik. Okadarcok agladim ki.. Aynen benimki de yuzume bakmadi hatta kalktigitti. Bende giyindim kalktim da barismak zorunda kaldik gibi bisey. Kizimi uzuyolar haberleri yok. Hesapta kocam ona da kizmis fln neyse. Bendecok emegivarmismis... Aylardir ona baktigimi yeni evliyken ustelik unutuyolarama. O hamile kalsin bi yapacagimi bilirim. Aylardir kavga etmiyoduk yine yine yine onun yuzunden ne hale geldik. Bana vecocuguma bu yaptigi reva midir?!
aman canım takma cidden takma yaaaa..ilerde çok pişma olacaksn kim için hamileliğimde canımı sıkmışım diye bak
Merhaba Kızlar,
Bugün 4 lü test sonuçlarımı aldım, 431 de 1 çıktı risk.. doktor olumsuz bi durum olmadığını söyledi ama ben sanki 1000 den yüksek olması gerekiyomş gibi düşündüğümden endişelendim. Doktorum hemen detaylı ultrasona yönlendirdi ve o temiz çıktı. Ama benim için hiç rahat değil. Doktorum amniyosentez yapıcaksak en geç salı günü yapmalıyız karar ver dedi
Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Sizce ne yapmalıyım?
canım 250de 1 in altında öneriyorlar amniyosentezi..o da 50de 1 çıksa bile hep temiz çıkıyor benim okuduğum..için çok huzursuz olacaksa yaptır ama ayrıntılıda çok iyi bi uzman bakarsa da yeterli olur bence
cnm benim de 1:283 risk çıktı. 1 aydır içim içimi yiyor. pazartesi ayrıntılı ultrasona giricem. gerçi bebeğin organlarının gelişimi 23. hftada daha iyi görülür demiş prof. ama ben daha fazla merakta kalamıycam. dua edin inş hayırlı haberler alırım. amniyos. taraftarı değilim. inş. dr. yaptır demez. Allah kimseyi evladıyla ilgili zor karar vermeyle sınamasın. bebeğimde bir hastalık varsa onun katili olmayı düşünmek bile vicdan azabından öldürür. Allah korusun, herkesi evladı sağlılklı doğsun inş.
yaz arada wilmacım merak ediyorum seni de...inşallah sağlıkla kucaklarımıza alacağız kuzularımızı
ınşallah sonuclarınız guzel cıkar bende kucuk bır sey ama geldığimden beri pıyelektaziyi arastırıyorum allah evlatlarımıza sağlık versın
ben de ne güzel takmamış ben gibi diyordum ki sen de araştırıyormuşsun...işte ben de böyleyim ufacık bişeyi bile gece gündüz kafamda evirp çeviriyorum yaaa
Ben detaylı yaptrdım hemen bugün acil sorun yok dediler ama detaylıyı yapan radyoloji uzmanıydı..Eve gelince Perinatoloji de uzman atıl yüksel ve cihat şen i aradım, randevu bulamadım ekim sonundan önce ama Cihat Bey ile telefonda görüştüm, detaylı ultrasonun kesinlikle bi perinatolog tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Bir de eğer bir perinatolog detaylıda risk görmezse amniyosentez düşünmenize gerek kalmaz dedi, biraz olsun su serpti yüreğime.. Umarım bebeklerimiz sağlıkla doğarlar..
sonuçta kötü bişi olsa kim olsa görür ama bence de perinatoloji uzmanına da git için iyice rahat etsin canım.izmir de olsan doktorumdan gün ayarlardım sana ben