2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Aybukeahmet anam ne cabuk donmussun iyi valla. Ben oyle cikinca ogleyi gwciriyom eve donene kdr.:( hadi dinlen biraz atistir bebis de yorulup acikmistir:56:

Esinu gecmis olsun cnm. Ben kocama zorla ilaclar icirip kotulesyirmeden bana da bulastirmadan iyilestirdim de haftasonu kayinpederlerde kaldik iki gun o ve gorumcem cok fena hastaydi. Dunden beri bogazim batiyor. Umarim ben de kotulesmeden iyilesirim. Cok balgam yapiyo yaa afedersiniz. Sen de dikkat etcnm kendine. Pekmez cok iyi geliyo:56:

Morcivert bugun yun alcam hee modellerini bekliyom :) hadi afiyet olsun size de :56:

bacımmm sen yarın ıcın ayrıntılı usg randevusu almısmıydın ben aynı gune denk geldıgı ıcın uzuluyordum once detaylıya ardından gokalp beye cıktım sonucları gostermek ıcın ama usg tarıhıne bakmadı heralde benı tekrar usgye aldı :)))

Aybukeahmet anam ne cabuk donmussun iyi valla. Ben oyle cikinca ogleyi gwciriyom eve donene kdr.:( hadi dinlen biraz atistir bebis de yorulup acikmistir:56:

canım ben ilçede oturuyorum bursa merkezde olsam dediğin gibi olurdu :) yoğurtlu karnıbaharı götürdüm lüp diye:)) hala canım bişey istiyo ama
ödüm kopuyo fazla kilo alcam diye:((

Esinu gecmis olsun cnm. Ben kocama zorla ilaclar icirip kotulesyirmeden bana da bulastirmadan iyilestirdim de haftasonu kayinpederlerde kaldik iki gun o ve gorumcem cok fena hastaydi. Dunden beri bogazim batiyor. Umarim ben de kotulesmeden iyilesirim. Cok balgam yapiyo yaa afedersiniz. Sen de dikkat etcnm kendine. Pekmez cok iyi geliyo:56:

Morcivert bugun yun alcam hee modellerini bekliyom :) hadi afiyet olsun size de :56:
saol canım valla ben de güya yaklaşmadım ama koca işte ne kadar yaklaşılmazsa :1: aman dikkat et valla . ben de 2 gündür dünyanın meyvesini yedim bu sabah da bi dilim ballı tahinli ekmek bi dilimde pekmezli ekmek yedim şeker komasına girmesem iyidir valla :1:

bu arada bi ara senin şu görümceye bi suikast falan düzenleyebilirim iyiki görümcem yok !!!!

bacımmm sen yarın ıcın ayrıntılı usg randevusu almısmıydın ben aynı gune denk geldıgı ıcın uzuluyordum once detaylıya ardından gokalp beye cıktım sonucları gostermek ıcın ama usg tarıhıne bakmadı heralde benı tekrar usgye aldı :)))
yok kuzum ya detaylı randevusu almadım ben bakalım yarın gidince gökalp ne derse o olucak hem de bi kaç gün arayla 2 defa görmüş olurum dediydim :17:

morcivert hemen ekle ben de 4 gözle bekliyorum bu aralar acayip sardım örgüyeee :16:

saol canım valla ben de güya yaklaşmadım ama koca işte ne kadar yaklaşılmazsa :1: aman dikkat et valla . ben de 2 gündür dünyanın meyvesini yedim bu sabah da bi dilim ballı tahinli ekmek bi dilimde pekmezli ekmek yedim şeker komasına girmesem iyidir valla :1:

bu arada bi ara senin şu görümceye bi suikast falan düzenleyebilirim iyiki görümcem yok !!!!

yok kuzum ya detaylı randevusu almadım ben bakalım yarın gidince gökalp ne derse o olucak hem de bi kaç gün arayla 2 defa görmüş olurum dediydim :17:

morcivert hemen ekle ben de 4 gözle bekliyorum bu aralar acayip sardım örgüyeee :16:
hadı bakalım hayırlı haberlerle gel benım sıpam yıne orttu yuzunu gotermedı bıze:)

kızlar bebişlerinize örgü örmeye başladınız mı ?
ben başladım ama netten aldığım modellerinin çoğunun sayısı yanlış çıkıyor. bildiğiniz şöyle güzel bi ste falan var mı :52:

okula müfettişler geliyomuş yaaaa ne bu ya ilk haftadannn:( bütün planlar zümreler hazırlanıyo daha ne göstercez bu adamlara...
daha banyo yapıp hazırlanıcammm:( saat 3 teydi dersim 1 de toplantı yapacaklarmışşş.
iki ayağımı bi pabuca sokmasalar olmazzz pehhh! ben kaçtım canlarr byeee

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba dün ilk hamile kıyafetimi aldım.2 tane pantolon aldım ama kafam karıştı.Şimdi aldığımız bir pantolonu doğuma kadar giyebilecekmiyiz.XS olduğu halde S aldım hafif bol duruyor üzerime xs tam oturuyordu.Acaba değiştirim xs alsam acaba?

esin bittimi battaniye kız şunun örneğini ve yapılışını eklermisin bi daha ben aldığım ipleri değiştirip o battaniyeden öreceğim nasip olursa :1:

yok canım ya nerde daha yarısındayım gittikçe de büyüdüğü için daha zor oluyor tabi.
modeli tış işi trabzan
resmini ekledim aşağıya

$battaniye15.webp

Arkadaşlar merhaba dün ilk hamile kıyafetimi aldım.2 tane pantolon aldım ama kafam karıştı.Şimdi aldığımız bir pantolonu doğuma kadar giyebilecekmiyiz.XS olduğu halde S aldım hafif bol duruyor üzerime xs tam oturuyordu.Acaba değiştirim xs alsam acaba?
bence degıstırme bundan sonra daha cok kılo alınacak cunku

ben kendi bedenimde aldım ama xs yi doğuma kadar giyemeyebilirsin o yüzden değiştirme bence sonuçta şimdi xs alsan bi de son aylarında alsan s sonrasında napıcaksın ki o pantolonu

aynen bende dönerken kollarımdan destek alarak dönüyorum:27:sanki karnımın içinde kum çuvalı var ağırlık yapıo gibi sağa sola dönerken:27:[/QUOTayy yalnız değilim ya valla rahatladım
ama resmen bu gece ahlaya vahlaya döndüm
anam dedim 8-9 aylık olunca ne yapacaksın acaba:50:
neyse normal bir süreçse katlanacağız tabi ki
E]

Bende sizin gibiydim bütün gece of puf la geçiyodu. günler sonra ilk defa bu gece rahat rahat uyudum sebebide hamile yastığı almamız..Acaiipp rahat attim tavsiye ederim:34:

canm kilo alacagn için muhtemelen s beden bile ilerde olmucak

Back
X