- Konu Sahibi papatya3459
- #16.221
off ben endişelenmeye başladım şimdi Esin ya bebiş açısından bişi olmasında kendimde herşeye razıyım gerçi eksik dua etmemek lazım ama çok üzgünüm şimdi Şubat anneleri hakikaten sıkıntılı oldu buay hepimizde bişi çıktı ağlamaklıyım resmen şuan
hayır anlamadığım 6.ayımıza giriyoruz ve benim doktorum bulunduğum yerin en iyisi ama benim kan sayımım ıvır zıvır hiç yapılmadı bugüne kdr burda okuyunca dün ben istedim sağlık ocağında(
canım ztn yaptrdım artık ha bide düşüğe sebep oluyo diyolar tetanoz aşısı için duymuştum ama kulak ardı etmiştim bugün burdada muhabbeti olunca ondanda tırstım açıkçası Allahım korusun bebeklerimizi bizlere bağışlasın(bizleride onlara.
Hamileleikte kesinlestikten sonra bakılıyor doktorunun yaptirmamaisna şaşırdım yarın sor bunu doktoruna gerekirse testi başka bı hastanede tekrarlattir
Düşük olayını bende duydum yaptirmayacaktim ki benim normal hamilelere oranla erken dogum yapma riskim cok yüksek ona gorede doktora gidiyorum doktoruma sordum yaptırmamın bı sakıncası yok dedi saglik bakanlığının elinde tetonoz aşısı yok o bildigmiz cocuklara yapılan karma ası dedi icinde cok az tetonoz varmış öyle dedi doktorum yaptirmayacaktim ama geçenlerde nette sezeryan dogum izledim fikrim değişti iyi düşünelim kotu bisey getirme aklına