2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
off ben endişelenmeye başladım şimdi Esin ya bebiş açısından bişi olmasında kendimde herşeye razıyım gerçi eksik dua etmemek lazım ama çok üzgünüm şimdi Şubat anneleri hakikaten sıkıntılı oldu buay hepimizde bişi çıktı ağlamaklıyım resmen şuan

hayır anlamadığım 6.ayımıza giriyoruz ve benim doktorum bulunduğum yerin en iyisi ama benim kan sayımım ıvır zıvır hiç yapılmadı bugüne kdr burda okuyunca dün ben istedim sağlık ocağında :((

canım ztn yaptrdım artık ha bide düşüğe sebep oluyo diyolar tetanoz aşısı için duymuştum ama kulak ardı etmiştim bugün burdada muhabbeti olunca ondanda tırstım açıkçası Allahım korusun bebeklerimizi bizlere bağışlasın :((bizleride onlara.

Hamileleikte kesinlestikten sonra bakılıyor doktorunun yaptirmamaisna şaşırdım yarın sor bunu doktoruna gerekirse testi başka bı hastanede tekrarlattir
Düşük olayını bende duydum yaptirmayacaktim ki benim normal hamilelere oranla erken dogum yapma riskim cok yüksek ona gorede doktora gidiyorum doktoruma sordum yaptırmamın bı sakıncası yok dedi saglik bakanlığının elinde tetonoz aşısı yok o bildigmiz cocuklara yapılan karma ası dedi icinde cok az tetonoz varmış öyle dedi doktorum yaptirmayacaktim ama geçenlerde nette sezeryan dogum izledim fikrim değişti iyi düşünelim kotu bisey getirme aklına

canım salıh haftalıkken 525 gr dı 4350 gr 53 cm dogdu
ruzgarda 20+5 te 430 gr 16, haftada 3750 dogar dedi bu ay thmın yapmadı

ikisinede maşallah canım. Bana 3buçuk kilo doğar dedi bakalım tutacakmi tahmin. Senin salih'e yakın benim 2. Kızın kilosu belki 4kilo doğar benimkide:-/ aman fazla kiloda iyi değil kızım 3yaşında 3aylık giysilerle yirmi kilo doktora götürcem obez falan olur korkuyorum. Sağlıklı dogsunlarda nasılsa kilo alınır.

kızlar ben de tetanoz aşısı yaptırdım ama kadın doğum doktorum gerek yoktu dedi sağlık ocağında yaptırmak zorundasın demişlerdi bende sonrakileri yaptırmıcam dedim sağlık ocağındaki doktora kabul etmek zorunda kaldı.boşuna ağrı çektim ona yanıyorum.

Hamileleikte kesinlestikten sonra bakılıyor doktorunun yaptirmamaisna şaşırdım yarın sor bunu doktoruna gerekirse testi başka bı hastanede tekrarlattir
Düşük olayını bende duydum yaptirmayacaktim ki benim normal hamilelere oranla erken dogum yapma riskim cok yüksek ona gorede doktora gidiyorum doktoruma sordum yaptırmamın bı sakıncası yok dedi saglik bakanlığının elinde tetonoz aşısı yok o bildigmiz cocuklara yapılan karma ası dedi icinde cok az tetonoz varmış öyle dedi doktorum yaptirmayacaktim ama geçenlerde nette sezeryan dogum izledim fikrim değişti iyi düşünelim kotu bisey getirme aklına

benim doktorumda ısrarla yaptırmamı istedi yaptırdım hastaneye her gidişimde şunu sorcam bunu sorcam diyorum benim zıpırı görünce herşeyi unutup sırıta sırıta çıkıyorum hastaneden sonrada ah manyak kafam hani sorcaktın diyorum kendi kendime:14:

off ben endişelenmeye başladım şimdi Esin ya bebiş açısından bişi olmasında kendimde herşeye razıyım gerçi eksik dua etmemek lazım ama çok üzgünüm şimdi Şubat anneleri hakikaten sıkıntılı oldu buay hepimizde bişi çıktı ağlamaklıyım resmen şuan

hayır anlamadığım 6.ayımıza giriyoruz ve benim doktorum bulunduğum yerin en iyisi ama benim kan sayımım ıvır zıvır hiç yapılmadı bugüne kdr burda okuyunca dün ben istedim sağlık ocağında :((

canım ztn yaptrdım artık ha bide düşüğe sebep oluyo diyolar tetanoz aşısı için duymuştum ama kulak ardı etmiştim bugün burdada muhabbeti olunca ondanda tırstım açıkçası Allahım korusun bebeklerimizi bizlere bağışlasın :((bizleride onlara.

ben 2 doktora gidiyorum biri tetonozu önerdi diğeri önermedi kaçıncı haftalarda yapılıyo bu aşı.beni henüz aramadılar saglık ocagından aşı için

kızlar ben de tetanoz aşısı yaptırdım ama kadın doğum doktorum gerek yoktu dedi sağlık ocağında yaptırmak zorundasın demişlerdi bende sonrakileri yaptırmıcam dedim sağlık ocağındaki doktora kabul etmek zorunda kaldı.boşuna ağrı çektim ona yanıyorum.

:(( kıyamam yaaa

kızlarr bu tetanoz aşısı ne zaman hangi haftalarda yapılıyo.sağlık ocagı biz sizi arıcaz dedi aşı zamanı.2 doktora gidiyorum biri tetenozu önerdi diğeri önermedi kafam karıstı yaptırsam mı yaptırmasam mı

kızlarr bu tetanoz aşısı ne zaman hangi haftalarda yapılıyo.sağlık ocagı biz sizi arıcaz dedi aşı zamanı.2 doktora gidiyorum biri tetenozu önerdi diğeri önermedi kafam karıstı yaptırsam mı yaptırmasam mı

öfff ama böyle olmaz ki bi standart belirlesinler madem yaa :(((

valla canım ben 19 da oldum bugün 22 den önce olmuyomuş dediler o bile muallak yani :(

öfff ama böyle olmaz ki bi standart belirlesinler madem yaa :(((

valla canım ben 19 da oldum bugün 22 den önce olmuyomuş dediler o bile muallak yani :(

canm 5.ay dolmadan 1.aşı yapılmıo diyolar dogru 22 haftadan önce yapılmasın dedi doktor.ama diğeride önermedi aşıyı ayy zoor ya kafamz karısıyo ne yapacaz bilemiorum

tamam kuzum yarına kadar dokuz doğurcam ama gidicem sizede yazarım sonra sonuçları

Meltem canım illaki doktro ister diye düşünüyorum yeni tahliller ama benm hatırlıyorum daha öncede böyle bişey olmuştu tiroidlerinize baktırın fln diyede pek sallamamıştım o dönemlerde dua edin banada

berine nasılmış bugün merak ettim onuda

cnm ben her ay tahlıl yaptırıp ılac dozumu ayarlatıyrum ılk haftalarda solemıstım burda dıkkat edın yaptırın.bazı doktorlar atlıyo unutuyo.ben hamıle kalmadan oncede tedavı gordugum ıcın hamıle kalınce doktor her ay takıbe aldı her ay ılac dozu arttırıldı.ıkı aydır bebekte hormon uretmeye baslayınca ılac ozum hep aynı.ıhmal etmeyın.yaptırın.Allaha emanet allah evlatlarımızı korusun.

Canım ben bugün aşımı yaptırmaya gittim yapmadılar 22 haftayı bitir öyle gel dediler..Haftasından önce yapılan bi kaç gebe düşük yapmış dediklerine göre 22 haftadan sonra yaptırmak daha doğruymuş 32 haftaya kadar yapıyoruz dedi.Ne kadar doğru söylüyolar bilemem gerçi ama..Dünde kendi doktorum aşımı mutlaka yaptırmak gerektiğini hatırlattı:44:

kizlar bbisey soracam sizin dr erkekmi kadinmi bide altanmi bakiyorlar. ben gecen hastaneye gittim agrim vardi esimde geldi iceri giremedi benimlen ben cikaana kadar dokuz dogurdu telefon üstüne telefon mesajlar dr erkek sandi. dedim dogumda erkek dr
olsa ne yapacam yok ben dogurmiyomu dicem dr sonucda ama anlamiyor erkek kesinlikle olamaz. annemde bende hamileyken dr erkeekmis babam bisey dememis bunu anlamiyorum

cnm ben her ay tahlıl yaptırıp ılac dozumu ayarlatıyrum ılk haftalarda solemıstım burda dıkkat edın yaptırın.bazı doktorlar atlıyo unutuyo.ben hamıle kalmadan oncede tedavı gordugum ıcın hamıle kalınce doktor her ay takıbe aldı her ay ılac dozu arttırıldı.ıkı aydır bebekte hormon uretmeye baslayınca ılac ozum hep aynı.ıhmal etmeyın.yaptırın.Allaha emanet allah evlatlarımızı korusun.

Aminnn ben okumamıştım bilmiyodum okudukça öğrendimki takiplerinin yapılması gerekiyormuş hakkımızda hayırlısı bakalım

kizlar bbisey soracam sizin dr erkekmi kadinmi bide altanmi bakiyorlar. ben gecen hastaneye gittim agrim vardi esimde geldi iceri giremedi benimlen ben cikaana kadar dokuz dogurdu telefon üstüne telefon mesajlar dr erkek sandi. dedim dogumda erkek dr
olsa ne yapacam yok ben dogurmiyomu dicem dr sonucda ama anlamiyor erkek kesinlikle olamaz. annemde bende hamileyken dr erkeekmis babam bisey dememis bunu anlamiyorum

öncelikle alttan bakma diye birşey son aylara kadar yok ama normal doğurmak istersen çatı muayenesi alttan yapılıyor.
benimki benden ötürü bayandı çünkü ben erkek dr istemem Allah istemem diye tutturmuştum. sonra gördüm ebeminkini şimdiki dr um erkek ama o kadar babacan ki . kaldı ki bu normal bir kadın erkek ilişkisi ya da bir araya gelmesi değil ki hamilelik başka birşey eğer özel dr a gidemiyorsan yok illa bayan olsun deme şansın da yok :50: Allah yardımcın olsun işin zor benim eşim manyakmıyız bu kadınla niye uğraşıyoruz gökalp beye niye gitmiyoruz diyip dururdu. eşine bu durumu doğru anlatabilmen lazım canım yoksa işin zor valla

benimde öle takıntım vardı erkek doktor olmasın diye diye bilgisizde olsa kadını tercih ettim en son düşük yaptım sandım bigün daha doğrusu doktorumu aradım akşam ben yokum ama nöbetçi doktorumuz bakabilir dedi gittiğimde doktorum erkekti ama o an erkekmi kadınmı diye düşünmedim bile girdim içeri muayene oldum ki hamile kadınlarda alttan muayene edilmezmiş ama benim bayan doktorum hamile olmama rağmen alttan bakıyodu bu drda da tırstım hyr hyr karnınızdan bakıcaz dedi rahatladım doğuma kadr rahatım ama doğumdada zor bi anda olacğaından takılmam inş.diye düşünüyorum :52::52::52:

benim secme imkanim var. benimki kadin ama hastaneye gitigimde secme özeligim yok kimki cikdi sansima. bide burda (almanya) hep asagidan bakiliyor son aylara dogru yukardan bakiyorlar, suan erkek olmasin diyor ama dogumda secme imkanimiz yok neki cikdi artik mecbur doguracam ;-)

Benim eşiminde erkek doktor takıntısı var gibi ama benim daha fazla:34: ama mecbur kalsaydım itiraz etmezdi.özellikle seçtiğim bi hastane var kadın doğum bölümü doktorları hepsi bayan.İlk 3 muayeneme gittiğimde bebeği göremiyodu hep alttan muayene etmek zorunda kaldı doktor ki onda bile sinir olmuştum.

Kızlar benim doktorum da çok gerek yok ama istiosan 23. haftanda vurul tetenozu dedi. Sağlık ocağını aradım 20. hafta bitince vurulman gerek dedi..Allahım böyle basit konularda bile her doktor farklı bişi söylüyor, bütün karar yine bize ait, sonra da benim doktorum interntten çok şey okuyosun diye kızıyor, okumadan nasıl karar vereceksek :27::27:

Kızlar benim doktorum da çok gerek yok ama istiosan 23. haftanda vurul tetenozu dedi. Sağlık ocağını aradım 20. hafta bitince vurulman gerek dedi..Allahım böyle basit konularda bile her doktor farklı bişi söylüyor, bütün karar yine bize ait, sonra da benim doktorum interntten çok şey okuyosun diye kızıyor, okumadan nasıl karar vereceksek :27::27:

Allah Allah ona mı soracakmışsın cahil olsaydık daha mı iyiydi hey Allah ım ne dr lar var yaa egoist anacım senin dr un 6 yıl okumuş ya sadece o bilecek herşeyi cık cık cık sinir oldum bak şimdi :47:

Back
X