- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
- #16.461
tugba5286 sende bendensin![]()
niyeki kız:)))
cok sağolcanım allah sağlıkla kucagına lamayı nasıp etsın ınsallah
o zaman ben sıze bır sayfa acayım alınması gerekenler dıye ordan takıp edın
super olur valla ...
bu dr lar delirticek beni ya. dün kontrole gittim. 2gündür hiç kıpırtı yok. göbek deliğimin altı sertleşti dedim. öküz gibi ultrason aletiyle vurdu göbeğime rahim burası diyor. nasıl acıdı tak diye gürültü çıktı.bugün de göbek deliğim acıyor, beyazlamış dışarı çıkmışkendi canı değil tabi meymenetsiz şey. Allah dr un insaflısına denk getirsin.
allahım ne .... doktorlar var yaaa
şu yatak konusunda ben de kararsızım yaw :) aslında bugune kadar yataga montelenen beşiklerden almak istiodum yanıbasıma koyar yatarım dıe ama fiyatı cok uygun gelmedi onu alana kadar oyun parkı alırım daha uzun süre kullanırım die düşündüm biz de kiracıyız ev yaptırıp cıkmak istioruz oraya gönlümüzce alır ya da yaptırırız oda. biz tasınırken buzdolabımı çizdiler kara kışta tasındık subatta tayinim cıkınca :s tasındıgımıza sükrettik yatak odamın kapakları yamuk duruo eşim düzeltmeye calıstı biraz ama hala biraz eğri sinir oluorum o yüzden oda ve büyük mobilya düşünmuorum ben...
bende kararsızdım yatak konusunda pusetler varya cıbnlıklı onlara cok heves edıodum herkes cok yatamaz falan daha kullanslı bısıler al dedı kafam karıstı snra dedım amannn ılk hevesım o sepetlerden alacam snrası allah kerım:)