2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bak meltem bunları önce de atmıstı sabah da bakmıstım bunlara ben de genelde bunlara bakıorum :) ama ben hasta mıyım neyim valla görmeden alaamama hastalıgı var bende :D dokunmazsam alamıorum ondan sadece şimdilik sizlere bakıorum neler alıosunzu die bi de magazalarda fikir edınıoruz netten arastırıoruz bu meltemin baktıklarını begenıorum ben de bi de inceledik biz bunlar hafif değil :) aslıdna kısacası :D yükte hafif olanlar pahada da haffitiler :D:D ama pahalı olanlar tireşimli ve ağırlar :) carsıda bakınmıstık eşimle biz :):) konyada yani 100 liraya da var oyun parkı ama uyduruk bişi 200-300 gibi olanlar var bu melteminkiler tarzında onnlar hosumuza gitmişti şimdi sepete de vermem o parayı beaa :D bosuna baska bişi alırım o paraya :):) park daha mantıklı yani bi de su bebek arabası konusu var yaw cok pahalı onlar yaa napsak bilmem :)

kızlar park yatağın hafif olması konusunda ne düşünüyosunuz
yani bebek kenarına tutunup ayağa kalktığında hafifliğinden
dolayı yatak devrilir mi?

valla kullanan çok kişi tanıyorum ama devrilen hiç duymadım...:15:

heeee calışkan gebışım ben cocukta yaparım karıyerde:)

öyle olmuş valla maşallah sana bi yandan bi oğluş daha büyütüyon tabi o da var :9:

kızlar park yatağın hafif olması konusunda ne düşünüyosunuz
yani bebek kenarına tutunup ayağa kalktığında hafifliğinden
dolayı yatak devrilir mi?
yok canım zaten chıcco gıbı bır marka o tarz bı yatak yapmaz sonucta 400 tl verdıkten sonra mobılya besıkte alınır chıcco farkı var yatakta ben ınceledım yanı bırde zaten bebek tutunup kalkmaya basladıgında orta kademe ye gececeksınız yatmak ıcın

bak meltem bunları önce de atmıstı sabah da bakmıstım bunlara ben de genelde bunlara bakıorum :) ama ben hasta mıyım neyim valla görmeden alaamama hastalıgı var bende :D dokunmazsam alamıorum ondan sadece şimdilik sizlere bakıorum neler alıosunzu die bi de magazalarda fikir edınıoruz netten arastırıoruz bu meltemin baktıklarını begenıorum ben de bi de inceledik biz bunlar hafif değil :) aslıdna kısacası :D yükte hafif olanlar pahada da haffitiler :D:D ama pahalı olanlar tireşimli ve ağırlar :) carsıda bakınmıstık eşimle biz :):) konyada yani 100 liraya da var oyun parkı ama uyduruk bişi 200-300 gibi olanlar var bu melteminkiler tarzında onnlar hosumuza gitmişti şimdi sepete de vermem o parayı beaa :D bosuna baska bişi alırım o paraya :):) park daha mantıklı yani bi de su bebek arabası konusu var yaw cok pahalı onlar yaa napsak bilmem :)

bizim gibi yap bikaç kişiye söyle birleşip travel sistem bebek arabasına girsinler :9:

öyle olmuş valla maşallah sana bi yandan bi oğluş daha büyütüyon tabi o da var :9:
aman benım oğlan buyudu evde varlıgı yoklugu bellı degıl odasında takılıyor o tv pc odev herseyı odasında yapıyor canı sıkıldıkca 2 karnımı sevıp gıdıyor:)

öyleyse ii cnm çünkü yatak odama koca mobilya
yatak sığmaz, minicik bebişimi de ayrı odaya yatıramam
bide 2-3 aylık değil 2-3 yıllık kullanacağımız bi eşya
olduğu için iyi düşünüp araştırıp karar vermek lazım
henüz hiç bişey almadım son aylara sıkıştırırsak biz sıkışcaz
bu kez artık sıkı bi araştırmaya başlamam lazım

aaa bak ezo gelin yapamam ama yayla çorbasını süper yaparım naneli nanelii bu akşam menüde yayla çorbası ve biber dolmasıı var gelin hepberaber yiyeliim :56:

kızlar süper ezogelinn yaparım bi de şimdi bebişim de büyüyünce yer diye daha vitaminlileri deniyorum.
havuçlu kerevizli et suyuyla falan mmm canım çekti akşama akşamm...
tarifi veriim isterseniz...

ben çıktım hayırlı geceler kızlar...

iyi geceleeeer :21:

aman benım oğlan buyudu evde varlıgı yoklugu bellı degıl odasında takılıyor o tv pc odev herseyı odasında yapıyor canı sıkıldıkca 2 karnımı sevıp gıdıyor:)

kıskanmıyo mu? en çok merak ettiğim şeydir bu çünkü benim kardeşimle aram 8 yaş ve ben istediğim için oldu yoksa annemler istemiyodu başta..ama buna rağmen başta kıskanmıştım :9:

öyleyse ii cnm çünkü yatak odama koca mobilya
yatak sığmaz, minicik bebişimi de ayrı odaya yatıramam
bide 2-3 aylık değil 2-3 yıllık kullanacağımız bi eşya
olduğu için iyi düşünüp araştırıp karar vermek lazım
henüz hiç bişey almadım son aylara sıkıştırırsak biz sıkışcaz
bu kez artık sıkı bi araştırmaya başlamam lazım

yatağı ve bebek arabasını çok iyi araştırmak lazım diğerleri her halukarda alınır yapılır..

Arkadaslar sizlerin buhaftalarda kahverengi akıntınız oluyormu?nette okudum bebek büyüdukcede olabilirmiş

yok canım valla benim sadece ilk başta yerleşme sırasında 1-2 damla oldu ama o da zaten normalmiş ondan beri 2-3 aydır hiç öyle bişey olmadı...yani akıntım var normalden fazla oluyo ama kahverengi falan değil

iyi geceleeeer :21:

kıskanmıyo mu? en çok merak ettiğim şeydir bu çünkü benim kardeşimle aram 8 yaş ve ben istediğim için oldu yoksa annemler istemiyodu başta..ama buna rağmen başta kıskanmıştım :9:

yatağı ve bebek arabasını çok iyi araştırmak lazım diğerleri her halukarda alınır yapılır..
biizm de 9 yas 3 ay olacaky ben cok sanslı bır anneyım cok uysal bır oglum var kıskanclık falan bılmıyor umarım dogunca değişmez tabi:)

bizim gibi yap bikaç kişiye söyle birleşip travel sistem bebek arabasına girsinler :9:

eşin cok zeki valla :D:D gülmekten öldüm zaten onun o fikrini hele senin danaya giriolar yorumuna :):)
ama benim aldıracak kimsem yok eşimler 6 erkek kardes :D kaynanam kimseye pek bişi almıo o yüzden :) yengeme de sormam şimdi ne almıs ona diğer eltim yanında oturuo ondan bütün esyasını kaynanam aldı ama cok sade abartmadan aldı,diğer 3 oğlan da bekar zaten :) halamız da yok malum :)
benim de erkek kardesm var sadece o da bekar :) dayı teyze de yok yani hediye alacak :) annem de künye alayım dedi biz de istemez dedik erkekler için hem haram hem hormon dengesini bozuo altın taktırmam artı zaten eşim sarraf :) annem yatagını ben alırım dedi eşim de bakarız dedi :) yani yatak işi muallakta su an :) zaten biz hiçbişi almadık daha :) ben sizden heves edıorum da eşim bişi olur da üzülürüz die almak istemıo :) ondan ben bir ay daha beklıcem sonra birgün gidip herseyı bı anda alıvercez biz :)

biizm de 9 yas 3 ay olacaky ben cok sanslı bır anneyım cok uysal bır oglum var kıskanclık falan bılmıyor umarım dogunca değişmez tabi:)

aaaah ah ben de uysaldım :9: ya zaten öyle bi kıskançlık değil 1 hafta falan sürdü herkes ona bakmaya falan geliyo kimse benle ilgilenmiyo halbuki 8 sene ilgi odağı bendim :9: ama 1 haftada kabullendim

eşin cok zeki valla :D:D gülmekten öldüm zaten onun o fikrini hele senin danaya giriolar yorumuna :):)
ama benim aldıracak kimsem yok eşimler 6 erkek kardes :D kaynanam kimseye pek bişi almıo o yüzden :) yengeme de sormam şimdi ne almıs ona diğer eltim yanında oturuo ondan bütün esyasını kaynanam aldı ama cok sade abartmadan aldı,diğer 3 oğlan da bekar zaten :) halamız da yok malum :)
benim de erkek kardesm var sadece o da bekar :) dayı teyze de yok yani hediye alacak :) annem de künye alayım dedi biz de istemez dedik erkekler için hem haram hem hormon dengesini bozuo altın taktırmam artı zaten eşim sarraf :) annem yatagını ben alırım dedi eşim de bakarız dedi :) yani yatak işi muallakta su an :) zaten biz hiçbişi almadık daha :) ben sizden heves edıorum da eşim bişi olur da üzülürüz die almak istemıo :) ondan ben bir ay daha beklıcem sonra birgün gidip herseyı bı anda alıvercez biz :)

anaaaaaam 6 kardeşten bi travel sistem çıkmıyosa eşin kardeşlikten reddetsin :9:bizimkinin bi ablası var bi de kayınvalidem-kayınpederim kısmetse onlar girecek :9:

anaaaaaam 6 kardeşten bi travel sistem çıkmıyosa eşin kardeşlikten reddetsin :9:bizimkinin bi ablası var bi de kayınvalidem-kayınpederim kısmetse onlar girecek :9:

çıkmaz kuzu :) en küçüğü 15 diğerleri de 16 ve 19 yaşlarında zaten :) abimden de istemem zaten diğeri de almaz kendi cocuguna bile bişi almadı bizimkiler az değişikler kaynanama desem ne gerek var der kesin :) o yüzden moralimi bozdurmaz hiç eşim kimseye minnet etmez beni de kırmaz onlar herşeyi masraf gereksiz göruolar kıyafet bile alsak issraf der benim eşim konusturmaz hiç onları hiçbişi anlatmaz pek gitmez beni de götürmez o yüzden almazlar yani :)
siz yatın kalkın şükredin ne gzel heves edıolar bişiler örüolar allahtan annem anneannem kendi teyzelerim babaannem var da onlar örüolar :) alıolar heves edıolar :) yoksa onlar da heves meves yok :) artı eltim de hamile daha subatta cocugu olmustu seneye martta doğum yapacak gene :D ne ara becerdi bilmioom ama öle yani :D:D

Back
X