2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
dedi annem.. ben dişimden tırnagımdan artırırken kendi boğazımdan kısarken 1 aydır evimin mutfağını görmezken, evimde yoksa var derken kimseye evimdeki fırtınaları anlatmazken benim kocam gidip içiyor! hakediyorum mu hayır etmiyorum çünkü hep destek oldum bugüne kadar ya gerçekten ne meslek yaparsanız yapın anneyseniz amaaan be seni mi çekicem deyip çıkamıyosunuz! hastaneden çıktım daha yeni ama kocamın yüzünü toplasanız 2 saat anca gördüm.. uyudu uyandı arkadaşıyla buluşmaya gitti :14:nerde hata yapıyorum bi bilsem :43:

Senin elbette bir hatan yok canım. Eşinle konuşmayı denedin mi hiç, sıkıntılarını dile getirmeyi. Benim inandığım birşey var eğer eşler ayrı ayrı birşeyler yapmaya başlarlar ise arada kopukluk oluyor. Ayrı ayrı takılmaya başladın mı alışkanlık haline geliyor ve ayrı takılmaktan zevk almaya başlıyorsun. Ne yaparsan yap eşinle yap, aynı şekilde o birşey yaparken ona katıl, seni istemiyor mu yanında zorla katıl. Bu bir alışkanlık emin ol, evine evliliğine bağlanma şeklidir.

morcivert anammmm ellerine sağlık çok güzel olmuşta ek yerleri sanki olmamış gibi geldi başka şekildemi eklesen acaba

evt canım ek yerleri bozdu biraz ama oralara maviş kurdele alıp geçircem aralardan süslencek sade örgüsü bitmiş hali annem gelsn malzemeleri alıp hemen bitircm inşş:16:

he yaa bizim dünürlük yattı valla :1: tabi bizim sıpa ekim sonu bi daha değiştirmezse :1:

ehee :52: heralde galiba sanırsam korktu ondan oldu :52:

ne korkcak kız benim oğluşumdan, benden iyisinimi bulcak hıhh istemiyoz senin gızanı pardon oğlanı :))

yok dahada değişmez detaylıya girdin dimi sen canım ne dedi dr?

ne korkcak kız benim oğluşumdan, benden iyisinimi bulcak hıhh istemiyoz senin gızanı pardon oğlanı :))

yok dahada değişmez detaylıya girdin dimi sen canım ne dedi dr?

ahaha bak sonra kıza döner de esinnn dersen vermem kızımı ona göre :1:

girdim girdim kuzum bi sorun yok çok şükür büyüyo sıpammm :16: :nazar::nazar::nazar:

şşşşttt piiişşşştttt hatunlaaaaar bana kısır tarifi verin hele.. yarın misafirim var bide ne yapsam sigara böreği agır mı kaçar..

selam kızlar bana yardım eecek biri yokmu valla kafayı yicem
bende demir eksikliği çok fazla dmir ilacı kullanıyorum..
asıl sorun canım öyle bi tıprak istiyorki bizim bahçemiz var bahçeye bile çıkamıyorum
toprağı görünce dişlerim birbirine değiyor yemek istiyorum ama tabiki yiyemiyorum hayır olamaz böyle bişey ya :26::26::26:
hiç aşermiyorum canım hiçbişi istemiyor sade ve sadece toprak ne yapabilirim kendimi zor tutuyorum dayanamıyorum
şu an düşününce bile çok tuhaf oluyorum napiyim kızlar:43::43::43::43::43:

selam kızlar bana yardım eecek biri yokmu valla kafayı yicem
bende demir eksikliği çok fazla dmir ilacı kullanıyorum..
asıl sorun canım öyle bi tıprak istiyorki bizim bahçemiz var bahçeye bile çıkamıyorum
toprağı görünce dişlerim birbirine değiyor yemek istiyorum ama tabiki yiyemiyorum hayır olamaz böyle bişey ya :26::26::26:
hiç aşermiyorum canım hiçbişi istemiyor sade ve sadece toprak ne yapabilirim kendimi zor tutuyorum dayanamıyorum
şu an düşününce bile çok tuhaf oluyorum napiyim kızlar:43::43::43::43::43:

ye canım o zaman canın istiyosa..
benim kayınvalidem eşime hamileyken kum aşerirmiş
hep yemiş yanii

kızlar renkli doppler çektiren varmı ben cumartesı gunu doktora gıttım bayramdan sonraya bıraktı ama bunun bellı haftaları yokmu kafam karıstı

ben ıkeadakılerden alıcam ayrıcca onlar buyuyen beşik canımm sallahmasın boşver zaten ben sallamaya alıstırmıcam sonra baş edemem.. bu arada senın bebek kız mı kızsa talibim de :1: oğluma kız arıyorum :9:
:):) Evet canım kız sanal alemde kız istiyorsun yaniii yokkk öyle kızımı kolay kolay vermemmmmm:) Valla canım bütün arkadaşların çocukları erkek şimdi bizim ki kız herkez dalga geçiyor, eşim sinirleniyor. Duymasın yani ;)

ESİNU kız gözümü korkuttun bana da doktor %99 kız
dedi, ayrıntılıda çok hareketli değildi doktor göremedi biz herkese
kız diyoruz ve kıza alıştım iice kızım die seviyoruz eşim de ben de
babannesi ve halaları da kız için alışverişe
başladı ay ben de alacaktım hep gözüm korktu valla :18::18::18:
ama bana son 2 gidişimde de kız demişti bizimki değişmez inşallah :)
bu arada meleğim bi kaç gündür benden izinsiz içerde parti
veriyo teyzeleri :9::9::9:

:):) Evet canım kız sanal alemde kız istiyorsun yaniii yokkk öyle kızımı kolay kolay vermemmmmm:) Valla canım bütün arkadaşların çocukları erkek şimdi bizim ki kız herkez dalga geçiyor, eşim sinirleniyor. Duymasın yani ;)

bak kızın rahat eder diyooommm elini sıcak sudan soğuk suya sokmam ben kaynanansı olarak da oğluşum adına şimdi konuşmayım :1:

ye canım o zaman canın istiyosa..
benim kayınvalidem eşime hamileyken kum aşerirmiş
hep yemiş yanii

bikaç yerde okudum iyi değil diyolar ve bahçemizden yiyemem ki gözümün görmemesi gerek
eşimin bana getirmesini istiyorum temiz bi yerden oda karşı canın çeke çeke toprakmı çekiyo deyip duruyo
napcam bilmiyorum ama böle giderse kesin yicem gün geçtikçe dahada artıyo dedimya canımm hiçç bişi çekmiyo sadece toprak ve kum

şşşşttt piiişşşştttt hatunlaaaaar bana kısır tarifi verin hele.. yarın misafirim var bide ne yapsam sigara böreği agır mı kaçar..

Canım hemen sana vereyimmmm kuru soğanı kavuruyorsun, daha sonra biber salçası ve üç dört diş sarımsak koyuyorsun. biraz daha kavuruyorsun, sonra yumuşattığın bulgurun içine bu karışımı koyup bir güzel karıştırıyorsunnn, en sonda normal malzemelerini taze soğan, salatalık, domates, acı pul biber, limonu katıp bir güzel karıştırıyorsun, ( bu arada ağzımın suyunu tutamıyorum, offff yanına da turşu )

bi kısır tarifi verin dedik iyiki ha kimse oralı değil yaff küstüm ahanda netten bakarım tamam tamam :19:

Canım hemen sana vereyimmmm kuru soğanı kavuruyorsun, daha sonra biber salçası ve üç dört diş sarımsak koyuyorsun. biraz daha kavuruyorsun, sonra yumuşattığın bulgurun içine bu karışımı koyup bir güzel karıştırıyorsunnn, en sonda normal malzemelerini taze soğan, salatalık, domates, acı pul biber, limonu katıp bir güzel karıştırıyorsun, ( bu arada ağzımın suyunu tutamıyorum, offff yanına da turşu )

ince bulgur demii canım sıcak suda mı bekletıyoruz o bulguru bana bulgur kısmını anlaaat tatlımm

bikaç yerde okudum iyi değil diyolar ve bahçemizden yiyemem ki gözümün görmemesi gerek
eşimin bana getirmesini istiyorum temiz bi yerden oda karşı canın çeke çeke toprakmı çekiyo deyip duruyo
napcam bilmiyorum ama böle giderse kesin yicem gün geçtikçe dahada artıyo dedimya canımm hiçç bişi çekmiyo sadece toprak ve kum

canım sonuçta aşeriyosun hususi değil yani
ayrıca ye bişey olmaz
benim kocamın bi sorunu yok garanti veriyom sana
aksine çok zekii :1:

hemen vereyim çokta güzel olur mis mis şimdi soğanı çok ince doğra yağda kavur salçasınıda koy onuda kavur sonra ince bulguru suda yıka süz ve tencereye koy karıştır güzelce 2 dişte sarımsak koy ocağın altını kapa hemen içine su falan koymuyorsun o orada kendi kendine demleniyor bir güzel sonra iç malzemelerini hazırla domates salatalık koymuyorum ben sulandırıyor diye havuç rendele kırmızı lahana maydonoz taze soğanın yeşil yerlerini yeşil biber kıvırcık doğra güzelce içine limonu tuzu koy karıştır sonra bulgurunun içine pulbiber kimyon karabiber tuz koy iç malzemelerin içine at karıştır mis gibi afiyetle ye limonu bol olsun ekşi ekşi işte bu kadar yanınada güzelce kek yap sigara böreği yapma yağlı yağlı poğaca mayala tamamdır işte yada hazır yufkadan börek yap olsun bitsin

Son düzenleme:
hemencik kek tarifide verem
4 yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 vanilya içine limon kabuğuda rendele bi güzel 2 kabartma tozu yaklaşık 3,5 bardakta un sonra fırına at mis gibi kabarıp kocaman bi kek olsun sana

Back
X