2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kız talip olmayın benim gelin gbi sonradan şaşkın şaşkın kalmayınnn :)

esinnn kız senin gızan bana gelin gelcem diyemi cinsiyet değiştirdi hele bi söle :))

kız senin zaten kızın olmıcak mı esinin de kızdı nasıl talip oldun anlamadım bide gelinim diyo :26:

esin oğluşun hayırlı olsun minnak pipisi görülmemiş fındıkın demekki :1::1::1:
bu arada oğluşuma ilk el emeğim göz nurum battaniyemin örgü kısmı bitti. model tamamen bitarafımdan uydurmadır, patenti bana ait :9::9::9: bakalım beğenecekmisiniz:32:
Eki Görüntüle 521563
yorumlarınızı bekliyorum:17::17:
he ya valla süprüz yaptı bize :1: süper olmuş valla ellerine sağlıkkkk :16:

berine ve egzantrikressam canlarrr doğum gününüz kutlu olsun nice nice mutlu yıllara sevdiklerinizle beraber inşallah :))

esin bebiş erkekmi oldu yavriiii ????????

geçmişe dönüp hiçbişeyi okuyamadım en son cumada kaldım özet geç,n bi hele :))))

he yaa bizim dünürlük yattı valla :1: tabi bizim sıpa ekim sonu bi daha değiştirmezse :1:

:) valla bende o becerı yok cocuguma ore ore bı kese ordum o da sırf duz bıldıgım ıcın bı onu orebıldımm utanıorumm:43::43:

kese nasıl yaa ? sedaa kese ne kız bildiğimiz lif mi ? yoksa başka bişey mi ? lifse daha erken değil mi yafff??? :17:

kız talip olmayın benim gelin gbi sonradan şaşkın şaşkın kalmayınnn :)

esinnn kız senin gızan bana gelin gelcem diyemi cinsiyet değiştirdi hele bi söle :))

ehee :52: heralde galiba sanırsam korktu ondan oldu :52:

Son düzenleme:
ay şimdi ne desem bilemiyorum ki seda da haber gönderdi ssklı işi olsun isterim damadımın :1:

tamam sedacığımmm en kısa zamanda haber ederim sana :1:

ben ondeyım o zaman caglam, kayınvaldem ozel saglık sıgortası yaptırmıs oglusuma ılk odemeyde yapmıs dogunca ıns. bı kımlık fotokopısı bankaya 10yasında emeklı kerata :) nerden aklına geldıyse kaynanamın, senı duymusta mı yaptırmıss kı:34:

kızçem bana kızdı galiba tamam tamam vermiom seni kimselere annemmmm tekmelerin yumrukların şiddeti arttıııı

almıom tamam ya almıom başka kız bulurum oğluma hıh:19: evde kalırsa görürsüüüüüüüüüüüüüüün seda sende almaaa :52:

Kızlar üç gündür giremiyorum konuşulan bir konu varsabilmiyorum şimdiden kusura bakmayın konuya bodoslama girmiş oluyorum :)
Ayrıntılı ultrasona girdim allaha şükür birşey çıkmadı, bir sürü şeyler aldım bir tane 10 parça hastane çıkışı, iki tane 5 parça hastane çıkışı, bir battaniye, bir tane havlu, çorap, ağız silme bezi, sonra iki takım içine giydirmek için don ve zıbın aldım. Ama size sormak istediğim birşey var, sizce sallanan beşik mi ( yani park yatak ) yoksa ikeada olanlar varya ahşap onlardan mı çok kararsızım, ikeadakiler çok hoşuma gidiyor ama sallanmıyor

ben ondeyım o zaman caglam, kayınvaldem ozel saglık sıgortası yaptırmıs oglusuma ılk odemeyde yapmıs dogunca ıns. bı kımlık fotokopısı bankaya 10yasında emeklı kerata :) nerden aklına geldıyse kaynanamın, senı duymusta mı yaptırmıss kı:34:

sigortalı bebek mi doğuracaaann :1: senin oğlunu kaçırırlarsa benden şüphelenme tamam mı :9:

kuzum herkes iyiydi bugun kızlardan biri bebek tekmeliyor onu merak edıyordu diğeri ona ben de hissetmıorum dedi :) onun dısında erkek kadın dr kavgası oldu onda da sakin bi şekilde kapandı sıkıntı yok kızlardan biri 20 gün önce merdıvenlerden düşmş ama iyiymiş elhamdlillah bi de tetanoz asısı muhabbeti oldu klasik göbek alısveriş ve kilo muhabbeti yapıldı bi de kabızlık ve karın agrısı ceken bi grup var :) ben de o gruba dahlim onların da bazıları magnezyum içio kimisi kayısı yıyo :) bende kara üzüm kaynatıp içip yıyom :D işte bütün özet bu :):):)

Bundan sonra geçmişi okuyacağım diye uğraşmayacağım canım sana soracağım :) Süper özetlemişsin valla okuduğuma pişman oldum

Kızlar üç gündür giremiyorum konuşulan bir konu varsabilmiyorum şimdiden kusura bakmayın konuya bodoslama girmiş oluyorum :)
Ayrıntılı ultrasona girdim allaha şükür birşey çıkmadı, bir sürü şeyler aldım bir tane 10 parça hastane çıkışı, iki tane 5 parça hastane çıkışı, bir battaniye, bir tane havlu, çorap, ağız silme bezi, sonra iki takım içine giydirmek için don ve zıbın aldım. Ama size sormak istediğim birşey var, sizce sallanan beşik mi ( yani park yatak ) yoksa ikeada olanlar varya ahşap onlardan mı çok kararsızım, ikeadakiler çok hoşuma gidiyor ama sallanmıyor

ben ıkeadakılerden alıcam ayrıcca onlar buyuyen beşik canımm sallahmasın boşver zaten ben sallamaya alıstırmıcam sonra baş edemem.. bu arada senın bebek kız mı kızsa talibim de :1: oğluma kız arıyorum :9:

selam hanımlar.
oda konusunda birşeyler yazmak istedim.
bu benim 3. bebeğim olacak inşallah. ilkinde büyüyen yataklardan almıştık uzun süre kullanır falan diye ama şimdi boşta o yatak. çocuk büyüdükçe sıkılıyor. okul zamanı farklı istekleri oluyor. şimdi 2000 - 3000 tl vereceğinize o zaman kendi beğendiğini alırsınız. hele sonra bir bebek daha düşünüyorsanız mutlaka normal beşik alın yaklaşık 2,5 yıl çok rahat yatırabilirsiniz orada. ikeadaki beşikler gayet güzel ve kullanışlı. hele mama sandalyesi her eve lazım :)
ikeanın olmadığı şehirlerde inernetten sipariş verebiliyorsunuz.

Hıı tam benim merak ettiğim konu yazmıştım gerçi ama yinede sorayım ikeadakiler benimde çok hoşuma gidiyo ama sallanmıyorr işteee ya sallanma ihtiyacı duyarsamm

Back
X