2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
o zaman tutcan bacım accık ceneyı koca mılleteı bu kadar ceneye gelmez:)

ama şimdi dünkü olayda ben mi haksızdım adam doğum günümde içip gelmiş bende kızdım :9: aramıza yastık koyup yattım.. kaynanamın yaptıgı yastıgı malum bı ınsan boyutunda :9:

ama şimdi dünkü olayda ben mi haksızdım adam doğum günümde içip gelmiş bende kızdım :9: aramıza yastık koyup yattım.. kaynanamın yaptıgı yastıgı malum bı ınsan boyutunda :9:

yok şekerim haklının hakkını teslim edeceksin sapına kadar haklıydın yani dua etsin içeri aldın :47:

eee malzemeyi sen verdin bacım :9: kız birbirimizle kafa bulmasak nasıl geçecek zaman :9:

iyiyiiiiiz siz nasılsınız inşallah :1:

orası da öyle de bacım yani zaten güzel kadınlar aldatılıyomuş haha :9: hülya avşar sonraaa anjelinaaa sonraaaa aklıma gelmiyo işte yaw :9:

yok şekerim haklının hakkını teslim edeceksin sapına kadar haklıydın yani dua etsin içeri aldın :47:

kızlar... bak ne soracaktım unuttum... ben geceleri bir uyanıyorum çok sıkışık vaziyette böbreklerim bir ağrıyor allahım kendimi tuvalete zor atıyorum. ağrıyla boşaltıyorum mesaneyi yatağa gidiyorum 1-2 dk içinde geçiyor. normal di mi yani sıkıştığımdan mı acıyor acaba? sizde var mı böyle bişey... bir de çok tuvaletim geliyor çok su içiyorum eskiden pek su içmezdim bu günlerde allahım içim yanıyor bir içmeye 3 er bardak içiyorum. okulda tuvalette yatacak duruma geldim. derste zor duruyorum. sıkışınca bir de tutardım eskiden artık tutamıyorum, bastırıyor.... sizde de var mı? bazen de alta doğru baskı hissediyorum allahım çocuk mu düşüyor allah korusun diyorum :) ay bir doğsaydı allahım...

canım hiç merak etme.ben de aynı senin gibiyim.
sabaha kadar on kere wc ye gidiyorum.
2 dk geç gitsem karnıma sancılar giriyor.
iş yerinde de sürekli wc ye deyim.
eskiden akşama kadar bile tutardım.
ama artık dayanamıyorum sancılar giriyo.

bu arada arkadaşlar çok şükür ilk defa bi kontrolden sorusuz döndüm.
bebişimin yani oğluşumun beynindeki kistler küçülmeye başlamış.
ayrıntılı ultrason daha uzun sürer diye bekliyodum 12 dk falan sürdü şaşırdım.
neyse şükür sıkıntılarımız azalıyor.darısı herkesin başına

Kıss berine ben sana destek olmammıı..aldatıo tabi bu adam seni git bas baskın basanındır:34:

kız gidecem de taksim pek uzak korkuyom :37: istanbuldaysan beraber gidek mi nolur :18:

iyiler bacım iyiler benle maytap geçmekle meşguller :29: bari sen bana destek ol :9: kocam aldatıyo galıba dedım demedıklerını bırakmadılar bana :9: :52:

BACIM sen hormonlardan öyle düşünüyorsun aaaaa klasik türk kadını olarak ne diyoruz hep beraber BENİM KOCAM YAPMAZ:1::1::1::1:

Kıss berine ben sana destek olmammıı..aldatıo tabi bu adam seni git bas baskın basanındır:34:

eyvah bir aile faciasına sebep olcaz adamın suçu yoksa da gaza getirip bastıracaz :9:

orası da öyle de bacım yani zaten güzel kadınlar aldatılıyomuş haha :9: hülya avşar sonraaa anjelinaaa sonraaaa aklıma gelmiyo işte yaw :9:

anam bu ne mütevazilik böyleeeeee :9:

gözün aydın canım çok sevindim inşallah tamamen yok olurlar da sen de daha fazla takmazsın kafana

MAŞALLH OĞLUŞUNA:nazar::nazar::nazar::nazar:

BACIM sen hormonlardan öyle düşünüyorsun aaaaa klasik türk kadını olarak ne diyoruz hep beraber BENİM KOCAM YAPMAZ:1::1::1::1:

aaa yaparlar mı hiiiçç yapmazlar anacım.. karılarından başkasını gözleri görmez :47:

Back
X