2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benimkinin hiç çapkınlık dönemi olmadı önceden de biliyom yani...ben bi kıza aşık oldum deyince görümcem göbek atmış hatta ohh be sonunda diye :9:

anaaa ben de bahçelievlerdeydim valla yanyana geçsek haberimiz olmaz

anam ne iyi kız seninkinin geçmişi temiz :9: bide size bi sır veriyim miiii ben kocamla kaçarak evlendiim çok aşığım babam da vermedii polise vermem dedi sanki kendi kızı neyse :9: tabi affetti de

anam ne kadar yakınsın bana :9:şirinevler ataköy metrobüs durağında bekle :9:

tamam bacımm hadiii gidiyooos.. gitmişken taksimde bara falanda mı gitsek :9: benim biber gazım var korkmayın :48:

annem göndermez ki gece gece :17: nasıl iş anlamadım ama eşim bana karışmaz annem hala karışır :9:

Senin arkan sağlam desene:15: aslında aldatan eşler için taksim meydanında bi yer yapıcaklar onları sallandırcaklar orda şeyleri kopana kadar:9::9:

oooo hem de ne sağlam kılını oynatsa ispiyonlarım :9:

benimkilerde öyle canım nasıl geçti ne yaptın

bende murad diye bi kozmetik markasının ürünleri var canım her gün onları uyguluyorum tamamen geçirmese de o iğrenç kırmızılık komple geçti

insan bi haber verir demi:47:

söyledim yaaaaa

benim kocişte bekarken az fındık kırmamış hatta bir kaç öncesine kadar kız mesaj atmıştı faceden beni neden bıraktığını anlamadım diye ayrıllı 7 sene mi ne olmuş biz 4 bucuk senlik evliyiz düşün yani bu soruyu sormak için çok acele etmiş

benimkinin hiç çapkınlık dönemi olmadı önceden de biliyom yani...ben bi kıza aşık oldum deyince görümcem göbek atmış hatta ohh be sonunda diye :9:

anam ne iyi kız seninkinin geçmişi temiz :9: bide size bi sır veriyim miiii ben kocamla kaçarak evlendiim çok aşığım babam da vermedii polise vermem dedi sanki kendi kızı neyse :9: tabi affetti de

Kız nasıl kaçtın delüü..Ne cesaret falla ben yapamasdım..Eyy aşşk sen nelere kadirsin..

benide alın da kuru kalabalık olsun ama ben pendikteyim ordada buluşalım:1::1::1::1:

ne komik olur yaa 4 hamile işyerinin kapısına dayanmışız :9:

korktun mu sen ay eşinede kıyamazmış:46::46::46:

onun derdi başka :9:

kız benden önce öyle ciddi bi ilişkisi olmamış ki hatta ilişkisi bile olmamış sadece 2 tanecik o da biri 15 gün biri 2 ay :9: teyzemin deyimiyle gözü açılmadan kapakladım :9::9:

amaaan onlar hikaye benim kızım olacak ama öyle abartılı sivilcem falan yok kimse inanmıyo kızım olacağına....ama bi ara 16. hafta gibi manyak sivilce bastı suratımı pancar gibi olmuştum cilt bakımı yapıp kurtuldum ama öyle iri akne değildi ufacık kırmızı kabarcıklardı

bencede alakası yok benmde kızım olcak mıllete gore kızı olanın cırkınlemesı lazım karnının yayık olması lazım benm yuzum tam tersıne guzellestı karnım da top gıbı:9

ne cesaret valla sende de ben hayatta cesaret edemezdim heralde annemler vermese :1:

ne komik olur yaa 4 hamile işyerinin kapısına dayanmışız :9:

onun derdi başka :9:

kız benden önce öyle ciddi bi ilişkisi olmamış ki hatta ilişkisi bile olmamış sadece 2 tanecik o da biri 15 gün biri 2 ay :9: teyzemin deyimiyle gözü açılmadan kapakladım :9::9:

sizinkilere baskına gidebiliriz ama benimkine gidemeyiz ceza evine gitmişken bizide içeri atmasınlar hazır gelmişsiniz deyip

Back
X