- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
- #16.981
benide alın da kuru kalabalık olsun ama ben pendikteyim ordada buluşalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam ne kadar yakınsın banaşirinevler ataköy metrobüs durağında bekle
tamam bacımm hadiii gidiyooos.. gitmişken taksimde bara falanda mı gitsekbenim biber gazım var korkmayın
![]()
Kıs bendede var gazsölemesi ayıp benim baba polis emeklisi..Bara gidelimde 3 hamile soda içer kalkarıs
![]()
ya bacım bizimkiler de aldatırsa bigün nolacak![]()
benimkinin hiç çapkınlık dönemi olmadı önceden de biliyom yani...ben bi kıza aşık oldum deyince görümcem göbek atmış hatta ohh be sonunda diye
anaaa ben de bahçelievlerdeydim valla yanyana geçsek haberimiz olmaz
anam ne iyi kız seninkinin geçmişi temizbide size bi sır veriyim miiii ben kocamla kaçarak evlendiim çok aşığım babam da vermedii polise vermem dedi sanki kendi kızı neyse
tabi affetti de
anam ne kadar yakınsın banaşirinevler ataköy metrobüs durağında bekle
tamam bacımm hadiii gidiyooos.. gitmişken taksimde bara falanda mı gitsekbenim biber gazım var korkmayın
![]()
annem göndermez ki gece gecenasıl iş anlamadım ama eşim bana karışmaz annem hala karışır
Senin arkan sağlam deseneaslında aldatan eşler için taksim meydanında bi yer yapıcaklar onları sallandırcaklar orda şeyleri kopana kadar
![]()
oooo hem de ne sağlam kılını oynatsa ispiyonlarım
benimkilerde öyle canım nasıl geçti ne yaptın
bende murad diye bi kozmetik markasının ürünleri var canım her gün onları uyguluyorum tamamen geçirmese de o iğrenç kırmızılık komple geçti
insan bi haber verir demi![]()
söyledim yaaaaa
Kıs bendede var gazsölemesi ayıp benim baba polis emeklisi..Bara gidelimde 3 hamile soda içer kalkarıs
![]()
vaaaayyy meslektaşım yaasodaları bira bardağında içelim bari de gönlümüz kalmasın
![]()
benide alın da kuru kalabalık olsun ama ben pendikteyim ordada buluşalım![]()
benimkinin hiç çapkınlık dönemi olmadı önceden de biliyom yani...ben bi kıza aşık oldum deyince görümcem göbek atmış hatta ohh be sonunda diye
anam ne iyi kız seninkinin geçmişi temizbide size bi sır veriyim miiii ben kocamla kaçarak evlendiim çok aşığım babam da vermedii polise vermem dedi sanki kendi kızı neyse
tabi affetti de
Kız nasıl kaçtın delüü..Ne cesaret falla ben yapamasdım..Eyy aşşk sen nelere kadirsin..
benide alın da kuru kalabalık olsun ama ben pendikteyim ordada buluşalım![]()
korktun mu sen ay eşinede kıyamazmış![]()
kız benden önce öyle ciddi bi ilişkisi olmamış ki hatta ilişkisi bile olmamış sadece 2 tanecik o da biri 15 gün biri 2 ayteyzemin deyimiyle gözü açılmadan kapakladım
![]()
amaaan onlar hikaye benim kızım olacak ama öyle abartılı sivilcem falan yok kimse inanmıyo kızım olacağına....ama bi ara 16. hafta gibi manyak sivilce bastı suratımı pancar gibi olmuştum cilt bakımı yapıp kurtuldum ama öyle iri akne değildi ufacık kırmızı kabarcıklardı
pendik de çok uzak bacım yaaay dört şişik kadın taksimde
sinema filmlerine konu olcak cinsteniz haa
tabi affetti de
vaaaayyy meslektaşım yaasodaları bira bardağında içelim bari de gönlümüz kalmasın
![]()
Tabi canıımm..ayy bara diilde bi yerde bulışsak mı acabaaa?
sinema filmlerine konu olcak cinsteniz haa[/Q
nasılsınız kıslar:)
ne komik olur yaa 4 hamile işyerinin kapısına dayanmışız
onun derdi başka
kız benden önce öyle ciddi bi ilişkisi olmamış ki hatta ilişkisi bile olmamış sadece 2 tanecik o da biri 15 gün biri 2 ayteyzemin deyimiyle gözü açılmadan kapakladım
![]()
aslında olabilir yaa bi istanbul ekibi yapabiliriz ortada bi yerde zaten bi yayla vardı bi küçükçekmece benim şirinevler yakın sayılırız...sadece pendik vardı o kimdi yaa kafam karıştı :44: bi tek pendik biraz uzak...
he bence deeesarkıntılık edenlere koca göbekimizle vurur deviririz işte ne güzel![]()
aşkın gözü kör işte ben baya lal falan olmuşum demek ki bacımne cesaret valla sende de ben hayatta cesaret edemezdim heralde annemler vermese![]()
buluşalım buluşalım![]()
sinema filmlerine konu olcak cinsteniz haa[/Q
nasılsınız kıslar:)
iyidir canım sen nasılsın
sizinkilere baskına gidebiliriz ama benimkine gidemeyiz ceza evine gitmişken bizide içeri atmasınlar hazır gelmişsiniz deyip