2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aaa taksim işi olmamış ama :9: kız bizim işyeri birliğin içinde yerinden kıpırdasa duyuyorum :9:

ben de affetmem eşim de bunu çok iyi bilir...zaten dışarıyı seven bi insan da değil bensiz maç izlemeye gitmeye bile ikna edemiyorum ne işim var bekarların yanında diyo...ben geleli 2 hafta oldu daha lojman dışına çıkmamış mesela :9:

nasıl becerdin bu kıvama getirmeyi bacım :9:

:43::43:ben kociş kız olmayan yerde çalışsın diye tttaaaaaa istanbullara gelmişem gardiyan etmişem amma ne fayda ordada kızlar varmış ya gerçi bazıları bze baş sağlığına gelince görmüştüm yaşlı ve evliler allahtan görmediklerimde var ama ne yapalım bide ben istemiyorum ya kız tam tersine kızların çalıştığı yere vermişler kocacımı ya :43::43::43::43:

hemen anlatmazsam çatlarım
kocama mesaj attım napıyon aşkım dedim
çalışıyorum hayatım dedi
ben de onu biliyorum bılmedıgım bısey soyle dedım
verdiği cevaba bakın
5 VAKİT NAMAZ yazmış bide sırıtmış
haaa çok komık dedim
:47:

hehehe bizim orda da derler o lafı bi bilmediği 5 vakit namaz diye :9:

Geçmişten geliyorum kafam bi dünya oldu ne gevezesiniz:) sizi yakalamak zor ben akşamdan akşama zor yetişirim.
Öncelikle doğum günü olanların doğum gününü kutlarım. renkli ultrasyondan güzel sonuçlar alan arkadaşlara tebrikler. Bende 13 ekimde gireceğim merakla bekliyorum.

bu akşam öyle oldu galiba yaa çenemiz mi düştü nedir :17:

:43::43:ben kociş kız olmayan yerde çalışsın diye tttaaaaaa istanbullara gelmişem gardiyan etmişem amma ne fayda ordada kızlar varmış ya gerçi bazıları bze baş sağlığına gelince görmüştüm yaşlı ve evliler allahtan görmediklerimde var ama ne yapalım bide ben istemiyorum ya kız tam tersine kızların çalıştığı yere vermişler kocacımı ya :43::43::43::43:

kız insan yapmak istese heryerde yapar.. ama BENİM KOCAM YAPMAZ :9: yani heryerde yapmaz gizli kapaklı yapar belki yaparsa :9:

alıntılar kafamı karıştırdı yaawww..gökçecim ortada bi yerde buluşabiliriz.mesela incirli?

seçe seçe bakırköyü mü seçtin :9: hey Allahım yaa bakırköy tam bize layık zaten :9:

alıntılar kafamı karıştırdı yaawww..gökçecim ortada bi yerde buluşabiliriz.mesela incirli?

e incirli yerine madem bakırköyde buluşalım hem hepimizin bilidği yer hem bebiş eşyası bakarız :46:

kız insan yapmak istese heryerde yapar.. ama BENİM KOCAM YAPMAZ :9: yani heryerde yapmaz gizli kapaklı yapar belki yaparsa :9:

o doğru işte yapmak isteyen gerçekten her yerde yapıyo...ama benim kocam da yapmaz :9:

hoşgeldiiiiin kaç haftalık hamilesin? yok canım ne dışlaması öyle şey olmaz burda...

yalan söylemeyin kıza ben dışlarım :9: hehehehe

geçmişte dışlamışsınız zaten vukaatlarınız var öğrendim :1: şaka tabi 21 haftalık hamileyim şu ana kadar bi prenses bekliyorum ama okuduklarım kadarıyla her an değişebilir renklide emin oluruz artık gerçi 14. haftadan beri doktorum kız olduğunu söylüyor

Back
X