- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
- #17.041
sen de mi geliyosun yupppiiiii hep beraber buluşalım![]()
gelmek isterim ama zor çok uazak eşim o kadarına izin vermez ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiiiiin kaç haftalık hamilesin? yok canım ne dışlaması öyle şey olmaz burda...
yalan söylemeyin kıza ben dışlarımhehehehe
taksim çok ters ama yaayok kız ne begenmıceembegendım tabıı taksımde bulusaydık barııı
![]()
taksim çok ters ama yaayok kız ne begenmıceembegendım tabıı taksımde bulusaydık barııı
![]()
bakırköy tam bizlik zaten biraz daha böyle devam edersek bizi anca bakırköy temizler![]()
geçmişte dışlamışsınız zaten vukaatlarınız var öğrendimşaka tabi 21 haftalık hamileyim şu ana kadar bi prenses bekliyorum ama okuduklarım kadarıyla her an değişebilir renklide emin oluruz artık gerçi 14. haftadan beri doktorum kız olduğunu söylüyor
geçmişte dışlamışsınız zaten vukaatlarınız var öğrendimşaka tabi 21 haftalık hamileyim şu ana kadar bi prenses bekliyorum ama okuduklarım kadarıyla her an değişebilir renklide emin oluruz artık gerçi 14. haftadan beri doktorum kız olduğunu söylüyor
gelmek isterim ama zor çok uazak eşim o kadarına izin vermez ki![]()
bence de tam bıze göre vallane begenmıcem ulen nısantasıı bana agır gelır memur adamım ben ıkoncan mı sandınız
![]()
ya o kadar hatun var topıcte neden kjonusmuyolar :26:
ya o kadar hatun var topıcte neden kjonusmuyolar :26:
ya kızlar hepsi bi yanada sizinde karnınızdan bazen su sesi gibi bi sesler geliyormu
Acaba bizden sıra gelmiyo olabilirmiii??:44:
değişmez heralde canım yaa benimki değişmemiş mesela
yaaa gerçekten mi üzüldüm bak şimdi yaa keşke sen de gelebilseydin
e bilemiyoruz artık ikoncan mısıntamam o zaman anlaştık bakırköy dimi?
bende gelmeyi çok istiyorum ama şartlar siz toplanın bana gelin anacım dışarda değil evde ağırlarım sizi ev yemekleri kek ler börekler kısılar ooohhh canım çekti şimdi ya
yok canım valla gelmiyo sus sesi...çok mu su içiyosun arka arkaya çok sıvı alınca olur o bana...
yok artık kız bunun sırası mı var okumaya takip edemiyo olabilirler![]()
evet durup durup birden çok içiyorum ben bebişime birden çok mu su gidiyoen çok suyu bilgisayar başında içiyorum sağol pc