2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hoşgeldiiiiin kaç haftalık hamilesin? yok canım ne dışlaması öyle şey olmaz burda...

yalan söylemeyin kıza ben dışlarım :9: hehehehe

geçmişte dışlamışsınız zaten vukaatlarınız var öğrendim :1: şaka tabi 21 haftalık hamileyim şu ana kadar bi prenses bekliyorum ama okuduklarım kadarıyla her an değişebilir renklide emin oluruz artık gerçi 14. haftadan beri doktorum kız olduğunu söylüyor

bakırköy tam bizlik zaten biraz daha böyle devam edersek bizi anca bakırköy temizler:33::33::33:

bence de tam bıze göre valla :52: ne begenmıcem ulen nısantasıı bana agır gelır memur adamım ben ıkoncan mı sandınız :9:

geçmişte dışlamışsınız zaten vukaatlarınız var öğrendim :1: şaka tabi 21 haftalık hamileyim şu ana kadar bi prenses bekliyorum ama okuduklarım kadarıyla her an değişebilir renklide emin oluruz artık gerçi 14. haftadan beri doktorum kız olduğunu söylüyor

kızdır kız o :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya o kadar hatun var topıcte neden kjonusmuyolar :26:

ya kızlar hepsi bi yanada sizinde karnınızdan bazen su sesi gibi bi sesler geliyormu

Son düzenleme:

değişmez heralde canım yaa benimki değişmemiş mesela :9:

gelmek isterim ama zor çok uazak eşim o kadarına izin vermez ki :43::43::43::43:

yaaa gerçekten mi üzüldüm bak şimdi yaa keşke sen de gelebilseydin :5:

bence de tam bıze göre valla :52: ne begenmıcem ulen nısantasıı bana agır gelır memur adamım ben ıkoncan mı sandınız :9:

e bilemiyoruz artık ikoncan mısın :9: tamam o zaman anlaştık bakırköy dimi?

değişmez heralde canım yaa benimki değişmemiş mesela :9:

yaaa gerçekten mi üzüldüm bak şimdi yaa keşke sen de gelebilseydin :5:

e bilemiyoruz artık ikoncan mısın :9: tamam o zaman anlaştık bakırköy dimi?

bende gelmeyi çok istiyorum ama şartlar siz toplanın bana gelin anacım dışarda değil evde ağırlarım sizi ev yemekleri kek ler börekler kısılar ooohhh canım çekti şimdi ya

yok canım valla gelmiyo sus sesi...çok mu su içiyosun arka arkaya çok sıvı alınca olur o bana...

yok artık kız bunun sırası mı var okumaya takip edemiyo olabilirler :9:

evet durup durup birden çok içiyorum ben bebişime birden çok mu su gidiyo :1::1::1::1:en çok suyu bilgisayar başında içiyorum sağol pc

Son düzenleme:
benim görümcem gelicek ekebilirseeem gelirim kuzularım:1: 10 gün kalıcak bende

Back
X