2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ben çok su içiorum o saman garip garip sesler geliyo hatta bugün doktorum suyu 10 bardak kadar içsen artık dedi..

Çok mu hızlıyız nee:10:

Kızz ek görümceyi o temizlesin evi biz 2 lafın belini kıralaım:9:

bende suyu çok içince geliyo demekki normal doktor suya devam dedi bana enson ne kadar su içersen o kadar kolay olur doğum dedi hem doğumdan sonrası içinde iyi ddi çabuk zayıflarsın dedi çok kiloluymuşum gibi:1::1::1:

baska topıclerde gormustuuumm en son kelımeyle yeni bi cümle kuruyosuunn :1: yada öyle bıseylerdi işte

bende suyu çok içince geliyo demekki normal doktor suya devam dedi bana enson ne kadar su içersen o kadar kolay olur doğum dedi hem doğumdan sonrası içinde iyi ddi çabuk zayıflarsın dedi çok kiloluymuşum gibi:1::1::1:

evet su içmek çok iyi ama bütün güne dağıtacaksın...hepsini arka arkaya içersen olmaz...malum mesanenin boyutu küçük 2 bardaktan sonrasını anında dışarı atarsın :9:

Şşşşş mızıkmaaa beeeee
Al görümceni gel işte noolceek..Bak seni çok pis dışlarız haa söliiimmm:20:

vaaaaayyy öle olsun
görümcem gelsin de belli olur
kız zaten carsamba gelıyo yurgun argın gezelım mı dıyım :1:
gelemezsem kızmayın bana

yakında onuda yapças ya ben hapşırınca öksürünce kaç kere kaçırdım biliomusun rezalet:53:
Doktora didim kaçıo napıcas öksürmiimmi hapşırmiimmii?
Kaçıcak yapçak bişi yok bebiş büyüyo dedi..

anaaaam benim daha haftam az size göre demek ki yaşlılar gibi altıma kaçırmayacağım 3 haftam kalmış sonra hep beraber biiiir-ikiiii der salarız :9::9::9:

o zamaaaaan haftaya pzt bakırköy diyelim şimdilik....eğer değişiklik olursa yine konuşuruz ben olmazsam özelden atın ben girince cevap atarım...

o zaman haftaya buluşuruz canım zaten 3 kişiyiz sen de gelmezsen olmaz kiiii :16: sana da uyar mı burzu?

tamamdır gününü bı kac gune kararlastıralım belkı haftaya kadar uzamaz bulusmamız

Back
X