- Konu Sahibi papatya3459
- #17.641
ben geçen ay bir defa oldum benim bitti artık bundansonra olmucam senin ilk bebeğin mi canım
ohhhh ne güzel işte sıra bize geldi evet ilk bebeğim benimki coştu gene içeride kızlar oynak kızım benimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen ay bir defa oldum benim bitti artık bundansonra olmucam senin ilk bebeğin mi canım
şeker yüklemesi 6.aydü yani 4.hafta ile 28.hafta arasında yapılıyor diye biliyorum ben allahım birde onu atlatsaydık o glikoz beni çok kötü yapıyor aç karnına inş bir sorun olmadan onu da atlatıveririz hepicimiz kızlarohhhh ne güzel işte sıra bize geldi evet ilk bebeğim benimki coştu gene içeride kızlar oynak kızım benimmm![]()
slm anneler bebişler tetanoz aşısı olmayacak olan varmı aranızda
ben yaptırdım ilk bebeğimde aç karnına içince kötü oluyr sonuçlarım iyi çıkmıştı benim inş bundana iyi çıkarbende çok korkuyorum şeker yüklemesinden daha önce yaptıran varmı
ben yaptırdım ilk bebeğimde aç karnına içince kötü oluyr sonuçlarım iyi çıkmıştı benim inş bundana iyi çıkar
bulantı yapmıştı bende canım aç karnına şekerli suyu içince kötü olmuştum lavobada almıştım soluğu o gün boyuncada mide bulantılarım geçmedi birde kan tutuyo beni kan aldırırken kötü oluyorumkötü derken? baygınlık falanmı yoksa mide bulantısımı?
şeker yüklemesi 6.aydü yani 4.hafta ile 28.hafta arasında yapılıyor diye biliyorum ben allahım birde onu atlatsaydık o glikoz beni çok kötü yapıyor aç karnına inş bir sorun olmadan onu da atlatıveririz hepicimiz kızlar
bulantı yapmıştı bende canım aç karnına şekerli suyu içince kötü olmuştum lavobada almıştım soluğu o gün boyuncada mide bulantılarım geçmedi birde kan tutuyo beni kan aldırırken kötü oluyorum
hepimiz inş bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alınca be çektiklerimize deyecekO zaman kesin benimde midem bulanır. Kan tutmuyo beni de o iğne girince bi tuhaf oluyorumbakmıyorum ben de:)
Kızlar hangi hastanelere ya da muayenehaneye gidiyosunuz.[/QUOTE
ankarada zekai tahire gidiyorum canım.yenidoğan yoğun bakıı çok iyiymiş.o yüzden başka yere gitmek istemedim
sevgi kız sendemi CEYLİN koyacaksın kızının adını BENİM KIZIMDA DURU CEYLİN olacak nasip olursa teyzesi![]()
Allah izin verirse öyle olacak teyzesi
ben bikaç isim buldum babamız CEYLİN'i beğendi
daha doğmadan kızlarımız adaşlarını buldular![]()
evet valla hiç sorma isimleriyle yaşasınlar inş.
arkadaşlar bu arada
kağan,kafkas,oğuz,metehan
bu isimer nasıl sizce? ben kağana sıcak bakıyorum biraz
bebişlerinizin hareket durumları nasıl![]()
ben daha hissedemiyorum tam olarak :((