2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ohhhh ne güzel işte sıra bize geldi evet ilk bebeğim benimki coştu gene içeride kızlar oynak kızım benimmm :1:
şeker yüklemesi 6.aydü yani 4.hafta ile 28.hafta arasında yapılıyor diye biliyorum ben allahım birde onu atlatsaydık o glikoz beni çok kötü yapıyor aç karnına inş bir sorun olmadan onu da atlatıveririz hepicimiz kızlar

merhaba güzel annişler ve bebişler :16::16:

şeker yüklemesi 6.aydü yani 4.hafta ile 28.hafta arasında yapılıyor diye biliyorum ben allahım birde onu atlatsaydık o glikoz beni çok kötü yapıyor aç karnına inş bir sorun olmadan onu da atlatıveririz hepicimiz kızlar

benim dr umda 27-28. haftadaki randevumda yapacağını söyledi
dediğin gibi hepimizde sorunsuz atlatırız inş. canım

bulantı yapmıştı bende canım aç karnına şekerli suyu içince kötü olmuştum lavobada almıştım soluğu o gün boyuncada mide bulantılarım geçmedi birde kan tutuyo beni kan aldırırken kötü oluyorum

O zaman kesin benimde midem bulanır. Kan tutmuyo beni de o iğne girince bi tuhaf oluyorum:D bakmıyorum ben de:)

arkadaşlar bu arada
kağan,kafkas,oğuz,metehan

bu isimer nasıl sizce? ben kağana sıcak bakıyorum biraz

canım biz de kaan koyacağız artık kağan olarak kullanılmıyormuş bizim babamız da türkçe karakterler olmasın deyip duruyordu denk geldi :1: nasip olursa oğluşumuzun adı kaan olacak :16:

Back
X