- Konu Sahibi papatya3459
- #17.681
canım biz ekleyemiyoruz topic sahibi ekleyebiliyo[
o zaman bebişlerimizin isimlerinide yazalım eklesin pek topiğe girmiyo ama sanırsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz ekleyemiyoruz topic sahibi ekleyebiliyo[
o zaman bebişlerimizin isimlerinide yazalım eklesin pek topiğe girmiyo ama sanırsam
tamam da nasıl eklicez ben ekli değilim ki:) appla bi yardımcı ol bee hadi gözünün yaaanı yiyim
yok gözümün yağını boşa vermem yumurta kırarsan ancak olur...
canımm biz ekleyemeyiz guzumm kız biz deminden beri ne deriz...gamzelihatunaaaaa seslencez gari elimizden bişi gelmez. konu sahibimiz yapcak onu...
![]()
Heeeee benden bebekle ilgili bilgileri alıcak o zaman diğmee...
dur ben de seslenim o zaman.
Oy gamzeli gamzeli gamzeliiiii, canın istiyormu bu gün beniiiiii....![]()
ya kızlar bu gamzeli arkadaşımız pek topiğe girmiyormu ben hiç denk gelmedim de
ben hiç denk gelmedim acaba gece falan mı giriyor kiaslında görüyodum ama ne zamanki ...pek sık giremiyodur veya o girdiğinde biz girmiyo olabiliriz.
ama mesaj olarakda pek göremedim...
ben hiç denk gelmedim acaba gece falan mı giriyor ki
bugünde topik yine çok sakin kimsecikler konuşmuyo![]()
ben hiç denk gelmedim acaba gece falan mı giriyor ki
bugünde topik yine çok sakin kimsecikler konuşmuyo![]()
merakla bekliyorum bebişinin cicişlerini ben de almak istiyorum ama karar veremedim erken mi acaba diyorum birde cinsiyeti kız demişti geçen ay önümüzdeki hafta konturölümde bakalım yine kız kesin derse almaya başlıcam kız kız diyip sonra erkek çıkıyo inş kızım cinsiyeti kesinleşir de değişmezBen kızçemin cicişlerinin resmini çekcem akşam, yarın bol bol konuşuruz teyzesi:) ama şimdide oldukça dinamiğim. diğer teyzeler sanırım yoğun...
kolay gelsin tatlımben çıkıyorum ütüme yenileri eklenmeden bitirsem iyi olcak..![]()
Bu devirde ultrason cihazları gelişti bacım yaaa. Benimkine 13. haftada kesinlikle kız dedi dr um. Sonra amniyosentez yapan doçent te bu biiiiirrrr kız bebeeek dedi 16+5 haftaydı:) kızdır kız:) götünü yesin teyze:)merakla bekliyorum bebişinin cicişlerini ben de almak istiyorum ama karar veremedim erken mi acaba diyorum birde cinsiyeti kız demişti geçen ay önümüzdeki hafta konturölümde bakalım yine kız kesin derse almaya başlıcam kız kız diyip sonra erkek çıkıyo inş kızım cinsiyeti kesinleşir de değişmez
Bu devirde ultrason cihazları gelişti bacım yaaa. Benimkine 13. haftada kesinlikle kız dedi dr um. Sonra amniyosentez yapan doçent te bu biiiiirrrr kız bebeeek dedi 16+5 haftaydı:) kızdır kız:) götünü yesin teyze:)
benim kız utangaç galiba teyzesi 17.haftaya kadar göstermedi cinsiyetini son konturuölümde de kız dedi :)
balıkesirdeyim yaş 27 ikinci bebişim canım bir tane 2.5 yaşında oğluşum var deniz alp isminde hukuk bürosunda çalışıyorum sen nerelisin:) e tamam işte deli. Neden şüphe ediyosun. :) hangi şehirdesin ilk bebekmi yaşın kaç...
hoşgeldin canım ....Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Hayırlısı ile bende Şubat ayında doğum yapacağım. Güzel paylaşımlarda bulunmak ve rahat gebelikler geçirmek dileğiyle :)