2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tamam da nasıl eklicez ben ekli değilim ki:) appla bi yardımcı ol bee hadi gözünün yaaanı yiyim

yok gözümün yağını boşa vermem yumurta kırarsan ancak olur...:1:

canımm biz ekleyemeyiz guzumm kız biz deminden beri ne deriz... :24: gamzelihatunaaaaa seslencez gari elimizden bişi gelmez. konu sahibimiz yapcak onu...:33:

Ben kızçemin cicişlerinin resmini çekcem akşam, yarın bol bol konuşuruz teyzesi:) ama şimdide oldukça dinamiğim. diğer teyzeler sanırım yoğun...
merakla bekliyorum bebişinin cicişlerini ben de almak istiyorum ama karar veremedim erken mi acaba diyorum birde cinsiyeti kız demişti geçen ay önümüzdeki hafta konturölümde bakalım yine kız kesin derse almaya başlıcam kız kız diyip sonra erkek çıkıyo inş kızım cinsiyeti kesinleşir de değişmez

merakla bekliyorum bebişinin cicişlerini ben de almak istiyorum ama karar veremedim erken mi acaba diyorum birde cinsiyeti kız demişti geçen ay önümüzdeki hafta konturölümde bakalım yine kız kesin derse almaya başlıcam kız kız diyip sonra erkek çıkıyo inş kızım cinsiyeti kesinleşir de değişmez
Bu devirde ultrason cihazları gelişti bacım yaaa. Benimkine 13. haftada kesinlikle kız dedi dr um. Sonra amniyosentez yapan doçent te bu biiiiirrrr kız bebeeek dedi 16+5 haftaydı:) kızdır kız:) götünü yesin teyze:)

Bu devirde ultrason cihazları gelişti bacım yaaa. Benimkine 13. haftada kesinlikle kız dedi dr um. Sonra amniyosentez yapan doçent te bu biiiiirrrr kız bebeeek dedi 16+5 haftaydı:) kızdır kız:) götünü yesin teyze:)

benim kız utangaç galiba teyzesi 17.haftaya kadar göstermedi cinsiyetini son konturuölümde de kız dedi :)

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Hayırlısı ile bende Şubat ayında doğum yapacağım. Güzel paylaşımlarda bulunmak ve rahat gebelikler geçirmek dileğiyle :)

Back
X