2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhabalar ben de yeni katılıyorum aranıza :) aranızda 2.düzey ultrasona giren var mı? hamileliğimin başlarında zeynep kamil hast.ne gitmiştim. 2.düzey usg için gün verdi doktor. acaba özel hastahanelerde olduğu gibi anne de ultrason görüntülerini izleyebiliyor mu. normalde devlet hastahanelerinde görüntüyü sadece doktor görüyor. bir de özel hastahaneler cdye kaydedip veriyormuş. devlette de verirler mi acaba?

ben yaptırdım canım ama özele gidiyorum ben devlet hastanesini bilmiyorum 2 tane fotoğraf verdi amcamız 1 tanede cd verdi 175 tlde aldılar o kadar paraya karşılık vermeseler ayıp ederlerdi dimi ama

bi sorum olacakdi, benim yaklasik 1 haftadir kasik agrilarim var ve vajinamin üstünde agri var. bide dün gece sabaha kadar uyuyamadim cok sidetli bacaklarim agiryordu acaba kötü biseymi benim gibi yasayan varmi aranizda????

ıyı aksamlar hamısler ...nasılsınız yıne okuldan sonra yarım saatımı okumaya ayırdım okumasam yapmadıgım eksık bır ıs gıbı hısseder oldum okuyrum ama cvp yazmaya pek derman kalmıo masallahnız var ..yenı anneler gelmıs hosgelmısler ....tablo bencede guncellense guzel olur meltem bencede sen yapabılırsn ...aklımda bısıler daha vardı unuttum:):)neysee aksam rahat takıp edıp yazarım yarn cumaaa ıcımde anlayamadgm bır heyecan var:):)):

ıyı aksamlar hamısler ...nasılsınız yıne okuldan sonra yarım saatımı okumaya ayırdım okumasam yapmadıgım eksık bır ıs gıbı hısseder oldum okuyrum ama cvp yazmaya pek derman kalmıo masallahnız var ..yenı anneler gelmıs hosgelmısler ....tablo bencede guncellense guzel olur meltem bencede sen yapabılırsn ...aklımda bısıler daha vardı unuttum:):)neysee aksam rahat takıp edıp yazarım yarn cumaaa ıcımde anlayamadgm bır heyecan var:):)):
hangi tablo canım bende yenı geldım gecmıs yapamadım daha

bi sorum olacakdi, benim yaklasik 1 haftadir kasik agrilarim var ve vajinamin üstünde agri var. bide dün gece sabaha kadar uyuyamadim cok sidetli bacaklarim agiryordu acaba kötü biseymi benim gibi yasayan varmi aranizda????

o ultrasonu azıcık anneye çevirseler incileri mi dökülür...tamam anne izlemeyince bir şey olmaz ama heves denen bişi var sanki kendi bebeklerini hç görmek istemeyecekler...güzel ülkemde paran kadar konuşuyorsun malesef:(
hoşgeldin bu arada canım

sladi güncelliyordu sürekli gamzeli sağolsun sorumluğu üstlendi emme yoğun herhalde teee en eski bilgiler duruyo kalp atışları falan. meltem yapabilir gibi geldi bana:) yoksam ben alsam ben de beceremem

sen de hoşgeldinnn muhasebe mi diyelim sana ismini söyler misin:)

son aylar yüzü gözü daha belli olur zaten cd olmazsa olmaz bişi değil boşver canım

melteemmmmm istikrarlı bir üyemiz olaraktan topiği senin devralman bana da çok sempatik geldi ne dersinnn:16:
kızlar ben bu ısı seve sev yaparım ama gamzelı actıgı ıcın o lısteyı ben ekleme yapamam ama sunu yapayım yenı bır konu acayım orayı o dan ısmı cınsıyetı dogum tarıhı dıye duzenleyeyım eklenmek ızteyen olculer topıgındekı gıbı yazsın altına

bugun oğluusma hastane cıkısı aldım bebettonun
Bebetto Online Satış / grısını aldım bunun

Bebetto Online Satış / bunun mavısını
Bebetto Online Satış / bunun da mavısını aldım
2 lı pantolon ve 2lı body kadıfe onları bırbırıyle capraz olarak takımlayabılıyorum mıs gıbı bır takım oluyor bu 2 grubuda 6 aylık aldım​

iyi akşamlar kızlar:)
meltem çok güzelmiş aldıkların güle güle giysin bebiş:)
bebettonun ürünleri çok güzel zaten kalite olarak... internetten alırken treddüt ediyorum adi bişey çıkarsa diye ama aziz bebe bebetto falan iyi yani beğendimm..

Oğluşunun cicilerini yerim bennn..Nasıl oldun canım sen toparlandınmı biraz?
daha ıyıyım canım genız akıntım var o zorluyor bıraz:(
iyi akşamlar kızlar:)
meltem çok güzelmiş aldıkların güle güle giysin bebiş:)
bebettonun ürünleri çok güzel zaten kalite olarak... internetten alırken treddüt ediyorum adi bişey çıkarsa diye ama aziz bebe bebetto falan iyi yani beğendimm..
bende kalıtelerını begendım kadıfe olanlar 10 numara zaten
fıkır olması ıcın fıyatlarıda yazayım
hastane cıkısını 88 tl ye
2li kadife altı 24,90 a
2li kadife body 23,90 a kredı kartsız (eskı soley şimdi lıdya home oldu) acık hesapla 10 taksıte aldım:)

daha ıyıyım canım genız akıntım var o zorluyor bıraz:(

bende kalıtelerını begendım kadıfe olanlar 10 numara zaten
fıkır olması ıcın fıyatlarıda yazayım
hastane cıkısını 88 tl ye
2li kadife altı 24,90 a
2li kadife body 23,90 a kredı kartsız (eskı soley şimdi lıdya home oldu) acık hesapla 10 taksıte aldım:)[/QUOTE

Çok yorma kendini bol bol dinlen ve bi an önce iyileş..

ben yaptırdım canım ama özele gidiyorum ben devlet hastanesini bilmiyorum 2 tane fotoğraf verdi amcamız 1 tanede cd verdi 175 tlde aldılar o kadar paraya karşılık vermeseler ayıp ederlerdi dimi ama[/QUOTE

ücretler çok yüksek bence, altı üstü bi ultrason o da...

tabi bebeğim için değer diyenler çoktur:)

hos geldin canim aramiza, bende senin gibi yeni evliyim 13 aylik, 21 yasindayim sen bebegini hissediyormusun??? galiba bi ben kaldim hissetmeyen 20. haftamdayim

ben de 20 haftaya girdim hissetmiyorum hala. hatta hemşireye hissetmediğimi söyleyince bi kalp atışlarını dinleyelim deyip korkuttu beni. dinledi kalp atışı var dedi çok şükür.biz de hissetmeye başlarız inş en yakın zamanda:)

ben de 20 haftaya girdim hissetmiyorum hala. hatta hemşireye hissetmediğimi söyleyince bi kalp atışlarını dinleyelim deyip korkuttu beni. dinledi kalp atışı var dedi çok şükür.biz de hissetmeye başlarız inş en yakın zamanda:)

Ben 20.hafada hissetmeye başladım ama pıt pıt şeklinde şimdi 23.haftamıza girices ve artık daha rahat hissediyorum.Muhtemelen bu hafta daha fazla hissetmeye başlicaksın canım:34:

ben yaptırdım canım ama özele gidiyorum ben devlet hastanesini bilmiyorum 2 tane fotoğraf verdi amcamız 1 tanede cd verdi 175 tlde aldılar o kadar paraya karşılık vermeseler ayıp ederlerdi dimi ama[/QUOTE

ücretler çok yüksek bence, altı üstü bi ultrason o da...

tabi bebeğim için değer diyenler çoktur:)

canım bizim ayrıntılı 12 dk sürdü normal fiyat 350 idi.sağlıkçıyız diye indirim yaptı 250 aldı.sadece foto var ,cd falan yok malesef :::((((((

Back
X