2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhabalar:3::3:yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz aramıza diorum:9:

bugun cildiyeciye gittim malum kaşıntım yuzunden:27::27:genital için temizleme jelleri varmış ondan tavsiye etti hemen aldım tabi almadan önce doktorumada sordum kullanabilirsin dedi:27:bakalım inş. faydasını görürüm:26:cildiyeciye öyle bir anlattım ki derdimi ayyy dediii böle yaşanmaz ki:9::9::9:

merhabalar:3::3:yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz aramıza diorum:9:

bugun cildiyeciye gittim malum kaşıntım yuzunden:27::27:genital için temizleme jelleri varmış ondan tavsiye etti hemen aldım tabi almadan önce doktorumada sordum kullanabilirsin dedi:27:bakalım inş. faydasını görürüm:26:cildiyeciye öyle bir anlattım ki derdimi ayyy dediii böle yaşanmaz ki:9::9::9:

inşallah iyi gelir de ilaca falan gerek kalmadan geçer kaşıntın

kızlar bu arada çalışanlarda burada iken şeyi sorayım ssk ya ne zaman doğum iznine ayrılmak için rapor vereceksiniz???

bazıları diyor doğuma 6 hafta kala yada 8 hafta kala:26:hangisi doğru acaba:27::27:

hiç sorma.. Dayım yok ki...benden düşük puanlılar daha iyi yerdeler.. Ben nerelerde.. Geçen sene de öyle bir okuldaydım.. Ama bu kadar kötü değildi öğrenciler.. Hiç sorma bu haksızlığa nasıl moralim bozuluyor.. Hayatımda ilk defa beddua ettim.. Hakkımı yiyorlarsa onlardan çıksın dedim.. Ilk gideceğim gün hiç uyuyamadım ve araba sürerken bile ağlıyordum... Oysa ben hiç beddua etmem.. Ama artık çok sıkıldım...
kuzum senı kadıfe kaleyemı gonderdıler yoksa cengızhana mı gecen de sordum gormedın

merhabalar ben de yeni katılıyorum aranıza :) aranızda 2.düzey ultrasona giren var mı? hamileliğimin başlarında zeynep kamil hast.ne gitmiştim. 2.düzey usg için gün verdi doktor. acaba özel hastahanelerde olduğu gibi anne de ultrason görüntülerini izleyebiliyor mu. normalde devlet hastahanelerinde görüntüyü sadece doktor görüyor. bir de özel hastahaneler cdye kaydedip veriyormuş. devlette de verirler mi acaba?
Ben bugün gittim detaylı icin z.kâmile memnun kalmadım göremiyorsun doktorum iki kere kalktı yanımdan o ara baktım ayrıca renkli değil bırak cd yi foto bile vermedi kalkmadan önce şansını denedim doktora yüzün görmek istiyorum dedim elleriyuzunde göremeyiz dedi hepsini geçtim yağlarından dolayı bebegin organlarını tam goremedigni söyledi gordug kadarıyla iyiymis ben özele gidiyorum randevum var diye gittim kendi doktorum detaylı bakacagni bilmesem tekrar özelde detayliya girerdim icime sinmedi
Ayrıca ben ilk 3 ay devlete gittim bana orda gosteriyolardi fotoda veriyolardi hepsi bı değil galiba

öncelikle herkese iyi akşamlarr dilerim :) tam dün cevap yazıyordum kii eşim geldi konusur gibi tatlı tatlı cevap yazıomusum daa :) burayı herkes okuyormus da kıskanıyormus bi daha yazmayacakmısım falan :) kapattım sonra düzgün yazacam dıe gönlünü yaptım ve geçmişi okuyup hemen geldim :)gökçe dünkü iltifatın için de teşekkür ederim canım :) ben biraz cocuk gibiyim ya meslekten desem değil huyum böyle sanırım :) eşim de cok kıskanıyo sürekli gülümsüyormuşum herkese :) neyse...

berine den halen haber yok onu cok merak edıyorum :(

yeni gelen kızlara hoşgeldiniz aramıza diyeyim :)

annişler herkese merhaba. bugün okuldan gelirken dolmuş da çok kötü oldum, soğuk soğuk ter döktüm midem bulandı elim ayağım titremeye başladı. aç değildim tansiyonum da iyi. bebeğim de çok hareketli o zamandan beri. başına böyle bişey gelen var mı? mide bulantısı hamilelikten değil de hani araba falan tutunca olur ya öyle. ne yapayım sizce hala da biraz devam ediyor :(

ben bütün ramazanı böyle geçirdim canım aşırı sıcaklardan ve tam iftar vaktine yakın açlıktan oluyordu oruç tutmadım hiç aslında ama ikindi vakti bişey yemıyordum sofrada iştahım kesilir diye sonra fenalasıyordum üşütmemeye de sikkat etmek gerek, insan elden ayaktan kesiliyor böyle bayılacak gibi oluyor.doktorum cok sıkı tembih etti uzun süre ac kalmayacaksın diye bende sürekli ağzıma bişeyler atıyorum bu yüzden suyu da bol iç o da cok fayda ediyor. bi de havasız ve basık yerlerde de oluyorum ben nefes alamıyorum cam kenarına otur sen bi daha :*

canlarım okul konusunda bana destek olan arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum... menemen asarlığa verdiler beni.. çok kötü bir yer...her gün vukuat var.. bugün arabamın arkasına takıldılar sanki at arabasına takılır gibi.. inin diyorum inmiyorlar.. yavaş gitsem bir dert hızlı gitdem bir dert.. hızlı gitsem başlarına bir şey gelecek.. sonra aşiret başıma toplanacak sanki ben tutundurmuşum onları gibi.. nefret ediyorum ya....Allah ım tez zamanda kurtarsın bir daha da nasip etmesin böyle okulları...

allah yardımcın olsun öğretmenim depo musun sen nie değişti okulun??? :(

kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole:19:

kızlar bu arada çalışanlarda burada iken şeyi sorayım ssk ya ne zaman doğum iznine ayrılmak için rapor vereceksiniz???

Bazıları diyor doğuma 6 hafta kala yada 8 hafta kala:26:hangisi doğru acaba:27::27:
8 hafta kala yanı 32 de ayrılabılıyorsun ama ben calısam dıyorsan 37 ye kadar calışabılır raporu alabılırsın ama 37den sonra yaslar calışmana ızın vermıyor

Ins merakla bekliyorum. Kendi elimi koyunca nabzimi hissediyorum sadece. Esim elini karnima koyuyor Öyle hissetmeye calisiyorum. Bi kac Kerr las seyirmesi Gibi hissettim sanki AMA tam anlayamiyorum. Normalde zaten hic hissetmiyorum. Bi de Ben 84le hamile kaldım. Kilodan dolayi da gec olabilir.

Bende biraz kilolu hamile kalmıştım tabi onunda etkisi vardır muhtemelen.Ama seyirme şeklinde hissediosan o bebek :34: zamanla baloncuk gibi hissetmeye başliosun sona tekme:16:

kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole:19:

ne dcegımı bılemdm cok cok uzuldummmmmm:((((((

canım ya geçmiş olsun başka doktorlarda baksınlar bence Rabbim yardımcın olsun...
8 hafta kala yanı 32 de ayrılabılıyorsun ama ben calısam dıyorsan 37 ye kadar calışabılır raporu alabılırsın ama 37den sonra yaslar calışmana ızın vermıyor

tamam canım aklımda olsunda:26:

kuzum senı kadıfe kaleyemı gonderdıler yoksa cengızhana mı gecen de sordum gormedın

canım yazdım.menemen asarlıktayım.. duydun mu bilmem.. ama arkadaşın eşi polis ve şu an izmir in en kötü yeri diyor.. okul aile birliği başkanı hapiste bomba yapımından öyle düşün.. en iyi veli buysa.......

allah yardımcın olsun öğretmenim depo musun sen nie değişti okulun??? :(

canım norm kadro fazlasıyım.. bitmiyor çilem bitmiyor...

bilgisayarımdan nefret ediyorum...belim ağrıya ağrıya alıntılarımı yaptım.. kendi kendine kapandı sinir oldum...

canlarım okul konusunda bana destek olan arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum... menemen asarlığa verdiler beni.. çok kötü bir yer...her gün vukuat var.. bugün arabamın arkasına takıldılar sanki at arabasına takılır gibi.. inin diyorum inmiyorlar.. yavaş gitsem bir dert hızlı gitdem bir dert.. hızlı gitsem başlarına bir şey gelecek.. sonra aşiret başıma toplanacak sanki ben tutundurmuşum onları gibi.. nefret ediyorum ya....Allah ım tez zamanda kurtarsın bir daha da nasip etmesin böyle okulları...
boğazımda çok ağrıyor...Allah yardımcım olsun yani.. bugün de sizinle çok olamayacağım...ama sizi takip ediyorum...
öptüm hepinizi...
canım ya allah kolaylık versin işin zor. normal okullarda bile stres çok yoğun. ki seninki gibi bölgelerde daha fena, kendine dikkat et nolur... okul çıkşlarında resmen karnımı saklıyorum walla ben de, tarzan gibi çocuklar 5 basamak birden atlıyolar merdivenden!

ay gerçekten miiii? e şimdiye kadar nasıl ultrasonda görememiş doktorlar madem 7 hafta gibi yüsek oranda bi geriliği varmış sordun mu hiç canım? allah allaaaaah hiç aklım almadı çok üzüldüm yaa

canım çok üzüldüm yerinde ben olsam ben de asla kabul etmezdim. rehabilitasyon merkezlerinde yıllarca çalıştım ben nasıl sevilir o çocuklar ne kadar sevimli cana yakın olurlar inanamazsınız. rabbim kimseye vermesin böyle şeyler yaşatmasın ama başa geldiği zaman yapacak pek bişey yok.üzülme demek yersiz muhakkak cok üzülüyorsun.
bu dünya sınav dünyası eğer senin sınavın buysa yapacak birşey yok. güçlü olur sabredersen başarırsın.bol dua et yer gök duayla...çocuk doğmadan hiçbişey de belli olmaz hem zaten kaybedebiliriz dedilerse belki de doktorlar katletmeden onu allahım kendiliğinden alır.sen de cinayete sebep olmadıgın için mukafatını alırsın.
işine karısmak gibi ollmasın ama bakımı zor olsa da o cocukların gözündeki ısık kalbindeki sevgi bi başka olur. sebep söylediler mi ayrıca neden olmus hem fl ölçmüyor muydu da 7 hafta gibi bi geriliği normal ölçülerin boyutundan da anlayabilirdi dr neden bu kadar geç söylemiş?

canım benim ya sabırlar diliyorum, bi kaç doktora daha gitseydin:( Allah hayırlısını versin inşallah...

valaa canlarım, kımısı 1 haffta dıyodu kımısı ıkı uc benımde bı ay once kafam cok karıstı cok agladım baktım bebegımı uzuorum, esıme dedım ben hastaneye bı sure gıtmıcem. ama ılk olarak 12,haftamda bı doktor bu teshısı koymustu dıger doktorlarda onaylamayınca bende ustunde durmadım, anlayın kondurmak ıstemedım. bugun krız gecırdım resmen ama baktım kı ben fenalastıkca bebegım hıc durmuyo yerınde kendımı kontrol etmeye calıstım :( hersey Allah tan Rabbımın taktırı Rabbım oyle sevmıs oyle yaratmıs herhangı bı ısyanım yok tek korkum yasamaması cunku cok kucuk bı ıhtımal verdıler yasaması ıcın.

Back
X