- Konu Sahibi papatya3459
- #17.781
arkadaslar bisey soracam, hamilelik kac hafta sürüyor?
40 hafta....ama hiç tam 40 hafta süren duymadım genelde 38-39 falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalaryeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz aramıza diorum
bugun cildiyeciye gittim malum kaşıntım yuzundengenital için temizleme jelleri varmış ondan tavsiye etti hemen aldım tabi almadan önce doktorumada sordum kullanabilirsin dedi
bakalım inş. faydasını görürüm:26:cildiyeciye öyle bir anlattım ki derdimi ayyy dediii böle yaşanmaz ki
![]()
kuzum senı kadıfe kaleyemı gonderdıler yoksa cengızhana mı gecen de sordum gormedınhiç sorma.. Dayım yok ki...benden düşük puanlılar daha iyi yerdeler.. Ben nerelerde.. Geçen sene de öyle bir okuldaydım.. Ama bu kadar kötü değildi öğrenciler.. Hiç sorma bu haksızlığa nasıl moralim bozuluyor.. Hayatımda ilk defa beddua ettim.. Hakkımı yiyorlarsa onlardan çıksın dedim.. Ilk gideceğim gün hiç uyuyamadım ve araba sürerken bile ağlıyordum... Oysa ben hiç beddua etmem.. Ama artık çok sıkıldım...
Ben bugün gittim detaylı icin z.kâmile memnun kalmadım göremiyorsun doktorum iki kere kalktı yanımdan o ara baktım ayrıca renkli değil bırak cd yi foto bile vermedi kalkmadan önce şansını denedim doktora yüzün görmek istiyorum dedim elleriyuzunde göremeyiz dedi hepsini geçtim yağlarından dolayı bebegin organlarını tam goremedigni söyledi gordug kadarıyla iyiymis ben özele gidiyorum randevum var diye gittim kendi doktorum detaylı bakacagni bilmesem tekrar özelde detayliya girerdim icime sinmedimerhabalar ben de yeni katılıyorum aranıza :) aranızda 2.düzey ultrasona giren var mı? hamileliğimin başlarında zeynep kamil hast.ne gitmiştim. 2.düzey usg için gün verdi doktor. acaba özel hastahanelerde olduğu gibi anne de ultrason görüntülerini izleyebiliyor mu. normalde devlet hastahanelerinde görüntüyü sadece doktor görüyor. bir de özel hastahaneler cdye kaydedip veriyormuş. devlette de verirler mi acaba?
annişler herkese merhaba. bugün okuldan gelirken dolmuş da çok kötü oldum, soğuk soğuk ter döktüm midem bulandı elim ayağım titremeye başladı. aç değildim tansiyonum da iyi. bebeğim de çok hareketli o zamandan beri. başına böyle bişey gelen var mı? mide bulantısı hamilelikten değil de hani araba falan tutunca olur ya öyle. ne yapayım sizce hala da biraz devam ediyor![]()
canlarım okul konusunda bana destek olan arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum... menemen asarlığa verdiler beni.. çok kötü bir yer...her gün vukuat var.. bugün arabamın arkasına takıldılar sanki at arabasına takılır gibi.. inin diyorum inmiyorlar.. yavaş gitsem bir dert hızlı gitdem bir dert.. hızlı gitsem başlarına bir şey gelecek.. sonra aşiret başıma toplanacak sanki ben tutundurmuşum onları gibi.. nefret ediyorum ya....Allah ım tez zamanda kurtarsın bir daha da nasip etmesin böyle okulları...
8 hafta kala yanı 32 de ayrılabılıyorsun ama ben calısam dıyorsan 37 ye kadar calışabılır raporu alabılırsın ama 37den sonra yaslar calışmana ızın vermıyorkızlar bu arada çalışanlarda burada iken şeyi sorayım ssk ya ne zaman doğum iznine ayrılmak için rapor vereceksiniz???
Bazıları diyor doğuma 6 hafta kala yada 8 hafta kala:26:hangisi doğru acaba![]()
inşallah iyi gelir de ilaca falan gerek kalmadan geçer kaşıntın
Ins merakla bekliyorum. Kendi elimi koyunca nabzimi hissediyorum sadece. Esim elini karnima koyuyor Öyle hissetmeye calisiyorum. Bi kac Kerr las seyirmesi Gibi hissettim sanki AMA tam anlayamiyorum. Normalde zaten hic hissetmiyorum. Bi de Ben 84le hamile kaldım. Kilodan dolayi da gec olabilir.
kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole![]()
canım ya geçmiş olsun başka doktorlarda baksınlar bence Rabbim yardımcın olsun...kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole![]()
8 hafta kala yanı 32 de ayrılabılıyorsun ama ben calısam dıyorsan 37 ye kadar calışabılır raporu alabılırsın ama 37den sonra yaslar calışmana ızın vermıyor
kuzum senı kadıfe kaleyemı gonderdıler yoksa cengızhana mı gecen de sordum gormedın
allah yardımcın olsun öğretmenim depo musun sen nie değişti okulun???![]()
canım ya allah kolaylık versin işin zor. normal okullarda bile stres çok yoğun. ki seninki gibi bölgelerde daha fena, kendine dikkat et nolur... okul çıkşlarında resmen karnımı saklıyorum walla ben de, tarzan gibi çocuklar 5 basamak birden atlıyolar merdivenden!bilgisayarımdan nefret ediyorum...belim ağrıya ağrıya alıntılarımı yaptım.. kendi kendine kapandı sinir oldum...
canlarım okul konusunda bana destek olan arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum... menemen asarlığa verdiler beni.. çok kötü bir yer...her gün vukuat var.. bugün arabamın arkasına takıldılar sanki at arabasına takılır gibi.. inin diyorum inmiyorlar.. yavaş gitsem bir dert hızlı gitdem bir dert.. hızlı gitsem başlarına bir şey gelecek.. sonra aşiret başıma toplanacak sanki ben tutundurmuşum onları gibi.. nefret ediyorum ya....Allah ım tez zamanda kurtarsın bir daha da nasip etmesin böyle okulları...
boğazımda çok ağrıyor...Allah yardımcım olsun yani.. bugün de sizinle çok olamayacağım...ama sizi takip ediyorum...
öptüm hepinizi...
kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole![]()